İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 10. Hafta | Trabzonspor 2 - 1 Kayserispor
Daraltma
X
-
bir o pozisyonda ofside yok, hadi ofside verilmeyen gole ne diyeceklerrr..İlk olarak memmedaga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadas ben kesin kanaat getirdim icimizde irlandalilar cok fazla!!
ama onlar bile irlandali olduklarinin farkinda degil,
en fanatik fenerli arkadasim bile ofsayt olmadigini soyledi ve takimin cok guzel hareketli top oynadigini soyledi,
buna ragmen burda hala agir elestiriler yapan yok efenim gayseri acik oynamista falan filanda brakin bu isleri yarin kotu olunca ben dediydim deyip ortaya cikan sizofren tipler hepinizin... umrumda degilsiniz sevgili bmn yoneticilieri foruma fitne sokmaktan yargilayip sizi atmalari lazim ama gayet demokrat bi forum ondan dolayi konusurda konusursunuz.
Kayseri macin hersey gulluk gulistanlik degildi elbet oyuncular hocamiz yuzde yuz kusursuz degildi ama en fanatik fenerliler bile kabul etti cok iyi oynadigimizi peki siz neyin nesisiniz?Emekleri çaldın yine.
Günahkarsın Fenerbahçe !
Ama bu dünyada, ama Ahirette,
Yakandayız Fenerbahçe !
Yorum
-
... biz ne olduğumuzdan önce bence sen nesin ??? ben söyliyim,sen ve senin gibiler düşüncelere saygısı olmayan,yaftacı kişisiniz...ne yani bir pozisyon hakkında doğru yada yanlış farklı düşününce İrlandalı mı oluyoruz...tekrar söyliycem kayseri karşısında 3 puanı değil 5 puanı bile hakettik,Ana sütü gibi hak bir galibiyet kazandık ama ilk golde bence Burak çok net aktif pozisyondaydı,çünki topa ince bir hamle yaptı,sonra Alanın koştuğunu görünce koşmaya devam etti..pozisyonu iyi izlerseniz colman da topu direk ona attı,topa dokunmadı diye pasif ofsayt sayılmaz...İlk olarak memmedaga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadas ben kesin kanaat getirdim icimizde irlandalilar cok fazla!!
ama onlar bile irlandali olduklarinin farkinda degil,
en fanatik fenerli arkadasim bile ofsayt olmadigini soyledi ve takimin cok guzel hareketli top oynadigini soyledi,
buna ragmen burda hala agir elestiriler yapan yok efenim gayseri acik oynamista falan filanda brakin bu isleri yarin kotu olunca ben dediydim deyip ortaya cikan sizofren tipler hepinizin... umrumda degilsiniz sevgili bmn yoneticilieri foruma fitne sokmaktan yargilayip sizi atmalari lazim ama gayet demokrat bi forum ondan dolayi konusurda konusursunuz.
Kayseri macin hersey gulluk gulistanlik degildi elbet oyuncular hocamiz yuzde yuz kusursuz degildi ama en fanatik fenerliler bile kabul etti cok iyi oynadigimizi peki siz neyin nesisiniz?.....
Yorum
-
Alakası yok pozisyonun ofsaytla ya Burak aktif alanda değil. Aktif alana geçebilmesi için topun üstünden falan atlaması lazım bana göre. Eğer böyle düşünürsek her golde ofsayt buluruz o zaman.7 tertemiz şampiyonluk
Yorum
-
*
* Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~
Yorum
-
antalyadan pazar sabahı gelip doğruca maça gititm.herkes yorumunu yapmış ama ben ancak fırsat bulduğum için bayatlamış olsada maç yorumumu yapmak isterim.öncelikle biz hep avni akerden şikayetçiyiz ya çözümü buldum.her maça gurbette yaşayan taraftarlarımızı getirebilirsek avni aker hayalimiz gibi olabilir.istanbulda yaşadığım dönemde olimpiyattaki maçlarda seyirci olmanın tadına bu maçtada vardım.serkan ve alanzinho maçın yıldızıdır.adrianın bu takımın orta saha oyuncusu olamayacağına kesin kannat getirdim.yağmur bekleniyormuydum bilmem ama bizi sucuk gibi ıslatıp yağmur dinince yağmurlukları dağıtan stad görevlilerine de daha duyarlı olmalarını tavsiye ederimYA DIŞINDASINDIR ÇEMBERİN YA DA İÇİNDE YER ALACAKSIN.KENDİN İÇİNDEYKEN KAFAN DIŞINDAYSA ÇARESİ YOK KARDEŞİM.
Yorum
-
bu sezonki en müthiş maçımız olmuş. özetini izleyebildim.
cska maçıntaki takımla bu maçtaki takım arasında daglar var.
inşallah bundan sonra bu tempo devam eder.
Burak için bir not medya takımın önüne çıkartıyor ts demek burak demek felan evet büyük katkısı var inkar edilemez. ama burakında golden sonra asist yapan arkadaşına koşması gerekmezmi onu onure etsin
özetlerde göremedim yapıyordur inşallah yoksa futbolcular aslan payının Buraga cıkmasından rahatsız olmasınlar. Bundan sonra takımımızın böyle güzel futbol oynamasını canı gönülden dilerim.2010-2011 LİG ŞAMPİYONU Trabzonspor
Yorum
-
Artik UEFA nin Karariyla yan kakemler ceplerinde mesafe olcmek icin metre bulunduracakmis
Ofsayit aninda cebinden metreyi cikarip olcecekmis hangi oyuncu topa daha yakin
Mesafeler olculdukten sonra hakem kararini verecekmis
Ben inanmadim ama Merkus Merk soylediPasolig birilerin para kazanmasi icin yapilmis bir uygulamadir
Yorum
-
Çok saçma ve mantıksız..İlk olarak Agasrli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArtik UEFA nin Karariyla yan kakemler ceplerinde mesafe olcmek icin metre bulunduracakmis
Ofsayit aninda cebinden metreyi cikarip olcecekmis hangi oyuncu topa daha yakin
Mesafeler olculdukten sonra hakem kararini verecekmis
Ben inanmadim ama Merkus Merk soyledi
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum