İlk olarak Lazman tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 10. Hafta | Trabzonspor 2 - 1 Kayserispor
Daraltma
X
-
Sizde artık aktif ve pasif diye bir kavram mı kalmış onu inceleyinİlk olarak yavuzbaha tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle..aktif ve pasif ofsayt olayını iyi incele bence...kaleciyle ne alakası var...burak topla oynama mesafesinde topa doğru hareketlendi
Yorum
-
İlk olarak Mustafa K. Demirbaş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTakımımız Maç Sonunda Yine Bizleri Selamlamadan Çıkmadı...

Burada olan eleştiriler çoğu zaman Trabzonlu Gençler grubuna yönelik olmuyor. Hele bazı maçlarda sadece kale arkası bağırdığından komple tribün eleştiriliyor. Tabi gruba yönelik başka eleştiriler var, onlar olacak, nedenlerini siz de biliyorsunuz.
Tribündeki destek konusuna gelirsek bu kale arkasının üzeri kapalı olsa muazzam bir ses olur. Çarşı çarşı deniyor, şu tribün komple Beşiktaş Kapalısı'nda olsa yine harika bir atmosfer olur.
Geçtiğimiz sene herkes gibi ben de Trabzon'daki tüm grupların Trabzonlu Gençler adı altında birleşmesini istiyordum, hala da birliktelik olmasını istiyorum tabi.. Ama sene sonunda ve yazın olanlar nedeniyle herkesin sempatisi ciddi derecede azaldı. Buna rağmen bir gün Avni Aker'de maça gelirsem maça gireceğim tribün tabiki yine kale arkası olacak. Siz desteğinize, daha da iyi bir atmosfer sağlamaya bakın. Hepimiz Trabzonsporluyuz. Kimsenin kimseye düşman olduğu yok.En son Eren Karaahmetoğlu tarafından düzenlendi; 07.11.2011, 12:46.-------BİZE HER YER TRABZON-------
http://twitter.com/#!/eren_1967
Yorum
-
hic fark etmez. kac macta benzer pozisyon gördüm buragin yerinde olan adam topun üstünden bile zipladi ve ofsayt yine verilmedi. topa deymeyince ofsayt olmuyor iste. sadece sut cekip kalecinin önünde durup onu sasirtirsan verebilirsin ofsayt ama buragin pozisyonunda alakasi yok.İlk olarak yavuzbaha tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle..aktif ve pasif ofsayt olayını iyi incele bence...kaleciyle ne alakası var...burak topla oynama mesafesinde topa doğru hareketlendiDuysun cümle alem bu büyük sevdayı TRABZONUM için yıkarız dünyayı!..
Yorum
-
Adrianın pozisyonuna sarı dahi verilmezmi sence? Şakamı buİlk olarak Uğurtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKırmızı değil sarı dahi verilmez o pozisyonlarda.
Doğru karardı serbest vuruş olması sadece...
Diğer pozisyonlara birşey diyemiyorum.
Yorum
-
abicim 4 5 ay sonra böyle yorum yapıcan mı bakalımİlk olarak yavuzbaha tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle..Adrian Türkiye ye gelmiş en kötü yabancılardan bir tanesi...zaman ve uyum hikaye...zokorayı pas verdi felan diyceksiniz de...onu bile geç verdi...maçlar oynandıkça daha net ortaya çıkacak ...adrian tam bir fos
belkide bakış açın başkadır..
( 7-7-7-7-7-7-7 )
Yorum
-
topa hareketlenmedi işteİlk olarak Erdem Keser tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSizde artık aktif ve pasif diye bir kavram mı kalmış onu inceleyin
olay orda. bi daha izle net görürsün. alan kosuyorken burak durakladı ilk başta. sonra koşuya başladı ve yan hakem bunu çok net süzdü.
önemli olan ordaburağın ben topla oynamayacağım tercihini hissetirmesi.
görmediysen bi daha izle duraklamasının manasını anlarsın. bu göremeyen fenerli gözüyle yorum yapan ligtv yorumcuları gibi olmaya gerek yok.
markus merk gibi bir hakem o duraksamadan hiç bahsetmeden pozisyonu anlatırsa ben art niyet ararım.Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!
Yorum
-
Bende öyle düşünüyorum akşam Markus Merk te öyle bişey dedi galiba.İlk olarak Fatih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBurak topa çok yakındı bence ofsayt.Mario Alberto Kempes - El Matador
Yorum
-
Federasyona başvuralım ofsayttan gol attık, iptal etsinler bizim golümüzü.
Ne tartışıtınız arkadaş yok ofsayttı değildi, ne dert oldu size.
Burak'ın attığı ve verilmeyen gol,içinize bu kadar dert olmadı
En son Murat Hızal tarafından düzenlendi; 07.11.2011, 13:42.''Üzgün olmaktansa öfkeli olmayı yeğlerim'' (Hodus)
Yorum
-
Yeni ofsayt kuralına göre top ofsaytta bulunan futbolcuya gelene kadar bayrak çekmiyor yardımcı hakemler.
Dünkü pozisyonda da Burak ofsaytta olmasına rağmen, topa hareketlenmediği ve koşusuna devam ettiği için ofsayt kaldırılmamıiş ve poz,syon ofsayt değil.
Yorum
-
isterse 10 santim yanından geçsin, durup topla oynamayacağını hissetirirse ofsayt olmaz. markus bu duraklamadan bahsetmedi hiç.İlk olarak Fatih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBurak topa çok yakındı bence ofsayt.
ama önemli olan oyduSabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!
Yorum
-
* Allahım sen bana sabır ver Yarabbim , nasıl bir taraftarız biz anlamıyorum hocam yemin ederim anlamıyorum...Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
baska birisi olsa ya ayagindan kacirirdi yada kaleye vururdu golde.

Yorum