* Kendi adıma konuşayım Burak'ın şut'unun gol olduğunu şurdan anladım , pozisyon sonrası 5-6 oyuncumuz ilk defa yan hakeme yoğun itiraz yaptı işte orda dedimki bu gol ,çünkü bu çocuklar gerçekten düzgün insanlar , bu takımla her türlü gurur duyuyorum...
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
Bu kadar da iyi olmayalım sonra elimizde topçu kalmayacak. Başkan olsam Burak 20 milyon euro satmam
@tsmustafakemal "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Dinamo Kiev’e attığı altın golle Kartal’ı perşembe gecesi zafere uçuran Egemen dün adeta stop etti.
Milli futbolcu bu sezon kendi kalesine gol atan ilk Beşiktaşlı oldu.
En muhteşem haber bu
@tsmustafakemal "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Samsun maçındaki golde bir defans hatası var demek haksızlık olur.
Gol yemeye devam edeceğiz maalesef. Geri dörtlü en az 2-3 sene birlikte oynamalı. Bizde Egemen gitti, Celustka ve Cech 2 yeni adam var geride. Biraz sabır. İnanın bu kadar değişikliğe rağmen defansımızın bu halde olması bu kadar iyi olması bir mucizedir, Şenol hocanın ve oyuncularımızın üstün başarısıdır.
Kaldı ki defans forvette başlar mantığı ile bakarsak. Önde defans yapan Umut yok, ortada Selçuk yok, orada da yeni insanlar var.
Dolayısıyla önde de defans yapamıyoruz geçen yılki gibi.
Ama tüm bunlara rağmen şu anki oyuncularımı, kadromuz geçen yıldan 1 gömlek daha iyi. Biraz sabır. Bu takım gerçekten fırtına gibi esecek, hatta kasırgaya dönecek.
Takımla alakalı beni en çok kaygılandıran konu takım neredeyse her maç gol yiyor. 10 lig maçında sadece antep maçında gol yemedik öyle hatırlıyorum, o maçta da rakip beceriksizdi. En iyi savunma yaptığımız maçlar samsun ve kayseri maçları bu maçlarda da gol yemişiz. Savunma şakaya alınmayacak bir konu. Gol yemeyi alışkanlık haline getirmemeliyiz.
Burak Yılmaz’ın inanılmaz yükselişi
Kendi sahanda oynuyorsan daha hücuma dönük oynamak kadar doğal bir şey olamaz. Doğal olmayan, bunun tersini yapmaktır. İşin gerçeği bu ama Trabzonspor sahaya çıkıyor ileri uçta oynayacak olan tek Burak var. Burak önde, sol tarafta Halil, sağda Serkan, arkada Alanzinho. İnanın Spor Toto Süper Lig’in en zayıf hücum hattı. Hatta daha da ileri gideyim, hücum hattı bile değil! Ve ben bu satırları yazarken zannetmeyin maç sonu diye, bu bölümü maçın 15’inci dakikasında yazıyorum.
Burak’a yazık. Taraftara yazık. Buna rağmen Trabzon gol pozisyonu yakalıyor. Hem de yüzde yüz. Bir an için insan diyor ki; ileri hattı zayıf olan takımın bari savunması ayakta dursun, ama yok. Rakip her kontra topta pozisyon buluyor. Bir yerde hata var!
Maç Kayserispor’un dengeli oyunu ile başladı, 5 dakika Trabzonspor top yüzü görmedi. Ama ilk pozisyon Alenzinho gol kaçırdı. Ferhat sakatlanınca Şenol Güneş oyuncu değiştirmek zorunda kaldı. Adrian oyuna dâhil oldu. Bu değişiklik Trabzonspor’a canlılık getirdi. Ve golde bu canlılıktan sonra geldi. Alanzinho çok güzel bir pasla Burak’a golü attırdı. İlk yarıdaki tek enterasan durum; Şenol hocanın tek değişiklikle takımdaki DÖRT oyuncunun yerini değiştirmesiydi!
İkinci yarıda maç öyle bir hale geldi ki, belki de son haftaların en süratli ve zevkli maçı oldu. Kayserispor kalecisi adeta devleşti. Biraz şansıyla biraz da iyi yer tuttuğu için inanılmaz kurtarışlar yaptı. Burak serbest vuruştan inanılmaz bir gol attı ama orta ve yan hakem oyunu devam ettirdi.
Adrian’ın oyuna girmesi Trabzonspor’un oyununu yüzde yüz değiştirdi. Geldiği günden beri eleştiriliyor ama dikkatli bakılırsa araştırmacı oyuncu kişiliğiyle bana göre faydalı olabilecek bir futbolcu. Adrian’ın oyuna girmesi Alanzinho’yu maçın yıldızı yaptı.
Açıkca söylemek gerek. Sevgili Mehmet Ali Aydınlar, sayın başkan. Zor bir dönem size rastladı. Ligi güzelleştirmek adına play-off sistemini yaptınız. Çok sıkıştık, çarşamba pazar maç dediniz. Bunlar yetmedi maçlara çocuklar ve bayanlar bedava girecek parasını biz vereceğiz dediniz. Siz bütün bunları ligimizin kalitesi yükselsin, daha heyecan olsun diye yaptınız. Ama bir şeyi unuttunuz. HAKEMLER. Maalesef sizin yapmaya çalıştığınız her şeyi hakemler, verdikleri kararlarla çirkinleştiriyor.
gelde gülme şimdi...süper ligin en kötü hücüm hattı diyo...ey büyük Allahım şu ligin en fazla gol atan ekibi değilmiyiz ben mi yanlış biliyom...keza boş kalelere kaçan gollerde cabası arada...eee ne diyo bu akılı ben bişe anlamadım...
adrian beklendiği gibi oynasa henrique benfica-ath.bilbao maçlarındaki gibi dönse volkan bursadaki performansını yakalasa daha sapara vittek falan ligin tozunu attıracak seviyeye gelebiliriz bence
..Adrian Türkiye ye gelmiş en kötü yabancılardan bir tanesi...zaman ve uyum hikaye...zokorayı pas verdi felan diyceksiniz de...onu bile geç verdi...maçlar oynandıkça daha net ortaya çıkacak ...adrian tam bir fos
Sezonun en iyi futbolunu oynadık bana göre.Hücum hattımız gerçekten mükemmrldi Adrian dışında.Alanzinho geldiğinden beri en iyi futbolunu oynadı diyebilirim, çok iyiydi.
Trabzonspor'un şu anki yetersiz kadrosu bile büyük takımlar hariç bütün takımları yenecek hatta fark atacak güce sahip o yüzden Kayserispor'a karşı 2. yarı oynanan futbolu çok abartmamak lazım.Geçen seneki takımdan çok oyuncu değişti taşlar yerine oturdukça daha iyi futbol oynayacağımızı ve daha çok gol atacağımızı düşünüyorum.
Bu maçla Şenol Hocanın bazı futbolculardaki ısrarı sonuç verdi vermek zorundaydı çünkü yeni takım oluşturuldu bu takımın uyum sürecine katkı yapacak futbolcular eski futbolcular.Serkan'daki,Alanzinho'daki,Colman'daki ısrarı böyle açıklayabiliriz.Şenol Hoca da Sercan'ı Eren'i oynatmak ister ama oturmamış bir takımda böyle genç oyuncuları oynatmak her zaman risktir.Hocanın garantici olduğunu yıllardır biliyoruz görüyoruz %50 ile oynayanı %75 performans gösterebilecek oyuncuya tercih edebiliyor tecrübesi buna itiyor çünkü.
Maç sonunda yönetime de gönderme yaptı 15 direkt futbolcum gitti diye umarım yönetim bu mesajı alır da takıma direkt oynayacak yerli futbolcular alır.
Yorum