Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 10. Hafta | Trabzonspor 2 - 1 Kayserispor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bunu aklim almiyor Hakem bu Pozisyonu görüyor ve sadece Sari kart veriyor. Eren'in uzaktan yakinda top ile alakasi yok.
    "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• evet defans hattı, bugün iyi oyununa malesef yenen golle gölge düşürdü

girayın orda çıkmasını anlamadım arkayı boşalttı

adamlarda açık buldu golu attılar

takımda defans anlamında hiçbirzaman konsantrasyon ve disiplinden taviz vermememiz gerekir.
      Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Yasin Altuntas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bunu aklim almiyor Hakem bu Pozisyonu görüyor ve sadece Sari kart veriyor. Eren'in uzaktan yakinda top ile alakasi yok.
        evet son dakkalar olduğu için gözden kaçtı ama bu pozisyon %100000000 kırmızı kart
        Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak sessizkral_1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          evet defans hattı, bugün iyi oyununa malesef yenen golle gölge düşürdü

girayın orda çıkmasını anlamadım arkayı boşalttı

adamlarda açık buldu golu attılar

takımda defans anlamında hiçbirzaman konsantrasyon ve disiplinden taviz vermememiz gerekir.
          Takımla alakalı beni en çok kaygılandıran konu takım neredeyse her maç gol yiyor. 10 lig maçında sadece antep maçında gol yemedik öyle hatırlıyorum, o maçta da rakip beceriksizdi. En iyi savunma yaptığımız maçlar samsun ve kayseri maçları bu maçlarda da gol yemişiz. Savunma şakaya alınmayacak bir konu. Gol yemeyi alışkanlık haline getirmemeliyiz.

Yorum

• İlk olarak sametaydin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Takımla alakalı beni en çok kaygılandıran konu takım neredeyse her maç gol yiyor. 10 lig maçında sadece antep maçında gol yemedik öyle hatırlıyorum, o maçta da rakip beceriksizdi. En iyi savunma yaptığımız maçlar samsun ve kayseri maçları bu maçlarda da gol yemişiz. Savunma şakaya alınmayacak bir konu. Gol yemeyi alışkanlık haline getirmemeliyiz.
            Satilmislar'da atamamisti
            "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• İlk olarak Yasin Altuntas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Pozisyonda ofsayt yoktu.
              zemin kaymak kaymak...
              paraya karşı yetenek ve emeğin savaşı...

Yorum

• İlk olarak GULER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                bu mu

yok hocam bak su videoda http://www.youtube.com/watch?v=JyDg4...ayer_embedded#! 1:40 ci dakikada söyliyor , bu bizim maclardada hep caliyor hatta bunun üzerine hep Bordo - Mavi cekiliyor ama ismini bilmiyorum

Yorum

• İlk olarak yatara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  yok hocam bak su videoda http://www.youtube.com/watch?v=JyDg4...ayer_embedded#! 1:40 ci dakikada söyliyor , bu bizim maclardada hep caliyor hatta bunun üzerine hep Bordo - Mavi cekiliyor ama ismini bilmiyorum

Yorum

• Zokora her maç oynaması gerektiği gibi iyi oynuyor. Buna Colman,Alanzinho ve Serkan'da katıldığı zaman kazanmasını biliyoruz. Ah şu Adrian gereken patlamayı yapsa artık uçacak takım ama olmuyor.. Bugün biraz daha iyi gözüktü bana Adrian. Sabır etmekten başka çaremiz yok. Şenol Hoca yedek soyundurarak akılını başına getirir onun Henrique tam iyileşip bekleneni verirse çok güzel günler bizi bekliyor.. Bu yoğun maç trafiğine rağmen bence harika bir takımımız var. Ligde 1 puan geride 2.yiz. Avrupa'da herkesi yanıltarak iyi kötü gidiyoruz Şansımız var. Daha ne olsun be arkadaşlar Takıma inanıp desteklerimizi verelim. Stadı fulleyelim. Deplasman yapalım. 2. yarıya üst sıralardan kopmadan girersek 2. devreye bomba bir şekilde başlarız. Ben güveniyorum.
                    Bir Sevdasın Trabzonspor'um..

Yorum

• Güzel bir futbolla galip geldikten sonra söylemiyorum,yenildiğimiz zaman ve yenmemiz gereken maçtan berabere ayrıldıktan sonra yine yazmıştım bu takım coşacak diye.Tam kapasite oynamak zaten zor %80 yeterli ve şuan hala %60 lardayız,Volkan ve Adrian da kendini buldumu bu takım tutulmaz Allahın izni ile.Az sabır,biraz destek ve devre arası sadece 2 takviye ile bu ligin çok çok üstünde oluruz.
                      Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Ligin gizli lideriyiz....İddianemeden bankasyanameye..Dün iyiydik..Üstteki her takım puan kaybettiği için aldığımız puan 15 -16 gibi oldu...
                        Vakti gelmiş bir şampiyonluk kupasını almamızı hiçbir güç engelleyemez..
                        UEFA sifonu çekti..TFF şimdi kararını düzelt..Düzeltmezsen..

Yorum

• Geliyor az kaldi ,yine kopmaya hazirlaniyor.

Yorum

• beyler takım sahaya çıkarken çalan müzigin adını bilen var mı ?
                            https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak canibus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              aynen adriana yapilan foul NET kirmizi tartismasiz orda foulu verse hakem golüde yemiyorduk.
                              Hakemin BARIZ Hatalari vardi ama biz Trabzonsporlular bunun arkasina asla siginmasik.
                              Bu Macda Alanda atilabilirdi.
                              1. Orta sahada rakibe tabanla girdi
                              2. Elle oynama.
                              Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Real Madrid bizden Tolga'yla birlikte başkalarını da alır mı?
                                Hazir Maurinho oradayken ve Türk meraki varken bence Devre arasi hemen Tolgayi 25 Milyon Avroya ve Burakida 35 Milyon Avroya KAPTIRALIM
                                Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X