Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 10. Hafta | Trabzonspor 2 - 1 Kayserispor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak yatara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    arkadaslar bizim stadda bitane melodi caliyoya maclardan önce "didididiiriridird" diye ismi ne onun?
    bu mu

Yorum

• İlk olarak İsa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Gönderilen oyuncuların gönderilmesine kızmış.

Ve kuvvetle muhtemel Egemen'le anlaşılamaması kızdırmış...
      Bence kesinlikle oyunculara ettiği laf yönetime değil

Yorum

• Benim çalıştığım dönemde 15 oyuncu gitti sözünün yönetime olduğunu düşümüyorum
        O sözü yüksek ihtimalle kendisini acımasızca eleştirenlere söyledi.

Yorum

• Maçta Fatih Tekke diye bağırıldı gibi geldi...Doğru mu duydum? Bilen cevaplarsa çok memnun olurum...
          Ya ayakta kal,ya öl...Asla diz çökme!
          Şampiyonluk var ufukta..Karadeniz dalga dalga.
          Türkiye'de futbol,içinde oyun olan bir oyundur.

Yorum

• Berbat bi maç yönetti hakem. Kaleci dışarda topu kucakladı benim bildiğim direk kırmızı kart. Eren güngör adriana arkadan baldırdan aşşa tabanla aldı götürdü oda kırmızı. Golümüzüde vermedi. Çok kötüydü.
            Oyuna gelincede 2. yarı müthiş keyif veren bi futbol oynadık.

Yorum

• Colman,Zokora,Alanzinho futbol resitali sundular orta sahada helal uşaklar.

Defansımız da gayet başarılıydı, uzun süredir eleştirilen Serkan sahada en iyi cevabı verdi herkese.

Burak'ı konuşmaya gerek yok zaten
              7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• İlk olarak L.Burrows tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Berbat bi maç yönetti hakem. Kaleci dışarda topu kucakladı benim bildiğim direk kırmızı kart. Eren güngör adriana arkadan baldırdan aşşa tabanla aldı götürdü oda kırmızı. Golümüzüde vermedi. Çok kötüydü.
                Oyuna gelincede 2. yarı müthiş keyif veren bi futbol oynadık.
                aynen adriana yapilan foul NET kirmizi tartismasiz orda foulu verse hakem golüde yemiyorduk.

Yorum

• İlk olarak TS-FAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Maçta Fatih Tekke diye bağırıldı gibi geldi...Doğru mu duydum? Bilen cevaplarsa çok memnun olurum...
                  Bilen birisi yok mu? Yanılmak istiyorum..

Yorum

• İlk olarak TS-FAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bilen birisi yok mu? Yanılmak istiyorum..
                    Ben maça gitmedim televizyondan izledim ama duyamadım öyle bir şey.
                    7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• İlk olarak Oğuzhan ÖZAD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ben maça gitmedim televizyondan izledim ama duyamadım öyle bir şey.
                      Teşekkürler...Ama ben de senin gibi evden izledim...
                      Bana staddan biri lazım

Yorum

arkadaslar bizim stadda bitane melodi caliyoya maclardan önce "didididiiriridird" diye ismi ne onun?
                        şarkının ismini bilmiyorum ama güldürdün

Bugün oyun olarak belkide Kayserinin yarısı kadar topla oynamamıza rağmen onların 2 kat sürede yaptığını biz yarısınıda daha çok hatta baya çok yaptık.Yani topa sahip olmak iyi oynamak anlamına gelmiyor.Kayseriyi ezdik hemde baya ezdik ancak yüzde 38 topla oynadık gerçekten çok enteresan birşey
                        En son Uğur Ö. tarafından düzenlendi; 07.11.2011, 00:22.
                        Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

Korna diyorlar ismine, birçok araçta standart olarak mevcut
                          “Mum eğer yanmırsa yaşamır demek, onun yaşamağı yanmağındadır."

Yorum

• uzun süreden sonra müthiş bir futbol izledik özellikler ikinci yarı inşallah bu futbolu her maçta 90 dakkaya yayarız

Yorum

• Taraftarin cogunun algilama sorunu oldugu icin bugün Senol Günes, körlere resmen yol gösterdi. Haaa bunun üstüne söyledikleri Resmi Site´de sansürlenince iyice emin olmuslardir herhalde!!!

Bugün niye bunu söylemek zorunda hissetti kendini? Eger G.Antep macinda galip gelemesek ve bunun üstüne Kayseri´ye de takilmis olsak, kac kisi sizce Hoca´nin istifasini isterdi???

Aykut´la cok iyi bir alternatif yakaladik. Buna bir isim daha eklenirse, Hoca bu yarinin sonuna kadar sistemi az cok oturtabilir. Cünkü bundan sonra ne kadar yorulurlarsa yorulsunlar, yoluna 13-14 oyuncu (kaleciler haric) ile devam edecektir
                              “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

• bu arada aklıma geldi adrian bu sezon 2 golden fazla atamıcak.
                                Başıboş sokak itleri toplanıyor...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X