Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 10. Hafta | Trabzonspor 2 - 1 Kayserispor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak tarsus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    burak bugün cska maçında boş geçmenin acısını çıkarır.2gol kesin atar 3.gol belki)
    gündüz böyle tahmin etmiştim hakemin vermediği 3.golüde bilecektim ama belki dedim)

Yorum

• İlk olarak lazsar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      bu arada attığımız 2. gol baştan sona kadar bir şaheser.
      Evet renkdaş zokora, adrian çok zeki ve yetenekli oyuncular
      Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• Hoca maç sonu ne demek istedi ?
        Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• Topu bu kadar efektif kullandığımız bir maç hatırlamıyorum uzun zamandır. Topa sahip olduğumuz anlarda hiç eveleyip gevelemeden direk sonuca, ileriye oynadığımız bir oyun vardı bugün.

Çok önemli noktalardan birisi de her hücumumuzda hep doğru tercihler yaptık, bol pas yapmamıza rağmen her hücumda hep doğru adamı bulduk ve sürekli pozisyona girdik.

Bu akşamki özellikle de 2. yarıdaki futbolu görünce 4 gün daha erken oynayamadınız mı diyesi geliyor insanın

İnanılmaz zevk aldım bugün oynadığımız oyundan. Her maç şu futbolu oynayalım, aldığımız sonuçlar pek de umrumda olmaz. 3.-4. olalım mühim değil. Ama hep böyle DİK oynayalım.

Devre arasındaki transferleri merak ediyorum artık. Bu takımın uyumu yakaladığında oynayabileceği futbolu gördük. Şimdi eksikleri tamamlandığında nasıl bir oyun ortaya koyarız bunu hayal etme zamanı

Yorum

• Senol Hocamizi tebrik ediyorum müthis akili bir hamle yapti Ferhatin Sakatligindan sonra Halili sag tarafa cekdi ( Halil geriye cok yardim ediyor amrabati serkanlan bile adeta kilitlediler)

Yorum

• İlk olarak Numan Yerlikaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Hoca maç sonu ne demek istedi ?

Gönderilen oyuncuların gönderilmesine kızmış.

Ve kuvvetle muhtemel Egemen'le anlaşılamaması kızdırmış...

Yorum

• İlk olarak İsa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Gönderilen oyuncuların gönderilmesine kızmış.

Ve kuvvetle muhtemel Egemen'le anlaşılamaması kızdırmış...
                Yönetime mi Oyuncuya mı sitemi

Yorum

• İlk olarak orhan42 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  özetlerden ve okuduğum yorumlara bakarak sezonun en iyi topunu oynadığımızı söyleyebilir miyiz acaba?Kötü olan serkan,Alan gibi oyuncular biraz kıprdayınca fırtına sert esmiş anlaşılan..Bu arada egemen gol atmaya iyi alışmışAynı performansı göster çakma gladyatör

Uzun zamandır takımın bu kadar coşkulu oynadığı bir maç hatırlamıyorum.

İnanılmaz keyfliydi.

Alanznho ve Burak farkı ortaya çıkan oyuncular oldu...

Yorum

• İlk olarak Numan Yerlikaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Yönetime mi Oyuncuya mı sitemi

Elbette yönetime...

Yorum

• İlk olarak İsa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Elbette yönetime...

Hadi ya

Şaşırdım yani Şenol hoca pek diyemezdi öyle şeyleri

Yorum

• arkadaslar bizim stadda bitane melodi caliyoya maclardan önce "didididiiriridird" diye ismi ne onun?

Yorum

• İlk olarak yatara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          arkadaslar bizim stadda bitane melodi caliyoya maclardan önce "didididiiriridird" diye ismi ne onun?

...........

Yorum

• Enteresan bir istatistik paylaşacağım...

Resmi kayıtlara göre Zokora bugün 470. resmi maçını oynadı...Bizimle birlikte çıktığı 16. maçtı...

Bizden önceki 454 maçtaki istatistikleri:

3 gol, 13 asist...

Ve bu sezon ki 16 maçlık istatistikleri:

2 asist...

Belki daha çok erken ama ben Zokora'nın bu sezon en az 4-5 asist daha yapacağını düşünüyorum...Çünkü Şenol Hoca'nın el attığı orta sahalar bir anda çift yönlü oyuncuya dönüşüyor tam bir ön-libero olan Zokora yavaş yavaş, ofans yönünü de ön plana çıkarıyor...

Yorum

• Valla yeni geldim kimsenin ne yazdığına bakmadım henüz ama maçı seyrederken geçen seneki müthiş takımdan esintiler gördüm sahada müthiş zevk aldım tüm takımı tebrik ederim herkes harikaydı bence

Yorum

• inşallah burağı selçuk ve egemen gibi bizden koparmazlar. takım bugün heryönüyle çok iyiydi.şenol hocam eline sağlık.sen bizim fergunosumuz olmalısın.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X