Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 10. Hafta | Trabzonspor 2 - 1 Kayserispor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şöyle oynasınlar daha ne isterim ki. Boşvereceksin İnter'i şöyle güzel teknik oynamaya öğreneceksin önce.

Şenol Hocanın açıklamalarada harfiyen katılıyorum. İşi ekonomiye döktüler. Yönetim'e bu maç güzel gitmiştir umarım.

Yorum

• İlk olarak Aleyna Yemenici tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Şöyle oynasınlar daha ne isterim ki. Boşvereceksin İnter'i şöyle güzel teknik oynamaya öğreneceksin önce.

Şenol Hocanın açıklamalarada harfiyen katılıyorum. İşi ekonomiye döktüler. Yönetim'e bu maç güzel gitmiştir umarım.
      Hangi anlamda yönetime güzel gitmistir?

Senol hocanin aciklamalarini tam anlamadan yorum yapmamak lazim.
      "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Hangi anlamda yönetime güzel gitmistir?

Senol hocanin aciklamalarini tam anlamadan yorum yapmamak lazim.
        Ben mesela tam anlamadim

SadriSener ve ekibi Senol Hocayi heryerde överken Senol Hoca onlara sallamaz..Az cok taniyoruz artik hocamizi
        ...TRABZONSPOR...
        "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• * Gerçekten eski Arsenal gibi oynadık bugün Henry'li ,Bergamlı olan
          Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
          Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
          ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Bizim polonyalıları Sivas'a verip kamilimi alsak
            Trabzonsporu sevdim , seveceğim . Ama bunun sonunda ızdıraplar varmış , felaketler varmış, hatta karşılaşılacak türlü kahpelikler doluymuş. Hepsi kabülüm Trabzonspor var olsun !

Yorum

• begendim takimimizi arkadasa katiliyorum sivasin polanyalisini ve kayserinin kel kafali oyuncuyu alsak cok iyi takim oluruz

Yorum

• İlk olarak yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                avni akerde bundan sonra maçlarda ne olursa olsun ortamın gerilmesi lazım.ortam gerilince avni akerdeki taraftar bambaşka birşeye dönüyor.ben şenol hoca yerinde olsam bazı futbolcuları bu konuda kullanırım taraftarı gaza getirecek hareketlerde bulun gibisinden .ortam gerilsin abi.burakın verilmeyen golünden sonra öyle bir tepki vardı ki hakem titriyordu resmen ya (soğuktan değil tabi ki

Aynısını maçı izlerken ben de dedim, hatta çoğu pozisyonda aleyhimize çalacağı düdükleri bile çalamadı korkudan.! Bizim taraftar böyle işte, gerilim falan olursa- hakem bariz bi hata yaparsa o zaman ateşleniyolar...

Yorum

• eski manager oynayanlar iyi bilir, CM 3'te tsigalko diye bi eleman vardı. hangi takıma alırsan al her maç gol atardı mutlaka oyunun hilesi gibi bişeydi. burak yılmaz gerçek tsigalko oldu

Yorum

• guzel futbol izledik bugun. burak 'in frikik golu harikaydi. sayilmadi ama harika bir vurustu. Tum takima tebrikler. Bundan guzel bayram hediyesi olamazdi.

Yorum

• Bence takım 3 yıldır en iyi oyununu oynadı.

Haksızlık etmemek lazım Ersun Yanal döneminde bazı maçlarda bukadar iyi oynadığımız olmuştur.

Herşeyi geçtim takım okadar inançlıydıki okadar mücadele ettiki bu mücadele ile maç kaybetmemiz inanılmaz zor.Sanki savaştaydık..

Adrian yerine jaja olsaydı maç 5-6 olurdu abartmıyorum

Colman zokora serkan halil alanzinho ne desem bilemiyorum
                      En son sessizkral_1 tarafından düzenlendi; 06.11.2011, 21:45.
                      Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• Manisalı Simpson
                        Kayseriden Amrabat,Troisi
                        Gaziantepten Olcan,Popov,de souza
                        Sivastan Grosicki
                        Bjkden Fernandes

Adrian ile Pawel kesin gitmeli.
                        En son inadına_Trabzon tarafından düzenlendi; 06.11.2011, 21:46.

Yorum

• uzun bir aradan sonra takımı bu kadar iyi gördüm ...

Yorum

• İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ben mesela tam anlamadim

SadriSener ve ekibi Senol Hocayi heryerde överken Senol Hoca onlara sallamaz..Az cok taniyoruz artik hocamizi
                            Bence takimi gereginden fazla elestiren kisilere gönderme yapti.
                            "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Alanzinho sen ne yaptın yaa

Çok beğendim çok, biraz top kontrolü çalışsa daha kral olacak...

Yorum

• Adriana sonuna kadar sabredeceğim Selçuk 1 senede Selçuk olmadı beyler......
                                "Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
                                "Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X