Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 10. Hafta | Trabzonspor 2 - 1 Kayserispor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Bordo_MaviM_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Aktif alanda ve kaleye doğru koşmaya devam ettiği için ofsayt verseler itiraz edemezdik.
    Birader aktif alan dediğin topun üstünden falan atlar, topun dibine kadar gidip bırakır öyle olur. Böyle aktif alan olmaz yani. Ofsaytla alakası yok, sadece dönüp baktı Burak topa hareketlenmedi.
    7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• Geçen seneki Kayseri ve Eskişehir maçlarıyla bu senekiler ne kadar birbirine zıt maçlardı. Galiba her iki takımda oynayan oyuncular günah çıkardılar bu seneki maçlarda. Zira en iyi oyunumuzu bu sene bu iki maçta oynadık. O da rakiplerin ortasahayı boş bırakmalarından kaynaklı tabi. Ama tek bildiğimiz hücum ve gol şekli defansın arkasına, Burak'ın koşu yoluna top atmak. Vittek gibi alternatif bir forvetimiz de olmadığından başka da şansımız yok galiba. Çok iyi oynadığımız bu maçta bile ben bunları görüyorum. Devre arasında transferi şu forumdan bir kaç kişiye bıraksalar ligin 2. yarısı açık ara play off u lider bitiririz ama bizim yönetime transfer konusunda güvenmiyorum malesef.
      O kadar transferden takıma katkı sağlayan Zokora-Celustka-Halil dışında adam çıkmadı daha...
      #7 King of Kings

Yorum

• Gencler napti boyle ya

Yorum

• Haftalardır maratonu seyretmiyorsum bu hafta seyredesim var ama şehir dışındayım seyredemiyorum var mı internetten bir yolu izlemenin digiweb te var mı maraton yayını.

Yorum

• Bugün oynadığımız futbolu sürdürebilirsek çok rahat kazanırız bütün maçları. Harika bir oyun vardı bugün sahada farka gidebilecek maç 2-1 bitti
            7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• Mersin macindan sonra lideriz....yazin bi köseye

Yorum

• Allah kimseyi bjk'nin düştüğü duruma düşürmesin

Yorum

• Behzat Ç'nin takımı galip gelmiş la
                  ''Bir gün herkes ön libero olacak.''
                  #Ziya Doğan

Yorum

• kaleci kart görmedi diye biliyorum ben
                    from BOGAZIÇI

Yorum

• s.a renktaşlar kurban işiyle uğraşıyodum maçı izleyemedim takımda çok güzel oynamış maçı 90 dkka izleyebileceğim bir site var mı?

Yorum

• İlk olarak ahamitokutan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        kaleci kart görmedi diye biliyorum ben
                        Ben gördü biliyordum ama şimdi baktım görmemiş.
                        Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                        Murat

Yorum

• Ben Beşiktaşlı olsam Dinamo Kiev maçından sonra bu maçta 6-0 yenilsek bile ağzımı açıp tek bir kelam etmezdim. Adam haklı beyler derdim o kadar.

Yorum

• İlk olarak mehmet_6761 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            s.a renktaşlar kurban işiyle uğraşıyodum maçı izleyemedim takımda çok güzel oynamış maçı 90 dkka izleyebileceğim bir site var mı?
                            http://www.facebook.com/TrabzonsporMaclari
                            Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                            Murat

Yorum

• eyvallah renktaş salı gününü bekliycez artık.

Yorum

• Eleştiri Var mı? İkinci yarıki oyun beni mest etti.Takımımızdan Allah razı olsun.Çifte Bayram yaşadım..
                                "Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
                                "Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X