İlk olarak Bordo_MaviM_61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 10. Hafta | Trabzonspor 2 - 1 Kayserispor
Daraltma
X
-
Birader aktif alan dediğin topun üstünden falan atlar, topun dibine kadar gidip bırakır öyle olur. Böyle aktif alan olmaz yani. Ofsaytla alakası yok, sadece dönüp baktı Burak topa hareketlenmedi.7 tertemiz şampiyonluk
-
Geçen seneki Kayseri ve Eskişehir maçlarıyla bu senekiler ne kadar birbirine zıt maçlardı. Galiba her iki takımda oynayan oyuncular günah çıkardılar bu seneki maçlarda. Zira en iyi oyunumuzu bu sene bu iki maçta oynadık. O da rakiplerin ortasahayı boş bırakmalarından kaynaklı tabi. Ama tek bildiğimiz hücum ve gol şekli defansın arkasına, Burak'ın koşu yoluna top atmak. Vittek gibi alternatif bir forvetimiz de olmadığından başka da şansımız yok galiba. Çok iyi oynadığımız bu maçta bile ben bunları görüyorum. Devre arasında transferi şu forumdan bir kaç kişiye bıraksalar ligin 2. yarısı açık ara play off u lider bitiririz ama bizim yönetime transfer konusunda güvenmiyorum malesef.
O kadar transferden takıma katkı sağlayan Zokora-Celustka-Halil dışında adam çıkmadı daha...#7 King of Kings
Yorum
-
Ben gördü biliyordum ama şimdi baktım görmemiş.İlk olarak ahamitokutan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekaleci kart görmedi diye biliyorum benHakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
http://www.facebook.com/TrabzonsporMaclariİlk olarak mehmet_6761 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüles.a renktaşlar kurban işiyle uğraşıyodum maçı izleyemedim takımda çok güzel oynamış maçı 90 dkka izleyebileceğim bir site var mı?Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
eyvallah renktaş salı gününü bekliycez artık.İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum