Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 10. Hafta | Trabzonspor 2 - 1 Kayserispor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ben bu adrian'dan kıllanmaya başladım...kazıklandık mı ne ?

Yorum

• Ulan güzelim gol güme gitti gerizekalı yan hakem

Yorum

• İlk olarak Osman Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Amrabat'ı maçın çok büyük bölümünde durdurduk. Bunda alan savunması yapmamız en büyük etkendir bence.
        İlk yarı serkan aşırı motive şekilde durdurdu Amrabatı hatta bir ara ters tarafa geçti adam.
        Ama genel olarak iyi tuttuk oni.

Yorum

• O değil de şu verilmeyen gol bir ŞİKEFB golü olsaydı da siz yarın (sözde) medyamızı bir görseydiniz. PisLigTV'nin elemanları 50(elli) defa gösterdiler pozisyonu da BARİZ İÇERDE demekte zorlandılar." Topun tamamının içerde olması gerekiyor ve burada da pozisyonu görüyorsunuz" gibi ucube bir cümleye bile imza attılar. 2. Golde arayıp arayıp bulamadıkları OFFSIDE için canları sıkıldı. Zokora'nın Burak'a verdiği pası ayrı, Adrian'ın Zokora'ya veriği pası ayrı ayrı getirip durdular ekrana. OFFSIDE yok demek "yerine çizgimizi görüyorsunuz" gibi ucube 2. bir cümle kurdular. Allah topunuz şu bayram gününde bayramsız bıraksın. Sefil herifler.

TEBRİKLER TRABZONSPOR'um. Harika bir maçtı. Pek çok Kayseri maçı gibi bu maçın da 2-1 biteceğini tahmin etmiştim. Resmen öyle bitti ama gönlümüzde Burak hat trick yaptı ve 8 maçta 14 gole ulaştı. Ayrıca tebrikler.
          Ey zengin olan, bütün hamdler kendisine ait olan, ey yoktan yaratan ve tekrar iade edecek olan, ey çok acıyan ve (dostlarını) çok seven rabbim! Beni helalinle haramından ve fazl-u kereminle senden başkasına muhtaç olmamdan müstağnî kıl! (AMİN)

Yorum

• Burak 8 mac oynadi 13 gol atti mac basina gol ortalamasi 1,625 aga futbol istatistikcileri kafayi yedi yicek : )
            http://twitter.com/atkntpc

Yorum

• Haber61 başlığı güzel olmuş
              Burak'mayki Başkası Atsın!

Yorum

• Şu çizgiyi geçtimi geçmedimi olayında, gözlemci hakemin kulaklığına bağlanıp net geçti veya tartışmalı desin. Baskette oyunu durdurup hakemler toplanıp karar verio.

oyunu durdursun, net geçmişse KESİN GOL desin bitsin gitsin.

Yorum

• Avni Aker'de kontradan gol atıyoruz, ey gidi Şenol ey gidi..

Yorum

• çok istekli bir takım vardı sahada..

serkan geçen sezonki maçtan çok iyi ders çıkarmış..müthiş oynadı ve sonunda amrabat kanat değiştirmek zorunda kaldı..umarım böyle devam eder..

alanzinho çok etkili bir oyun ortaya koydu..

bizim bu akşamki müthiş oyunumuzda kayserispor'un yanlış taktikle maça çıkması çok önemli bir etkendi bence..
                    https://twitter.com/akfgr

Yorum

• İlk olarak Murat Erdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      ben bu adrian'dan kıllanmaya başladım...kazıklandık mı ne ?
                      Ya kazıklandık ya da çok iyi transfer yaptık ortası yok bence.
                      Çünkü bu adam şahane maç da çıkarıyor başka maçta berbat da oynuyor.
                      T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R

Yorum

• Görüldüğü gibi top çizgiyi geçmemiş..

En son yorumsuz6117 tarafından düzenlendi; 06.11.2011, 18:45.
                        I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Bu sezon Trabzonspor'un oynadığı en iyi maçlarından birini seyrettim ama,
                          hala bu kadronun tam uyumlu oynayamadığını gözledim. Yalnız oturmamış hali ile bu takım bu kadar üst düzey sırada yer alıyorsa
                          inşallah ilerki haftalar daha iyi olacaktır. 65. dakkadan sonra Halil Altıntop değiştirilseydi, maç 2-1 değil
                          3-0 biterdi. Bahsettiğim dakkalarda Halil top oynamaya çalılşıyordu oynar gibi gözküyordu ama yorulmuş gücü yetmiyordu.
                          Bu gün Alanzinho akıllanmış pasını verip golü attırdı. Zokora da çok iyiydi ve ayrıca Serkan da da bir canlanma gözledim.
                          Ancak 2-0 dan sonra takımda genel bir durgunluk baş gösterdi, nitekim golüde yedik. Çok heyecanlı bir maç oldu, zor oldu,
                          kazanmak sevindirici ama maç boyu inanın ben rahat olamadım, dediğim gibi kadro tam uyumlu değil hala her an ne yapacağımız belli olmuyor.
                          Bir de çok güzel bir golümüz sayılmadı, hakemlere federsayona haram olsun.
                          hobisi amatör fotoğrafçılık >>
                          .

Yorum

• zoko reis kolbastı yapıyor...http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=101517

Yorum

• İlk olarak A.T.R tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              O değil de şu verilmeyen gol bir ŞİKEFB golü olsaydı da siz yarın (sözde) medyamızı bir görseydiniz. PisLigTV'nin elemanları 50(elli) defa gösterdiler pozisyonu da BARİZ İÇERDE demekte zorlandılar." Topun tamamının içerde olması gerekiyor ve burada da pozisyonu görüyorsunuz" gibi ucube bir cümleye bile imza attılar. 2. Golde arayıp arayıp bulamadıkları OFFSIDE için canları sıkıldı. Zokora'nın Burak'a verdiği pası ayrı, Adrian'ın Zokora'ya veriği pası ayrı ayrı getirip durdular ekrana. OFFSIDE yok demek "yerine çizgimizi görüyorsunuz" gibi ucube 2. bir cümle kurdular. Allah topunuz şu bayram gününde bayramsız bıraksın. Sefil herifler.

TEBRİKLER TRABZONSPOR'um. Harika bir maçtı. Pek çok Kayseri maçı gibi bu maçın da 2-1 biteceğini tahmin etmiştim. Resmen öyle bitti ama gönlümüzde Burak hat trick yaptı ve 8 maçta 14 gole ulaştı. Ayrıca tebrikler.
                              abi zokonun pozisyonunda acaba ofsayt varmı diyor öküz ya .
                              ‎Burak Yılmaz'ın kapatmadıgı Trabzon defteri İcraya verdigi Kulübümüzden parasını alınca kapatacaktır NOKTA!!
                              NANKÖRSÜN BURAK YILMAZ

Yorum

• Şampiyonlar Ligi ve Uefa'da oynanan maçlarda çizgi hakemi nasıl varsa Türkiye'de artık bu olması gerekiyor.

Çizgi hakemi olsaydı eğer golümüz sayılırdı.
                                Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
                                Real Madrid
                                Manchester United
                                twitter.com/TSerdarSx

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X