Ulan LigTV nerede röportajlar .
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 10. Hafta | Trabzonspor 2 - 1 Kayserispor
Daraltma
X
-
Dışardaİlk olarak Chiko tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Buyrun renkdaslar yorum sizin
Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
* Ben o verilmeyen golü 5 sene konuşurum yeminle
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
Orada bence 1-2 oyuncu gol sevincine Burak yanına gidiyor olabilirİlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYalnız Burak'ın frikiğinden sonra 3-4 topçumuz yardımcı hakeme koşuyor. Haklı da olsak gerek yok kontradan golü yesek otur ağla..
Tekrar bakmak lazım
Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..Real MadridManchester United
twitter.com/TSerdarSx
Yorum
-
Cska maçı hariç kale arkası tribünü girişinde tek kapı vardı millet yığılıyordu oraya turnikeler bozuluyordu Jan abi bütün grubu içeri sokmadan girmiyor en son o girdiği için o gelmeden de kimse bağırmıyor, bundan sonra öyle bişey olmaz çünkü girişe bir kapı daha eklendi.İlk olarak Eren Karaahmetoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu ilk beş dakika bağırmama olayı tam olarak neden, sen biliyorsundur? Her maç istisnasız aynı şey. Takımı da olumsuz etkiliyor bu hiç hoş olmuyor. Seyircisiz maç gibi başlıyoruz maçlara. Onun dışında bugünkü tribün sezonun en iyisiydi.
Ayrıca Jan abinin, abisinin eşi vefat etti ondan dolayı bugünlük geç başlanmış olabilir tezahüratlara.Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!
Yorum
-
Senin yüzünden hiç sinirlenemem hadi iyi akşamlar iyi bayramlar.İlk olarak fernandez tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHaha ben mi sığ düşünüyorum.
Bu sezon 2 maçı Avni Aker'de izleyemedim şehir dışında olduğum için onun dışında hasta halimle bile stattaydım. Bugün de Trabzon'da olsam bir şekilde maça giderdim. Kötü gidince her pas hatasında homurdanan taraftardan değil de oyuncuya alkışlayarak destek verdiğim için falan mı sığ taraftar oluyorum ben ? Ben bu zamana kadar tribünde gördüğümü söylüyorum. Bu taraftar takıma itici güç oluyor diyebilen birisi var mı ?Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!
Yorum
-
* Abi sen bir balkona çıksana ama kapıyı dışardan kapat , tamam anladık yarın kötü oynarsak " ben demiştim diyeceksin" , arkadaş bir rahat verin yahu...İlk olarak inadına_Trabzon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar bu maç istisna, kayseri gibi oynayan takım zor gelir karşımıza. Bu yüzden eksiklerimizi görmezden gelmeyin,hayalkırıklığı yaşarsınız.Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
Yapma bırak bugun sevinelim kapalı oynayan takımlara karşı kolay kolay hiç kimse iyi oynayamaz o maclardada başkaları iyi oynasınİlk olarak inadına_Trabzon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAvni aker de böyle açık oynayan başka enayi takım bulursa alanzinho yine iyi oynar
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum