Cech 11 de yok sakatmı acaba...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 10. Hafta | Trabzonspor 2 - 1 Kayserispor
Daraltma
X
-
Ferhat ve Serkan Balci...İlk olarak danger00 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKayserispor maci 11imiz: Tolga, Celustka, Giray, Glowacki, Ferhat, Serkan, Zokora, Colman, Halil, Alanzinho, Burak #Trabzonspor
Bu Serkan Balci Messi mi anlamiyorum Mahalle Macina da cagirir onu Senol Hoca
Her Macta oynuyor . Oynamadigi Maci hatirlamiyorum.
Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.
Yorum
-
Adrian yerine keşke Aykut'u koysadı, ikinci yarı da Alan'ı oyuna soksaydı.
Yorum
-
Şu defans hattı neden değişir arkadaş anlamıyorum. Defans bölgesinde istikrarımız olmadığından kaybettik tüm puanları. Hoca çok oynuyor bu bölge ile. Bu sebep oluyor puan kayıplarına. Glowacki'nin dinlendirilmesini anlarım ama Celustka-Giray-X-Cech şu 4'lü bozulmasın artık. Cech'i neden aldırdın hocam o zaman Cale'nin yedeğini oynatacaksan???? Kadro iyi değil. Serkan olacağına orada Aykut olsa ne olurdu. Saçma bir kadro. Alanzinho Halil Burak ise bence yanlış bir ileri üçlü. Hiç beğenmedim kadroyu. Yeneriz inşallah ki yenerizde orası ayrı ama kadro seçimi çok yanlış.
Yorum
-
Çok merak ediyorum Şenol hoca neden Cech'i aldırdı?? Eleştirilen Cale'nin yedeğini oynatıyor Cech'i oynatmıyor. Cech iyi bir sol bek. Takıma monte edilmeli ama hoca sadece takımı bozuyor. Ortasahada Serkan yerine Aykut olsa ne olurdu ben anlamıyorum.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum