Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 10. Hafta | Trabzonspor 2 - 1 Kayserispor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Cech 11 de yok sakatmı acaba...
    ömür umuttan önce bitmeli

Yorum

• İlk olarak danger00 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Kayserispor maci 11imiz: Tolga, Celustka, Giray, Glowacki, Ferhat, Serkan, Zokora, Colman, Halil, Alanzinho, Burak #Trabzonspor
      Ferhat ve Serkan Balci...
      Bu Serkan Balci Messi mi anlamiyorum Mahalle Macina da cagirir onu Senol Hoca Her Macta oynuyor . Oynamadigi Maci hatirlamiyorum.
      Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• Alanzinho keşke yedek başlasaydı...

Yorum

• Adrian yerine keşke Aykut'u koysadı, ikinci yarı da Alan'ı oyuna soksaydı.
          www.twitter.com/SDanismaz
          Gugudali..
          Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

• tolga celustka giray glowacki ferhat zokora colman serkan halil alanzinho burak
            "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Şu defans hattı neden değişir arkadaş anlamıyorum. Defans bölgesinde istikrarımız olmadığından kaybettik tüm puanları. Hoca çok oynuyor bu bölge ile. Bu sebep oluyor puan kayıplarına. Glowacki'nin dinlendirilmesini anlarım ama Celustka-Giray-X-Cech şu 4'lü bozulmasın artık. Cech'i neden aldırdın hocam o zaman Cale'nin yedeğini oynatacaksan???? Kadro iyi değil. Serkan olacağına orada Aykut olsa ne olurdu. Saçma bir kadro. Alanzinho Halil Burak ise bence yanlış bir ileri üçlü. Hiç beğenmedim kadroyu. Yeneriz inşallah ki yenerizde orası ayrı ama kadro seçimi çok yanlış.

Yorum

• evet alanzinho ilk 11'de. bu adamın ilk 11 başlayıp da iyi oynadığı bir maç yok. bunu bütün camia, beşikteki bebekler bile öğrendi ama ............
                Trabzon-Sürmene-Muratlı

Yorum

• Kötü bir 11 dirençsiz ve yorgun.. Sonumuz hayrola..

Yorum

• Ilk 11 begenmedim.
                    Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• Çok merak ediyorum Şenol hoca neden Cech'i aldırdı?? Eleştirilen Cale'nin yedeğini oynatıyor Cech'i oynatmıyor. Cech iyi bir sol bek. Takıma monte edilmeli ama hoca sadece takımı bozuyor. Ortasahada Serkan yerine Aykut olsa ne olurdu ben anlamıyorum.

Yorum

• bu ne sevgi aaaaaahhh(alanzinho) bu ne ızdıraaaaap(serkan)
                        from BOGAZIÇI

Yorum

• Ne olursa olsun maci kazanabilecek kadronun sahada oldugunu düsünüyorum.

Önemli olan takim ve taraftarin maca motive olabilmesi,gerisi kendiliginden gelecektir.
                          "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Ferhat'ın oynamasına sevindim. Çocuğa şans vermemiz lazım.

Keşke Alanzinho yerine Volkan'la başlasaydık ama Şenol Hocamız daha iyisini bilir.

Başarılar Trabzonspor'um!

Yorum

• volkan şen kadroda yok.Sakat mı acaba?

Yorum

• Çok yanlış bir ilk kadro kesinlikle.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X