Küskünlerin barıştığı, sevenlerin bir araya geldiği, rahmet ve şefkat dolu günlerin en değerlilerinden olan Kurban Bayramınız kutlu olsun.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 10. Hafta | Trabzonspor 2 - 1 Kayserispor
Daraltma
X
-
Bayramın ilk günü saat 16 ya maç koyan üstün zekalıyı gerçekten tebrik etmek gerekir..
Hele bursanın durumu daha fena adamlar zulumpiyat stadyumunda deplasmandalar maçta 13-00 te başladı...
Türk futboluna dışardan birini getirip yerin dibine sok desen bundan iyisini yapamazlardı..
Yabancılar yılbaşında evinde olsun diye kılı kırk yaran tff yönetimi bizim bayramlarımızı görmezden geliyor..
Bugün kazanırsak çok güzel olacak ama avni akerde bize her maç zor...ömür umuttan önce bitmeli
Yorum
-
Forumdaki cansızlığı görünce stadyumuda tahmin etmek zor olmasa gerek..İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleStad ve cevresinden haber var mi,maca ilgi nasil acaba?
Kombinesi olanlar bile gitmezler ya da koyununu danasını alan yatıracak girişte kesecek...ömür umuttan önce bitmeli
Yorum
-
Umarim sirf bayram diye maca gitmemezlik olmaz.İlk olarak bordo08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleForumdaki cansızlığı görünce stadyumuda tahmin etmek zor olmasa gerek..
Kombinesi olanlar bile gitmezler ya da koyununu danasını alan yatıracak girişte kesecek...
Takimin bu macta yogun bir taraftar destegine ihtiyaci olacak."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
Çağdaş dün süper oynadı bence, Mustafa'dan çok daha iyi bir oyuncu zaten ona göre çok daha tecrübeli. Adam o kadar dedi Türkiye'de öncelikli Trabzonspor'da oynamak isterim diye.İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKanimca giray-glo ikilisinin degismemesi gerekir,hatta defansin hic degismemesi gerekir.
Defans fazla oynamaya gelmiyor,defansta uyum sart.
Boş adamlara milyonları sayacaklarına, alsalardı en azından yüreğiyle oynuyor ve kaliteli bir stoper.7 tertemiz şampiyonluk
Yorum
-
Sapara olabilir.İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTolga
Celustka-Giray-Mustafa-Ferhat
Volkan-Zokora-Aykut-XXXX-Halil
Burak
XXXX 'i bilemiyorum
Sapara zaten oynayacaksa Alan veya Adrian'la birlikte oynamamalı.
Yorum
-
.....
Alanzinho mümkünse ikinci yarı oyuna girsinİlk olarak Murathan Deniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSapara olabilir.
Sapara zaten oynayacaksa Alan veya Adrian'la birlikte oynamamalı.
Yorum
-
Kayserispor maci 11imiz: Tolga, Celustka, Giray, Glowacki, Ferhat, Serkan, Zokora, Colman, Halil, Alanzinho, Burak #Trabzonspor3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.
Yorum
-
Neden ? Colmani unuttunİlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTolga
Celustka-Giray-Mustafa-Ferhat
Volkan-Zokora-Aykut-XXXX-Halil
Burak
XXXX 'i bilemiyorum
Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.
Yorum
-
* Ambarat ferhat'a fenalık geçirtir , ilk yarı geriye düşmessek iyidir , önündeki Alan'ı saymıyorum bile !Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
Hayirdir,ferhat ve alanzinho kesin ilk 11 demi?İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle* Ambarat ferhat'a fenalık geçirtir , ilk yarı geriye düşmessek iyidir , önündeki Alan'ı saymıyorum bile !"Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum