Maç saatlerini 19:00 yapabilirlerdi. Bursa'nın durumu bizden daha kötü. Bayram namazını kılıp istanbula yolculuğa çıksalar ancak maça varırlar. Bayram günlerine neden maç koyarlar anlayamıyorum.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 10. Hafta | Trabzonspor 2 - 1 Kayserispor
Daraltma
X
-
Anlamadim..İlk olarak Eto'o tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebiz gine 16h00 oynuyoruz bursa 13h00de
TFF MAA ISTIFAAAAAATRABZONSPOR 1967
Yorum
-
nasiiİlk olarak Xavi Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAnlamadim..
yani demek istedigim bu saate mac mi olur
Yorum
-
.....
Glowacki değil de Celustka'nin yokluğu bizi zor durumlara sokabilir.İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFanatik, Glowacki'nin dinlendirileceğini Celustka'nın ise sakatlığı sebebiyle kadroda olmayacağını yazmış. Eyvah ki ne eyvah...
Celustka-Giray-Mustafa-Ferhat
Bence böyle çıkmalıyız.
Yorum
-
Tamamda 13 daha iyi bir saat mi?İlk olarak Eto'o tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülenasii
yani demek istedigim bu saate mac mi olur
TRABZONSPOR 1967
Yorum
-
Umarım böyle bişey yoktur.İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFanatik, Glowacki'nin dinlendirileceğini Celustka'nın ise sakatlığı sebebiyle kadroda olmayacağını yazmış. Eyvah ki ne eyvah...Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!
Yorum
-
yooo TFF kafayi yedi bari sabah camiden hemen sonra maci verselerdi daha iyi olurduİlk olarak Xavi Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTamamda 13 daha iyi bir saat mi?
Yorum
-
İlk olarak Mustafa Umut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle90+3 de penaltıdan atıp kazanırsak şu mübarek bayram gününde fenerli sayısında azalma olabilir
Kesinlikle Mustafacım
Şu yaşananlardan sonra artık 3-0 4-0 vb. net skorlar yerine son saniyelerde gelen tek farklı galibiyetleri daha çok tercih ediyorum
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum