Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 10. Hafta | Trabzonspor 2 - 1 Kayserispor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Yunus Emre SEYHAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Şu durumda Pawel-Piotr(Sakatlıktan yeni çıktı ama oynadığı bölgede cok fazla oyuncu var) - Alanzinho - Sapara yedek oyuncu konumundalar.
    Yedek kulubesi için bu sayı çok fazla. Yabancı alıp yedekte bekleyeceğine Eren gibi futbolcular şans bulsun. Takımda 7-8 yabancı olsun, hiç biri de tartışılmasın.
    Eren'in ya da genç oyuncularımızın oynamasını bende istiyorum. Keşke Şenol Hoca bu konuda birşeyler yapsa...

Yorum

• İlk olarak ThePatriot61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bize karsi aslan kesildikten sonra gelen gidene kaybettiler. Beter olsunlar. Intikam alinmali. Ayni satilmissehirden aldigimiz gibi.
      bende şimdi buna baktım.. bizim maçtan sonra 6 maç üst üste kaybetmişler sonra Gs ile berabere kalarak puan almışlar..
      BMП TЯΛBZOПGЦLDΛΚ FOЯZΛ ΚΛЯΛΣLMΛS

Yorum

• çok zor bir maç olucak inşallah kazanırız

Yorum

• BMN kayseri maçında nerde olacak... bende maça gideceğim..

Yorum

• Bu maca hizli ve baskili baslamaliyiz. Hatta mac boyunca Kayserispor'a top bile yaptirmamaliyiz diye düsünüyorum.

Sakin, disiplinli ve sabirli ama 90 dakika pres yapan bir takim görmek istiyorum ki, buda bize galibiyeti getirir zaten.

Benim bu mac icin ideal on birim söyle...

-------------------------Tolga-------------------------

Celustka--------Giray-------------Glo--------------Cech

-------------Aykut--------------------Colman-----------

Burak--------------------Adrian------------------Volkan

--------------------------Halil--------------------------

Yedekler:

Onur, Mustafa, Ferhat, Zoko, Eren, Alan, Serkan

Insallah kazanip yolumuza devam ederiz.
            En son Ilelioglu tarafından düzenlendi; 05.11.2011, 15:21.
            İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Aykut'un 11 başlaması lazım her lig maçında. Elinizde bir Umut yoksa ortasahanızın 3 lü olması şart.

Aykut-Colman-Zokora

Yorum

• İlk olarak nihat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Aykut'un 11 başlaması lazım her lig maçında. Elinizde bir Umut yoksa ortasahanızın 3 lü olması şart.

Aykut-Colman-Zokora

Zokora ile Colman oynamasa ancadir bence. Adamlarda derman denen birsey kalmadi. Ama Colman'in yerine kimi yazabiliirz? Yedegi yok bence.

Zoko'nun yerine Aykut olabilir. Üclü orta saha böyle maclarda önemli evet. Bu durumda Serkan oynasin. Aykut-Colman-Serkan

..
                İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Zokora ile Colman oynamasa ancadir bence. Adamlarda derman denen birsey kalmadi. Ama Colman'in yerine kimi yazabiliirz? Yedegi yok bence.

Zoko'nun yerine Aykut olabilir. Üclü orta saha böyle maclarda önemli evet. Bu durumda Serkan oynasin. Aykut-Colman-Serkan

..
                  Bence de yavaş yavaş bazı maçlarda Zoko nun yerine Aykut'un süre almaya başlaması gerek. Çünkü Zoko bir ara 1 aylık Afrika kupası maçlarına gidecek şimdiden Aykut'un alışması gerek. Ayrıca bazı arkadaşlar Aykut dan ofansif fazla işler yapmasını istiyorlar ancak bu oyuncunun ofansif katkısından çok defansif katkısı olur takıma mücadel gücü son derece iyi, yaratıcı yanı olmadığı için defansın önüne monte edilmesi şu an için en mantıklısı.

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bu maca hizli ve baskili baslamaliyiz. Hatta mac boyunca Kayserispor'a top bile yaptirmamaliyiz diye düsünüyorum.

Sakin, disiplinli ve sabirli ama 90 dakika pres yapan bir takim görmek istiyorum ki, buda bize galibiyeti getirir zaten.

Benim bu mac icin ideal on birim söyle...

-------------------------Tolga-------------------------

Celustka--------Giray-------------Glo--------------Cech

-------------Aykut--------------------Colman-----------

Burak--------------------Adrian------------------Volkan

--------------------------Halil--------------------------

Yedekler:

Onur, Mustafa, Ferhat, Zoko, Eren, Alan, Serkan

Insallah kazanip yolumuza devam ederiz.
                    Kimle ilerde press yapacan, şu an senin kadronda ilerde press yapacak tek oyuncu Halil. Volkan mı press yapıyor, ya da Adrian, ya da Burak bu üçü de hazırcı tipler. Burak arkaya atılan toplarda etkili oluyor, başka da varyasyonlarımız yok. Ben artık rakiplerin bizi çözdüklerini düşünüyorum, bu taktikle devam edersek işimiz çok daha zorlaşacak.

Yorum

• Adrian ve Colman varken takımıma güvenemiyorum. Bir yandan da yorgunluk var tabi..

Neyse yenilmeyelim bari.
                      www.twitter.com/SDanismaz
                      Gugudali..
                      Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

• İlk olarak SDanışmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Adrian ve Colman varken takımıma güvenemiyorum. Bir yandan da yorgunluk var tabi..

Neyse yenilmeyelim bari.
                        Adrian neysede Colman en kötü oynadığı maçta bile en çok top kapan en çok koşan adam yine.Bu adam forvet arkası olarak geldi ön liberoya döndü bunun suçlusu colman mı?
                        Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• Adrian'ın sürekli oynayıp gol veya asist yaparak kendine olan güvenini ve takım arkadaşlarının ona olan güveninin artırılması lazım.

Yorum

• berabere biter gibi geliyor erenle volkan ilk onbirde oynaması gerek
                            ALLAH UTANDIRMASIN

Yorum

• İlk olarak nihat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Aykut'un 11 başlaması lazım her lig maçında. Elinizde bir Umut yoksa ortasahanızın 3 lü olması şart.

Aykut-Colman-Zokora
                              kesinlikle katıldığım düşünce budur. bizim 4-3-2-1 oynamamız lazım. 4-2-3-1 de takım oyunu oynayamıyorz
                              Trabzonspor

Yorum

• Ligde takımların puanları birbirine çok yakın. Bu maçı alıp üst sıralara çıkmalıyız.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X