Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 10. Hafta | Trabzonspor 2 - 1 Kayserispor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Volkan , Burak , Halil ve Aykut'u her lig maçında sahada görmek isterim . Rakip önemli değil . Bu oyuncuların her biri A milli formayı giyebilecek kapasitede .

Yorum

• İntikam, intikam...
      Özkan SÜMER

Yorum

• bu maçın önemi çok büyük yarın Bayram hediyesi verecek TRABZONSPORumuz inşALLAH bize
        Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• Şenol hoca genç oynatmaz boşuna Ereni beklemeyin,kayseri maçına gelirsek,Trabzonsporumuz iyi bir oyunla ve iyi bir skorla inşallah galip gelir...

Yorum

• şöyle bir hafızamı zorluyorum...son yıllar da...gündüz oynayıp, puan kaybetmediğimiz maç hatırlayamıyorum...konya-denizli-antalya-ankaragücü...aklıma gelen maçlar...nedense gün ışığında oynamak bizim takıma yaramıyor...

Yorum

• Benim hayalimdeki;
              -----------Tolga------------
              Celu--Giray----glo-------Eren
              -----Aykut--Zokora---------
              -Volkan---Colman--Henrique-
              ---------Burak-------------

Şenol Hocamızın çıkaracağı 11;
              -------------Tolga--------------
              Serkan----Giray--Mustafa---Ferhat(cech,Celu)
              ----------Colman---Zokora-------
              Volkan------Adrian-----Halil------
              -----------Burak-----------------

Yorum

• bayram günü bu saatte mac ancak bizde olur.
                Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Murat Erdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  şöyle bir hafızamı zorluyorum...son yıllar da...gündüz oynayıp, puan kaybetmediğimiz maç hatırlayamıyorum...konya-denizli-antalya-ankaragücü...aklıma gelen maçlar...nedense gün ışığında oynamak bizim takıma yaramıyor...

Vampir miyiz neyiz abi?
                  "Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
                  "Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "

Yorum

• İlk olarak Erdogan Özcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    bayram günü bu saatte mac ancak bizde olur.

Yok Bursanın maçı 13:00 te daha berbat...
                    "Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".

Yorum

• İlk olarak inadına_Trabzon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      EREN ALBAYRAK

ile

SERCAN KAYA nın mutlaka oynaması gereken bir maç. Gerekirse tezahgüratlarla zorla oyuna aldırılmalı. Yıldız adaylarımızın körelmesini istemiyorum. pawel e adrian a katlanacağıma bunlar kötü oynasın ben razıyım. Taraftar müdahale etmeli . Yoksa İbrahim EGE gibi Barış Memiş gibi sönüp gidecekler.

-------TOLGA

Serkan Glo Giray Celtska

Volkan Zoko Colman Eren

------Burak Halil
                      Usta ne oynaması 18'e bile alınmayacaklar bence.

Maça gelirsek amrabatı iyi tutalım bu maçı alırız tabi gol bulabilirsek.

Yorum

• İntikam Alınmalı kayseriden gecen sene nasıl oynadılar herkes biliyor !
                        ŞAMPİYON TRABZON

Yorum

• Yedeklerde hiç yokgtan bir genç oyuncu bekleyecektir diye düşünüyorum
                          Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• arkadaşlar lütfen geçen sene kayseri nasıl oynadı, nasıl mücadele etti gibi yorumlar yapmayalım. yatacak mıydı yani, elinden gelen oyunu oynayacak tabi ki kaldı ki o maçta umutun boş kaleye gol kaçırdığını çok iyi hatırlıyorum. kayseri her sene içerde iyi maçlar çıkarır, fener,gs,bjk canını yakar, zaman zaman da deplasmanda iyi oynar. geçen sene iç saha maçında feneri yendiler, deplasmandaki maçta da kiralık v.babacanın hediyesiyle fenere yenildiler. olayı yok bize iyi oynadılara falan getirmek bize yakışmıyor. biz isteriz ki rakibimiz bize her zman elinden gelenin en iyisini oynasın, rakiplerimize de böyle oynasın. kayseri bu tür ekiplerden biridir. bir sivas değildir! geçen seneden tepki gösterebileceğimiz tkaımların başında eskişehir, sivas gelir. bu nedenle kayseriye puan kaybettik diye haksızlık yapmak bize yakışmaz. biz Trabzonsporuz, rakibimiz en iyi futbolu bize oynasın isteriz, hakem en adil maçını biizm maçta yönetsin isteriz. hakemler konusu çok daha üzerinde durmamız gereken kritik bir konudur.

tkaımıza gelince volkanın bütün maçlarda ilk 18e alınmaması gerekir. hikayeden topçu. benim ideal 11im;

tolga
                            celutska giray yumlu ferhat
                            zokora colman
                            halil adrian henrique
                            burak
                            En son yaranozlu tarafından düzenlendi; 05.11.2011, 12:20. Sebep: netbookda yazmak zor oluyor
                            OF Republic! (Doka, Doumbia, Yarmolenko, Jay Emanuel Thomas, Ndongala)

Yorum

• yarın çok rahat kazanırız,sıkıntı yok,sıkıntı bayram nedeniyle stadın dolmayacak olmasıdır.
                              Trabzonsporlu olmayan Trabzonluyum demesin. TrabZonguldak

Yorum

• İlk olarak yaranozlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                arkadaşlar lütfen geçen sene kayseri nasıl oynadı, nasıl mücadele etti gibi yorumlar yapmayalım. yatacak mıydı yani, elinden gelen oyunu oynayacak tabi ki kaldı ki o maçta umutun boş kaleye gol kaçırdığını çok iyi hatırlıyorum. kayseri her sene içerde iyi maçlar çıkarır, fener,gs,bjk canını yakar, zaman zaman da deplasmanda iyi oynar. geçen sene iç saha maçında feneri yendiler, deplasmandaki maçta da kiralık v.babacanın hediyesiyle fenere yenildiler. olayı yok bize iyi oynadılara falan getirmek bize yakışmıyor. biz isteriz ki rakibimiz bize her zman elinden gelenin en iyisini oynasın, rakiplerimize de böyle oynasın. kayseri bu tür ekiplerden biridir. bir sivas değildir! geçen seneden tepki gösterebileceğimiz tkaımların başında eskişehir, sivas gelir. bu nedenle kayseriye puan kaybettik diye haksızlık yapmak bize yakışmaz. biz Trabzonsporuz, rakibimiz en iyi futbolu bize oynasın isteriz, hakem en adil maçını biizm maçta yönetsin isteriz. hakemler konusu çok daha üzerinde durmamız gereken kritik bir konudur.

tkaımıza gelince volkanın bütün maçlarda ilk 18e alınmaması gerekir. hikayeden topçu. benim ideal 11im;

tolga
                                celutska giray yumlu ferhat
                                zokora colman
                                halil adrian henrique
                                burak
                                İşte Yorum budur.Tebrik ederim.Ben ne olursa olsun Şotayı çok seviyorum..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X