Volkan , Burak , Halil ve Aykut'u her lig maçında sahada görmek isterim . Rakip önemli değil . Bu oyuncuların her biri A milli formayı giyebilecek kapasitede .
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 10. Hafta | Trabzonspor 2 - 1 Kayserispor
Daraltma
X
-
Benim hayalimdeki;
-----------Tolga------------
Celu--Giray----glo-------Eren
-----Aykut--Zokora---------
-Volkan---Colman--Henrique-
---------Burak-------------
Şenol Hocamızın çıkaracağı 11;
-------------Tolga--------------
Serkan----Giray--Mustafa---Ferhat(cech,Celu)
----------Colman---Zokora-------
Volkan------Adrian-----Halil------
-----------Burak-----------------
Yorum
-
İlk olarak Murat Erdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşöyle bir hafızamı zorluyorum...son yıllar da...gündüz oynayıp, puan kaybetmediğimiz maç hatırlayamıyorum...konya-denizli-antalya-ankaragücü...aklıma gelen maçlar...nedense gün ışığında oynamak bizim takıma yaramıyor...
Vampir miyiz neyiz abi?
"Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
"Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "
Yorum
-
İlk olarak Erdogan Özcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebayram günü bu saatte mac ancak bizde olur.
Yok Bursanın maçı 13:00 te daha berbat..."Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
Yorum
-
Usta ne oynaması 18'e bile alınmayacaklar bence.İlk olarak inadına_Trabzon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEREN ALBAYRAK
ile
SERCAN KAYA nın mutlaka oynaması gereken bir maç. Gerekirse tezahgüratlarla zorla oyuna aldırılmalı. Yıldız adaylarımızın körelmesini istemiyorum. pawel e adrian a katlanacağıma bunlar kötü oynasın ben razıyım. Taraftar müdahale etmeli . Yoksa İbrahim EGE gibi Barış Memiş gibi sönüp gidecekler.
-------TOLGA
Serkan Glo Giray Celtska
Volkan Zoko Colman Eren
------Burak Halil
Maça gelirsek amrabatı iyi tutalım bu maçı alırız tabi gol bulabilirsek.
Yorum
-
arkadaşlar lütfen geçen sene kayseri nasıl oynadı, nasıl mücadele etti gibi yorumlar yapmayalım. yatacak mıydı yani, elinden gelen oyunu oynayacak tabi ki kaldı ki o maçta umutun boş kaleye gol kaçırdığını çok iyi hatırlıyorum. kayseri her sene içerde iyi maçlar çıkarır, fener,gs,bjk canını yakar, zaman zaman da deplasmanda iyi oynar. geçen sene iç saha maçında feneri yendiler, deplasmandaki maçta da kiralık v.babacanın hediyesiyle fenere yenildiler. olayı yok bize iyi oynadılara falan getirmek bize yakışmıyor. biz isteriz ki rakibimiz bize her zman elinden gelenin en iyisini oynasın, rakiplerimize de böyle oynasın. kayseri bu tür ekiplerden biridir. bir sivas değildir! geçen seneden tepki gösterebileceğimiz tkaımların başında eskişehir, sivas gelir. bu nedenle kayseriye puan kaybettik diye haksızlık yapmak bize yakışmaz. biz Trabzonsporuz, rakibimiz en iyi futbolu bize oynasın isteriz, hakem en adil maçını biizm maçta yönetsin isteriz. hakemler konusu çok daha üzerinde durmamız gereken kritik bir konudur.
tkaımıza gelince volkanın bütün maçlarda ilk 18e alınmaması gerekir. hikayeden topçu. benim ideal 11im;
tolga
celutska giray yumlu ferhat
zokora colman
halil adrian henrique
burakOF Republic! (Doka, Doumbia, Yarmolenko, Jay Emanuel Thomas, Ndongala)
Yorum
-
İşte Yorum budur.Tebrik ederim.Ben ne olursa olsun Şotayı çok seviyorum..İlk olarak yaranozlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaşlar lütfen geçen sene kayseri nasıl oynadı, nasıl mücadele etti gibi yorumlar yapmayalım. yatacak mıydı yani, elinden gelen oyunu oynayacak tabi ki kaldı ki o maçta umutun boş kaleye gol kaçırdığını çok iyi hatırlıyorum. kayseri her sene içerde iyi maçlar çıkarır, fener,gs,bjk canını yakar, zaman zaman da deplasmanda iyi oynar. geçen sene iç saha maçında feneri yendiler, deplasmandaki maçta da kiralık v.babacanın hediyesiyle fenere yenildiler. olayı yok bize iyi oynadılara falan getirmek bize yakışmıyor. biz isteriz ki rakibimiz bize her zman elinden gelenin en iyisini oynasın, rakiplerimize de böyle oynasın. kayseri bu tür ekiplerden biridir. bir sivas değildir! geçen seneden tepki gösterebileceğimiz tkaımların başında eskişehir, sivas gelir. bu nedenle kayseriye puan kaybettik diye haksızlık yapmak bize yakışmaz. biz Trabzonsporuz, rakibimiz en iyi futbolu bize oynasın isteriz, hakem en adil maçını biizm maçta yönetsin isteriz. hakemler konusu çok daha üzerinde durmamız gereken kritik bir konudur.
tkaımıza gelince volkanın bütün maçlarda ilk 18e alınmaması gerekir. hikayeden topçu. benim ideal 11im;
tolga
celutska giray yumlu ferhat
zokora colman
halil adrian henrique
burak"Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum