Bence çok zor maç, bu sene takım maalesef hiçbir maçta iyi oynamadı, geçen sene girdiğimiz pozisyonun haddi hesabı yoktu, puan kaybettiğimiz maçlarda bile iyi oynuyorduk.
fenerbahçe ve gs maçlarını izledim. fenere iyi oynamadılar. gs karşı iyi oynadılar ama hakem faktörü ile kaybettiler.
geçen yıl bize karşı oynadıkları oyun sonrasında 6 hafta üst üste mağlup oldular.
kayserinin yönetimi fb için çalışıyor.
@tsmustafakemal "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
2 haftadır kaybediyor olmaları bizim maçı çıkış maçı olarak düşünmelerini sağlayacaktır, biz ise özellikle içerde hiç iyi oynamıyoruz zor maç olacak...
Egemen devre arasında Beşiktaş'a imza attı. Süreci takip eden, olaydan haberi olan taraftarlarımız anlattı bunu bu forumda. Hala yönetim nasıl bıraktı falan demeyin lütfen.
Selçuk'tan hiçbir farkı yoktur Egemen'in nazarımda.
12. hafta göreceğiz Egemen'i. Bakalım gelebilecek mi Avki Aker'e. Gerçi alkışlarlar bile Egemen'i maratondan, ben onu da beklerim.
fenerbahçe ve gs maçlarını izledim. fenere iyi oynamadılar. gs karşı iyi oynadılar ama hakem faktörü ile kaybettiler.
geçen yıl bize karşı oynadıkları oyun sonrasında 6 hafta üst üste mağlup oldular.
kayserinin yönetimi fb için çalışıyor.
şikeciler o maçta voleybol oynadı.Kayserinin 2 penaltısı verilmedi...
"Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
"Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "
sanırım bu haftadan sonra baya bir ara var. ayın 11 inde milli maç, 15 inde yine milli maç var. bu arada iyice dinleniriz artık. araya birde galibiyetle girdik mi değmeyin keyfimize. sonra zaten iddianame sunulacak ortalık karışacak. ligler alt üst olabilir.
kayseride abramat ı durdurabilirsek sorun olmaz. yeterki ciddiyetimizi bozmayalım, galip geliriz. defans bloğunu bozmamak lazım. sağda celutska, solda cech, ortada giray ve glowacki. orta saha colman, zokora, serkan yada aykut ilerde burak, halil ve henriqe. nasıl olsa bir sonraki maç ayın 18 inde, dinlenirler bol bol bu maçtan sonra.
Dünyada İsrail ne ise; Türkiyede fenerbahçe o'dur! Dünyada Türkiye ne ise; Türkiyede Trabzon O'dur!
Yorum