Şenol hocadan acil isteğim, şu Polonyalıyı sabaha bırakmadan göndersin.Ben böyle rezillik görmemiştim.Adam uzayda futbol oynamış gibi acayip şeyler yapıyor...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 9. Hafta | Gaziantepspor 0 - 1 Trabzonspor
Daraltma
X
-
Katılıyorum; yükselişe geçen bir takıma karşı alınan deplasman galibiyeti çok önemli.İlk olarak hodlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTakımı dün gece beğendim.G.Antep takımı ile deplasmanda ancak bu kadar oynanırdı.Tüm takıma,Teknik heyete,maçtaki taraftarımıza teşekkürler...
Katılmıyorum; Brozek iyi bir forvet fakat sağının solunun iyi çalışması lazım.İlk olarak hodlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞenol hocadan acil isteğim, şu Polonyalıyı sabaha bırakmadan göndersin.Ben böyle rezillik görmemiştim.Adam uzayda futbol oynamış gibi acayip şeyler yapıyor...
Ayrıca geçen sezon Şenol hoca çokça eleştirildi Brozek'e haksızlık yapıp Umut'a tahammül ettiği yönünde.
Umut sisteme daha uygundu ve Şenol hoca da haklıydı.Özkan SÜMER
Yorum
-
Uzun bir aradan sonra yine macimizi izledim ve kazandik. Demekki sorun bende..
İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
Ben de izleyemedim ve kazandık.Şimdi sorun bende mi sende mi ? Onu çözemedimİlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUzun bir aradan sonra yine macimizi izledim ve kazandik. Demekki sorun bende..
Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.
Yorum
-
Gerektigi gibi oynadik ve sans biraz yanimizda oluncada galibiyet ile döndük..
Bu kadar basit iste. 5 orta saha ve defensif bir oyun anlayisi ile Burak'siz Zokora'siz da galip gelinebiliyormus Antep deplasmaninda demekki.
İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
oynamasa da sorun yok, yabanci sayilmaz, mesela Ekrem Dag avusturya için oynuyor ama yabanci sayilmiyor, veya Mesut gelse Türkiye'de oynasa yabanci sayilmaz, eger vatandasligi varsa, olmasa da çikartiyorlar pasaportu hop is bitiyor, geçen sene Billy Mehmet için yapmistilar bunu mesela yanilmiyorsamİlk olarak Asprilla tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTeşekkürler. Milli takımda oynayan sadece ikizi zannediyordum.
Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
Halil attığı gol kadar son bölümdeki defansa ve orta sahaya katkısı ile de takdiri hak etti. Bu çoçukta ışık var. Fakat Adrian hiç iyi sinyaller vermedi.Keza colman ve serkanda mücadele azmini gösteremediler. Giray,Glowacki, Cech,Celustka,Aykut sahadayken bu kadar çok pozisyon vermekte akla zarar...!! Daha göreceğimiz çok gün var ))İNADINA AŞK! İNADINA TRABZONSPOR!
Yorum
-
Trabzon'um için gol atıyorsa kim atıyorsa atsın sevinirim, mutlu olurum.. Halil in atması ise ayrı bir hoşluk oldu.. Burak yokken atması hem takım için hem kendi için iyi oldu.. Moral oldu.. İnşallah üzerindeki şansızlığı da bu golle atar ve gollerine devam eder.. Maçın skoru ne olursa olsun sonuna kadar mücadele eden bu adam daha fazla başarılı olmayı hak ediyor diye düşünüyorum..20+10+20+11 = 61
2+0+1+0+2+0+1+1 = 7
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum