Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 9. Hafta | Gaziantepspor 0 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şenol hocadan acil isteğim, şu Polonyalıyı sabaha bırakmadan göndersin.Ben böyle rezillik görmemiştim.Adam uzayda futbol oynamış gibi acayip şeyler yapıyor...
    2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• İlk olarak hodlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Takımı dün gece beğendim.G.Antep takımı ile deplasmanda ancak bu kadar oynanırdı.Tüm takıma,Teknik heyete,maçtaki taraftarımıza teşekkürler...
      Katılıyorum; yükselişe geçen bir takıma karşı alınan deplasman galibiyeti çok önemli.

İlk olarak hodlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Şenol hocadan acil isteğim, şu Polonyalıyı sabaha bırakmadan göndersin.Ben böyle rezillik görmemiştim.Adam uzayda futbol oynamış gibi acayip şeyler yapıyor...
      Katılmıyorum; Brozek iyi bir forvet fakat sağının solunun iyi çalışması lazım.

Ayrıca geçen sezon Şenol hoca çokça eleştirildi Brozek'e haksızlık yapıp Umut'a tahammül ettiği yönünde.

Umut sisteme daha uygundu ve Şenol hoca da haklıydı.
      Özkan SÜMER

Yorum

• Maçında başında Adrianın uzun topunda Brozek in gelişine yaptığı düzgün vuruş klasını gösterir Brozekin.
        Brozek kaliteli oyuncu ancak bizim oyun sistemimize uygun değil. Brozek ileride pres yapıp, savunmayı rahatsız edecek özellikle TEK FORVET oynayacak adam değil.

Yorum

• Uzun bir aradan sonra yine macimizi izledim ve kazandik. Demekki sorun bende..
          İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Uzun bir aradan sonra yine macimizi izledim ve kazandik. Demekki sorun bende..
            Ben de izleyemedim ve kazandık.Şimdi sorun bende mi sende mi ? Onu çözemedim
            Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

• Gerektigi gibi oynadik ve sans biraz yanimizda oluncada galibiyet ile döndük..

Bu kadar basit iste. 5 orta saha ve defensif bir oyun anlayisi ile Burak'siz Zokora'siz da galip gelinebiliyormus Antep deplasmaninda demekki.

İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Pawel ancak Barcelona'da oynar...Birileri ona kale dibinde top verecek, karşı karşıya bırakacak, oda atacak...Bizim tarzımız adam değil, bize yırtıcı adam lazım, dün uzun bir top atıldı ona o topa gidene kadar Karcemarkas yetişti...O pozisyonda Burak olsaydı, her türlü o topu alırdı...

Yorum

• TRABZONSPOR'un forveti gerektiğinde ekmeğini taştan çıakrtıp kendi pozisyonunu kendi yaratabilecek bir forvet olmalı. Örn : Henrique

Yorum

• Eren de süperdi nerde bu eren ?

Yorum

• İlk olarak Asprilla tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Teşekkürler. Milli takımda oynayan sadece ikizi zannediyordum.
                      oynamasa da sorun yok, yabanci sayilmaz, mesela Ekrem Dag avusturya için oynuyor ama yabanci sayilmiyor, veya Mesut gelse Türkiye'de oynasa yabanci sayilmaz, eger vatandasligi varsa, olmasa da çikartiyorlar pasaportu hop is bitiyor, geçen sene Billy Mehmet için yapmistilar bunu mesela yanilmiyorsam
                      Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• ah bursa ahhhhhhhhhhhhh yaktin beniiiiiiiii

Yorum

• kaya cılıngıroglu basladı gene ben trabzonluyum ayaklarına adam tam trabzon dusmanı neden bahsedıor anlamıorum
                          Trabzonda siyaset TRABZONSPOR SEVGİSİ'nin önüne gecmiştir

Yorum

• Halil attığı gol kadar son bölümdeki defansa ve orta sahaya katkısı ile de takdiri hak etti. Bu çoçukta ışık var. Fakat Adrian hiç iyi sinyaller vermedi.Keza colman ve serkanda mücadele azmini gösteremediler. Giray,Glowacki, Cech,Celustka,Aykut sahadayken bu kadar çok pozisyon vermekte akla zarar...!! Daha göreceğimiz çok gün var ))
                            İNADINA AŞK! İNADINA TRABZONSPOR!

Yorum

• Trabzon'um için gol atıyorsa kim atıyorsa atsın sevinirim, mutlu olurum.. Halil in atması ise ayrı bir hoşluk oldu.. Burak yokken atması hem takım için hem kendi için iyi oldu.. Moral oldu.. İnşallah üzerindeki şansızlığı da bu golle atar ve gollerine devam eder.. Maçın skoru ne olursa olsun sonuna kadar mücadele eden bu adam daha fazla başarılı olmayı hak ediyor diye düşünüyorum..
                              20+10+20+11 = 61
                              2+0+1+0+2+0+1+1 = 7

Yorum

• şikecilere iyi kapak oldu son dakika golü.
                                teyzesi defterdar olan faytonla damda dolaşır

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X