Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 9. Hafta | Gaziantepspor 0 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ligin ikinci devresinde.

Tabiiki avrupada yolumuza devam etmezsek.
    Insallah ederiz Caferim.
    Sence yolumuza CL'demi ypksa Avrupa Ligindemi devam edelim?
    Sanki Avrupa Liginde daha ileri gidebiliriz gibi?
    Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• cenk tosunu ara dönemde bize kakalamaya çalışcaklar gibime gelio ah bir muhammet ile serdarı alabilsek antepten
      Trabzonsporu sevdim , seveceğim . Ama bunun sonunda ızdıraplar varmış , felaketler varmış, hatta karşılaşılacak türlü kahpelikler doluymuş. Hepsi kabülüm Trabzonspor var olsun !

Yorum

• HALİL GOL ATMASAYDI ne diyecektim ?

Halil forvetten uzak oynuyor,orta sahaya hatta defansa geliyor.Sonra forvete koşturuyor.Yoruluyor. Ayrıca Top alamıyor.git gel yıpranıyor.

Halil mükemmel bir gol attı. Kendi pişirdi kendi yedi.

HENRİQUE zayıflamış.kilosunu korursa süper olur.

PAWEL bize atılan kazıklardan biri.

COLMAN : Bu maçta kaçarak oynadı.etliye sütlüye karışmadı. sürekli oyundan düştü. hamle yapar gibi yaptı. sahte mücadeleler yaptı. Açıkca kaçtı. onu izledim maçta. kendisini Trabzonspor a zarar verecek şekilde SAKLADI. hiç oynama daha iyi. yalandan adamın üstüne gidio, çalım yiyo,ben çalım yedim siz mücadeleye devam edin der gibi bakıo. anladık CSKA maçına saklıonda kendini ,o zaman hocana oynamicam de.rezildi bu maçta.

AYKUT : ilk haftalarda daha iyiydi, eee oynamaya oynamaya..

ALANZİNHO : ha şöle sonradan gir oyuna. ilk 11 senin işin deil.

ADRİAN : güçsüz
        En son inadına_Trabzon tarafından düzenlendi; 29.10.2011, 22:54.

Yorum

• arkadaslar benim anlamadigim neden bizimkiler gidip polonyadan oyuncu toplayacaklarina bizim yörede yetisen genclere yönelmiyor, antepdeki trabzonlular orhan gülle ve muhammet demir bizde olsaydi fena olmazmiydi...

Yorum

• -----Onur/Tolga----

Celutska-Giray-Glowacki-Cech

------Zokora--Aykut--------
            ---------Adrian-------------
            Burak-----Halil------Henrigue

diziliş farklı olsada bence denenmeli

Yorum

• defansa çözüm bulduğumuz an bu takım seri galibiyetlere başlar.herşey zamanla yerine oturacak bende inanıyorum ama bu polonyalılar canımı sıkıyorcl grubu geçtikten sonra bu polonyalıları mümkünse almanlarla değiştirelim disiplinli ve takım oyununa yatkın olurlar

Yorum

• İlk olarak inadına_Trabzon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                HALİL GOL ATMASAYDI ne diyecektim ?

Halil forvetten uzak yonuyor,orta sahaya hatta defansa geliyor.Sonra forvete koşturuyor.Yoruluyor. Ayrıca Top alamıyor.git gel yıpranıyor.

Halil mükemmek bir gol attı. Kendi pişirdi kendi yedi.

HENRİQUE zayıflamış.kilosunu korursa süper olur.

PAWEL bize atılan kazıklardan biri.

COLMAN : Bu maçta kaçarak oynadı.etliye sütlüye karışmadı. sürekli oyundan düştü. hamle yapar gibi yaptı. sahte mücadeleler yaptı. Açıkca kaçtı. onu izledim maçta. kendisini Trabzonspor a zarar verecek şekilde SAKLADI. hiç oynama daha iyi. yalandan adamın üstüne gidio, çalım yiyo,ben çalım yedim siz mücadeleye devam edin der gibi bakıo. anladık CSKA maçına saklıonda kendini ,o zaman hocana oynamicam de.rezildi bu maçta.

AYKUT : ilk haftalarda daha iyiydi, eee oynamaya oynamaya..

ALANZİNHO : ha şöle sonradan gir oyuna. ilk 11 senin işin deil.

ADRİAN : güçsüz
                Ben Colman'ı çok beğendim.. Pawel'de abartıldığı kadar kötü değil bence. Ama gol hariç Halil'i bende beğenmedim.
                Şampiyon Trabzonspor..

Yorum

• İlk olarak hüseyin1975 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Insallah ederiz Caferim.
                  Sence yolumuza CL'demi ypksa Avrupa Ligindemi devam edelim?
                  Sanki Avrupa Liginde daha ileri gidebiliriz gibi?
                  Ben sampiyonlar liginde bir üst tura cikmayi bu sezonki sampiyonluga,avrupa liginde de yari finale bile degismem abi.

Bircogumuzun sampiyonlar ligini tercih edecegine eminim.
                  "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İlk olarak trab61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Yazik yaaaa. Ben bu taraftari hic bi zaman anlamadim anlamicamda. Dun takimi yerden yere vuranlar simdi Gene cark etti. Takimi begenmeye basladilar.
                    Boyle destek olunmaz. Hep destek tam destek. Hele senol hocaya laf atanlar bana göre cok büyük terbiyetsizlik.
                    Su takimin en onemli oyuncusu bana göre colman ve burak. Hele colman olmassa olmazimiz. Bence en iyi oyuncumuz. Ama bazilari futbolu bilmedigi icin colmani hala elrstiriyolar. Yazik gercekten cok yazik.
                    3 senedir yazmaktan bıktım. colman aleyhine atıp tutanlara kendi haline bak.
                    takımın her zaman en çok koşan en çok top çalan en çok pas veren adamı neden beğenilmez. orada colmanın yanına onun gibi 2 kişi daha lazım.
                    bunlar da zokora ve aykut
                    Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
                    İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!

Yorum

• İlk olarak OzcanHan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      arkadaslar benim anlamadigim neden bizimkiler gidip polonyadan oyuncu toplayacaklarina bizim yörede yetisen genclere yönelmiyor, antepdeki trabzonlular orhan gülle ve muhammet demir bizde olsaydi fena olmazmiydi...
                      Fena olurdu

Yorum

• Giray'ın maç sonu açıklamalarını doğru bulmadım.

''Burak'ı aradık'' ne demek, yapmayın bunu..
                        takımda başka oyuncu, başka forvet mi yok..

Giray bunu diyorsa vay halimize..

Şenol hoca maçtan sonra, şans golüyle kazandık dedi ve doğru bir cümle..

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ben sampiyonlar liginde bir üst tura cikmayi bu sezonki sampiyonluga,avrupa liginde de yari finale bile degismem abi.

Bircogumuzun sampiyonlar ligini tercih edecegine eminim.
                          Heyecani elbette cok farkli olur ama sanki Avrupa Liginde seninde dedigin gibi yari finale kadar cikabiliriz belki.
                          Buda güzel olurdu be Aga
                          Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• Müthiş oldu bu galibiyet. Müthiş.

-------BİZE HER YER TRABZON-------

http://twitter.com/#!/eren_1967

Yorum

• İlk olarak Sacit Ayaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Giray'ın maç sonu açıklamalarını doğru bulmadım.

Böyle konusarak onu havaya sokuyorlar!
                              Gecende fenerli bir üye genel kurulda azize icin "Putlastiriyorsunuz" demisdi.
                              Girayin yapdigida ona benzer olay

Yorum

• İlk olarak Sacit Ayaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Giray'ın maç sonu açıklamalarını doğru bulmadım.

Sans golüyle kazandik demedi,son dakikada kazanmak bizim icin bir sanstir dedi.

Apayri seylerdir bunlar,haliin attigi gole sans diyen emek hirsizligi yapmis olur.
                                "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X