Hala şans vermekten nasıl bahsediyorsunuz anlamıyorum. İdeal kadron neyse onla çıkacaksın arkadaş. Bir adam dinlendirdin Antalya'ya karşı içerde perişan oldun Antep'e karşı aynı hataya devam edersen beğenmediğin bir puanda uçar.
ilk yarı oyunu tut, zaten en iyi yaptığımız şey, ikinci yarı başla oyunu tut 15 dk., alanzinho oyuna, geçen sene çok puan aldık böyle.
ama bu sene almayalım mazallah şenol hoca alanzinho ne zaman sonradan oyuna girip maçı çevirse ertesi hafta alan ilk onbire aynı senaryo
Hala şans vermekten nasıl bahsediyorsunuz anlamıyorum. İdeal kadron neyse onla çıkacaksın arkadaş. Bir adam dinlendirdin Antalya'ya karşı içerde perişan oldun Antep'e karşı aynı hataya devam edersen beğenmediğin bir puanda uçar.
hmm,alanzinho serkan iyidir,yine onlarla çıkalım diyosun yani.anladım...
Bakmayın gslilerin hakemden yakındığına Sabri'nin 2. sarı kartı öncesi faul çalınmazsa çalınmazdı belki onun dışında Antep'in penaltısı verilmedi, bana göre abarttıkları gibi bir durum söz konusu değil. G.Antep yine tehlikeli, gerçekten çok iyi bir kadroları var; yenilme olasılığı düşük değil ama bu sahte lig çok da umrumda değil açıkçası.
Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.
inşallah antalya dibe vurduğumuz maç olur ve antep maçıyla berabaer çıkışa geçmeye başlarız. bu temennim. ama gelin görünki durum çok kötü. sakat çok, takım da uyum yok , hep yanlış seçim ve takım çok yorgun. colman çocuk gibi küsüyor, laubali oynuyor, anlam vermek zor. şimdi zokorada yok. orta alan büyük ihtimalle aykuta emanet. sapara güven vermiyor. adrian daha orta yapamıyor. stoper için zaten seçim hakkımız bile yok. mustafa ceza mecbur giray ve glowacki ikiside aksıyor. önceleri geçen yıl ki trabzonu arıyoruz diyorduk ama şimdi ben ondanda geçtim inşallah galib geliriz diyorum. allah yardımcımız olsun.
.....................Tolga........................
celustka..........giray...glo..........cech
volkan............aykut....sapara........halil(adrian)
....................colman..................
....................burak...............
Kimseyi suçlamak gibi bir niyetim yok ama takımda inanılmaz bir vurdumduymazlık havası var.Acilen temizlenmeli ve geçen yılki havaya bürünmeliyiz.Yoksa işimiz iyice zorlaşır..
Yorum