Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 9. Hafta | Gaziantepspor 0 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Since1912KsK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    tamam teşekkürler, başarılar.. bizim maçtan sonra yetişebilirsem izlicem trabzonu.
    bizlerde size başarılar dileriz bekliyoruz 1.lige
    Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• - Valla bugün 1 puan iyidir...
      Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
      Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
      ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak Since1912KsK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        tamam teşekkürler, başarılar.. bizim maçtan sonra yetişebilirsem izlicem trabzonu.
        Artık kazanmaya başlamanız lazım sizin de. Yeni hocanızla umarım iyi bir başlangıç yaparsınız. Çok ta iyi olmasın ama. Tek farkla yenin, bende mutlu olayım
        '' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
        Kazım Koyuncu

Yorum

• antep kazanır büyük ihtimalle.
          Darağacında olsak bile son sözümüz: "şikebahçe düşecek."

Yorum

• Zor maç olacak.
            Antep çok formda, bir anda gol pozisyonuna girebiliyorlar.

Burak olmayınca kısır bir takıma dönüyoruz. Umarım hoca önlemini alır. (Nasıl olucak bende bilmiyorum??)
            "çınlasın gökyüzü karadeniz ağlasın yıldızsın aysın eren iyi ki varsın"

Yorum

• tahminlerin aksine kolay kazanacağımız bir maç olacak diye düşünüyorum..

Yorum

• onur

celustka giray glo ferhat

serkan aykut colman cech

adrian

henrique

Yorum

• Böyle umutsuz maçlar hep ters sonuçlarla bitmiştir.Göreceksiniz rahat kazanacağız.

Tersi gibi duruyor ama...

Yorum

• Hesabın Sapara'ya kesilmiş olmasından rahatsızım.

Yorum

• Engine hesabı kesemeyenler soğutma pahasına başkalarına hesabı keserler.

Yorum

• Bunlar Burak yok diye şuursuzsa saldırsa ve Henriqe bunları bir güzel şamarlasa...

Yorum

• İlk olarak nihat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Valla Mustafacım bende senle aynı fikirdeyim Serkan konusunda, hatta baya düşündüm yazarken ama alternatif konusunda sıkıntı var. Sağbek olsa hayatta koymam ama en azından ortasahada hammllık yapar Gerçi Şenol Hocamızın açıklaması var, maçlara sedece oynamak için çıkıyoruz diye. Sezer de düşünülebilir.

Çıksınlar mücadele etsinler, yensinler yenilsinler ama Deniz Barıştan 80 mertrelik gol yemesinler. Bu taraftarın ağrına giden bu. Şahsım adına Eren,Sercan aykut bunları oynatsın. Yine de yenilelim, ama o mücadeleyi o hırsı sahada görelim.

Ben sıkıldım Alanzinho nun bilmem kaçıncı defa ikinci yarıda oyundan alınmasından, Serkan'ın kanadından yediğimiz onca golden.

Bu sene ligde olabildiğince Sercan,Eren,Zeki,Murat Tosun,Aykut,Barış,Sezer,Mustafa gibi oyuncuların oynatılması iyi olur. Mutlaka bir kaçı iyi yerlere gelir diye düşünüyorum. Bu sene Şampiyonlar Ligi'ne asılalım, ligi pek önemsemeyelim, seneye de lige asılıp Avrupa'ya tekrar katılalım, kadroyu koruyup oturmuş kadro ile Avrupa'yı sallayalım

Yorum

• saparaya hesap felan kesildiğini düşünmüyorum.
                            yabancı sınırı olduğunu unutuyoruz. ayrıca beğenmediğimiz alanzinhonun yerine oynayacak bir performans ışığını da göremedik.

Yorum

• Henrik arkadaşın bizdeki oyununa bakıyorum ömründe ilk defa topa vuruyor zannedersin,videolarına bakıyorsun şöyle topçular benim takımımda oynarmı acaba deyip iç geçiriyorsun,bu maç belli olur diyeceğim ama sakatlıktan çıktı biraz daha şans vermek lazım.
                              Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Antep'le maç var ben rüyamda Villarreal'le maç yaptığımızı gördüm. Llorente Villarreal'deydi. Deplasmandaydık. 1-0 oldu 1-1 yaptık. 2-1 oldu, 2-3 e getirdik maçı. Son 5 dk da adamlar 4-3 e getridi maçı. Son pozisyonda Alanzinho savunma arkasına koşu yaptı bom boş 10 metre top sürdü golü kaçırdı maç öyle bitti. İlk defa bu kadar net bir rüya gördüm. ))))) Hayır olsun.
                                Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X