Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 9. Hafta | Gaziantepspor 0 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ________________henrique(pawel)_________________
    eren_________________________________halil(sercan)
    __________barış____colman____aykut______________
    cech____________________________________celutska
    ___________mustafa______giray___________________
    ___________________onur________________________

bu kadroyu izlemek istiyorum aslında ama orta alanda Barış yerine Alanziho ya da Adrian ile başlayabilir Şenol Hoca.. Ya da Serkan ile..

Yorum

• İlk olarak Mustafa Umut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Nİhat abi çok güzel kadro olmuş, bende bu kadroyu izlemek isterim ama Serkan'a tahammül edemiyorum artık..

Valla Mustafacım bende senle aynı fikirdeyim Serkan konusunda, hatta baya düşündüm yazarken ama alternatif konusunda sıkıntı var. Sağbek olsa hayatta koymam ama en azından ortasahada hammllık yapar Gerçi Şenol Hocamızın açıklaması var, maçlara sedece oynamak için çıkıyoruz diye. Sezer de düşünülebilir.

Çıksınlar mücadele etsinler, yensinler yenilsinler ama Deniz Barıştan 80 mertrelik gol yemesinler. Bu taraftarın ağrına giden bu. Şahsım adına Eren,Sercan aykut bunları oynatsın. Yine de yenilelim, ama o mücadeleyi o hırsı sahada görelim.

Ben sıkıldım Alanzinho nun bilmem kaçıncı defa ikinci yarıda oyundan alınmasından, Serkan'ın kanadından yediğimiz onca golden.

Yorum

• Ohooo yine mi gold forma..
        #BorussiaDortmund
        #8 - Mehmet Ekici !

Yorum

• İlk olarak nihat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Harun kardeşim benim mesajında değinmek istediğim nokta Colman'ın nerde oynayacağı değildi, geçen sezonun ikinci yarısından itibaren oynamaya başladığımız bu 4-2-4 sistemi...

Şöyle ki geçen sezon elimizde Umut gibi bir pres canavarı, defansı sürekli rahatsız eden , ısıran bir oyuncu varken bile orta alandaki sayısal eksikliğimiz nedeniyle rakibe kolay pozisyon veren bir takım vardı. Karabük maçı hariç öyle eze eze yendiğimiz bir takım da hatırlamıyorum. Son dakikalarda gelen mucizevi galibiyetler. Gol yemediğimiz maç yok. Bunu üstüne elinizde Umut yokken, geride en azından çabukluk bakımından ligin en iyi stoperi Egemen yokken, ortasahaya Sapara, Volkan, Alan, Adrian gibi adamları ortasaha oyuncusu diye dizersiniz onlar da Deniz BArış'ı 70 metre elleri bellerinde seyrederler. Bu adamlar olaya forma aşkı ile bakan adamlar değil, kendilerini şartlandırmışlar ben kanat oyuncusuyum, ben forvetim, ben ofansif oyuncuyum...Senin benim gibi düşünmüyorlar, adamı zorlasan da defans yaptıramıyorsun, ya da yaptırdığın zaman da böyle saçma sapan goller yiyorsun.

Şimdi yakından takip ettiğimiz takımların avrupa lig farketmez, ortasaha oyuncularına bakalım:

Barca : Chavi-İniesta-Bousquets (diğer hücumcular hücum pres yapıyor messi dahil)

Real : Khedira- Alonso- Coentrao....Önlerinde deli gibi pres yapan Di maria (Ronaldo dahil hücumcular pres yapıyor)

febe : christian-emre-m.topuz-caner
          bejeke : necip-aurelio-ernst
          gese : engin-selçuk-melo

ve biz : senin kadroda sadece Colman
          genelde ise : Colman -zokora (ilerde gerçek anlamda ve bilinçli olarak pres yapan adam yok Burak-Adrian-Volkan -Alan-PAwel-HAlil ) halili belki dunun biraz dışıdna tutabiliriz.

benim anlatmaya çalıştığım bu. İleride 4 tane presle alaksı olamayan ya da gölge pres, ya da kaçak dövüşen 4-5 oyuncu ortda 1 Colman, onun da ne kadar defansif olduğu tartışılır.
          Kusra bakmayın biraz uzun oldu ama bu durumu yaklaşık 1 senedir söylüyorum
          Aslında aynı şeyleri konuşuyoruz.Sen defans anlamında ben de ofans anlamında sıkıntımız olduğunu düşünüyorum.

Senin saydığın oyuncuların hepsi oyunu her iki yönünede oynayabilen ve teknik kapasitesi yüksek oyuncular.
          Bizim kadromuzda senin bahsettiğin isimlere rastlamamız mümkün değil.
          Bu kadro yapısında senin düşündüğün gibi mücadeleci bir takım kurmak istiyorsan, orta üçlünün hepsinin Serkan olması gerekiyor.
          Çünkü hepimizin bildiği gibi ne Colman, ne Alan, ne Adrian ,ne Halil, rakibi ısıran pres yapan özelliklere sahip oyuncu değiller.
          Biz en iyi pres kadro ile bile bu sene gol ve goller gördük kalemizde.Fakat pozisyon üretmekte gol yemek kadar iyi değiliz.

O yüzden defans yapamıyorsak, goller atmayı düşünen bir takım olmalıyız.
          Fakat bunları yaparken oyuncudan en iyi verimi alacağın yerde oynatmalıyız.
          Zaman çabuk geçse de bugünleri özlesek.

Yorum

• Antepin iyi olduğu zamana denk geldi maç... Bu da bizim şansımız.. Bu hafta 11in farklı olmasını ümit ediyorum inşallah. Ve Halile, Pawele, Alanzinhoya, Glowackiye tahammül etmek istemiyorum. İnşallah alırız maçı...

Yorum

• takımda kırmızı çizgiler olmalı. alan kesinlikle ilk 11 başlamamalı. burak kesinlikle.forvet ortası oynamalı.adrian kesinlikle ve kesinlikle kanat oynamamalı. forvet arkası oynamalı aynı alex gibi.zokoro sadece ön libero oynamalı.atak yaparken sağ bek veya sol bek kesinlikle hücuma katılmalı.aha size işte taktik sadece bu taktik bile antepi yenmemizi sağlar.nolur şenol hoca duy bizi.

Yorum

• Bence şuanda şikebahçenin göreceli liderliğinin sırrı ( HAkemleri saymazsak ) Sağ ve sol tarafta ideal ikililerini yakalımış olmaları.

solda ziegler - caner
                sağda gökhan-m.topuz ve bu 4 adam da takım disiplininden kopmayan hucum ve defansı beraber yapabilen ikililer. Bizim de yoğun maç trafiğine rağmen böyle kanat ikilileri yakalamamız lazım. Futbolda uyum başarıya giden yolda en büyük faktör. Ben daha iki maç üstüste aynı kanat ikilisinin oynadığını görmedim.

Şu piotr bir dönse solda Piotr-Cech sağda Celu-Serkan olabilir. Serkan'ın yerine uygun birini bulursanız, değiştirin
                En son Nihat Güneş tarafından düzenlendi; 29.10.2011, 12:52.

Yorum

• serkan ve alanzinho nun sahada olduğu bir takım görmezsek biraz olsun umut besleyebileceğim bir maç
                  onun dışında burak ın olmaması ve topa hakim olan bir takıma sahip olmamamız bu maçı kazanma ihtimalimizi çok fazlaca düşürmekte

Yorum

• il 11 belli oldumu acaba veya ne zaman belli olur.?on agöre yorum yapsak daha iyi olur.

Yorum

• Çok fazla ümitsiz olmak yersiz nedense bu takıma deplasmanlarda daha çok güveniyorum galibiyet uzak değil..
                      ömür umuttan önce bitmeli

Yorum

• 5 S. 57 Dk. Kaldı
                        Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• İlk olarak Harun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Aslında aynı şeyleri konuşuyoruz.Sen defans anlamında ben de ofans anlamında sıkıntımız olduğunu düşünüyorum.

Senin saydığın oyuncuların hepsi oyunu her iki yönünede oynayabilen ve teknik kapasitesi yüksek oyuncular.
                          Bizim kadromuzda senin bahsettiğin isimlere rastlamamız mümkün değil.
                          Bu kadro yapısında senin düşündüğün gibi mücadeleci bir takım kurmak istiyorsan, orta üçlünün hepsinin Serkan olması gerekiyor.
                          Çünkü hepimizin bildiği gibi ne Colman, ne Alan, ne Adrian ,ne Halil, rakibi ısıran pres yapan özelliklere sahip oyuncu değiller.
                          Biz en iyi pres kadro ile bile bu sene gol ve goller gördük kalemizde.Fakat pozisyon üretmekte gol yemek kadar iyi değiliz.

O yüzden defans yapamıyorsak, goller atmayı düşünen bir takım olmalıyız.
                          Fakat bunları yaparken oyuncudan en iyi verimi alacağın yerde oynatmalıyız.

Ben bu tarz oyuncularımızın olduğunu düşünüyorum belki de fazla iyimserim. Ama hazırlık maçlarından izlediğimiz kadarıyla Aykut hem defansif hem de ofansif anlamda bu işin altından kalkabilir. Benfica maçını hatırlıyorum deplasmandaki... Maç boyunca tek bir akıl dolu pas aklımda o da Aykut'tan geldi oyuna girer girmez, harılık maçlarında attığı mükemmel paslar ve şutlar var. Zaten Colman da hem ofansif hem defansif olarak bu işi yapabilir. E bir de Zokora. O da istediği zaman dikine oynayabilen, etkili paslar yapabilen hatta dikine drpling yapabilen bir oyuncu Ama garibim önünde 5 forvet oyuncusu oynadığını görünce ileri çıkmaya yemiyor malesef, ve bize çok defansif oyunuyor gibi gözüküyor. Halbu ki eli mahkum

Sene başından beri benim iddiam şu bizim idela ortalanımız : Aykut-Colman-Zokora üçlüsüdür.

Bu şekilde oynarsak hem Adrianı hem Burak'ı hem Hanrique'yi daha etkili kulllanabiliriz. Yani anlayacağınız ben 4-3-3 cüyüm

Yorum

• Gaziantepi cok abartıyorsunuz . Attıgı 9 golün 7 sini son iki maçta attılar . Genclerbirligine ve 9 kişi oynayan ilk yarıda 2 oyuncusu sakatlanan galatasaray a . Şenol Güneş Ligde tutunabilmemiz için bu maçı riske etmeyecektir . 6. sıradayız farkındaysanız . Biz Zokora hariç aynı kadroyla inter lille maçlarını oynamadık mı ?

Sonuc olarak bence Trabzonspor bu maçta yenilmez

Yorum

• Ben dahil çoğumuzun maç açısından çok iyimser olmamamız iyiye işaret
                              Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.

Yorum

• G.antep'e giden 20 oyuncu kimler ??
                                Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X