Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 9. Hafta | Gaziantepspor 0 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Farkettim ki artık maç öncesinde yorum yazmayarak kazanma totemim heba olmuş.
    O yüzden 1-0 olsun Burak atsın.
    T R A B Z O N S P O R

Yorum

• Halil'in ancak oynamaktan ziyade oynatmamaya çalıştığımız maçlarda faydası olur. Press yapar, topu tutar, defansına yardım eder, ama hücum anlamında koca bir soru işareti. İdeal kadroda ancak yedek olur.

Yorum

• İlk olarak Mehdi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Farkettim ki artık maç öncesinde yorum yazmayarak kazanma totemim heba olmuş.
        O yüzden 1-0 olsun Burak atsın.
        burak hasta oynamıyor
        Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
        Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• İlk olarak nihat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Şu kadroyla başlarsak heralde Colman'ın en az 20 km falan koşması lazım. YAhu anlayamıyorum, Barcelona dediğiniz takım bile ortasahada 3 ortsahasa özellikli adamla oynarken, geçen hafta Antalya rezaleti yetmedi ki hala tek ortasaha oyuncusuyla maça başlayalım diyenler var, Colman'ın da defansif ortsaha olduğu tartışma konusu iken.

Abartmıyorum şu kadroyla çıkarsak tarihimizin en ağır yenilgilerinden birini alırız.
          Colman'ın tek başına orta alanda olacağıda yazmıyor hiç bir yerde.Sadece topu oyuna en iyi sokan oyuncu olduğundan defansa daha yakın olması gerektiğini düşünerek o dizilişi yaptım.
          Kaldıki bahsettiğin Barca'da forvet yok.Villa bile kenar oyuncu olarak oynuyor.
          Şimdi onlar böyle oynuyor diye bizde mi öyle oynayacağız?
          Zaman çabuk geçse de bugünleri özlesek.

Yorum

• Ortasahada kesinlikle 3 gerçek anlamda ortsaha oyuncus ile başlamalıyız. HEr ne kadar Serkan ı beğenmesem de alternatif yok malesef.

-------------Onur----------

Celu-Giray-Mustafa-Cech

-Serkan-Aykut-Colman

---Sercan-Henri-Eren

Yorum

• alan kesınlıkle oynar bu macta adam hep zarar hayırlısı artık...

2010_2011 süperlig şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• İşimiz adriyan pawel ilişkisindeki verime kaldı...Olursa ne ala...Yinede şaşırtıcı bir galibiyet bekliyorum...
                Vakti gelmiş bir şampiyonluk kupasını almamızı hiçbir güç engelleyemez..
                UEFA sifonu çekti..TFF şimdi kararını düzelt..Düzeltmezsen..

Yorum

• Yine agresif-sert oynayamazsak, hele de orta sahada yumuşak kalırsak yenmemiz çok zor. Uzaktan falan gol atarsak iyi olur. Şenol Güneş çok sert konuşmuştu geçen maç sonu, tabii o konuşmanın etkisi maçın en önemli noktası.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• hala yenebileceğimizi düşünenler var çok komik valla.

Yorum

• burak oynamıyor zaten.full defans çıkalım bari berabere bitsin.

Yorum

• İNşallah Henrique riske edilmez ve CSKA maçında Henrique Burak ikilisini ağız tadıyla izleriz.
                        BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• İlk olarak ALDENİRO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          hala yenebileceğimizi düşünenler var çok komik valla.
                          Yanılmayı ister misin?
                          Vakti gelmiş bir şampiyonluk kupasını almamızı hiçbir güç engelleyemez..
                          UEFA sifonu çekti..TFF şimdi kararını düzelt..Düzeltmezsen..

Yorum

• İlk olarak güneyli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Yanılmayı ister misin?
                            hemde çok isterim.şöyle 5-0 yensek ama....

Yorum

• İlk olarak Harun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Colman'ın tek başına orta alanda olacağıda yazmıyor hiç bir yerde.Sadece topu oyuna en iyi sokan oyuncu olduğundan defansa daha yakın olması gerektiğini düşünerek o dizilişi yaptım.
                              Kaldıki bahsettiğin Barca'da forvet yok.Villa bile kenar oyuncu olarak oynuyor.
                              Şimdi onlar böyle oynuyor diye bizde mi öyle oynayacağız?

Harun kardeşim benim mesajında değinmek istediğim nokta Colman'ın nerde oynayacağı değildi, geçen sezonun ikinci yarısından itibaren oynamaya başladığımız bu 4-2-4 sistemi...

Şöyle ki geçen sezon elimizde Umut gibi bir pres canavarı, defansı sürekli rahatsız eden , ısıran bir oyuncu varken bile orta alandaki sayısal eksikliğimiz nedeniyle rakibe kolay pozisyon veren bir takım vardı. Karabük maçı hariç öyle eze eze yendiğimiz bir takım da hatırlamıyorum. Son dakikalarda gelen mucizevi galibiyetler. Gol yemediğimiz maç yok. Bunu üstüne elinizde Umut yokken, geride en azından çabukluk bakımından ligin en iyi stoperi Egemen yokken, ortasahaya Sapara, Volkan, Alan, Adrian gibi adamları ortasaha oyuncusu diye dizersiniz onlar da Deniz BArış'ı 70 metre elleri bellerinde seyrederler. Bu adamlar olaya forma aşkı ile bakan adamlar değil, kendilerini şartlandırmışlar ben kanat oyuncusuyum, ben forvetim, ben ofansif oyuncuyum...Senin benim gibi düşünmüyorlar, adamı zorlasan da defans yaptıramıyorsun, ya da yaptırdığın zaman da böyle saçma sapan goller yiyorsun.

Şimdi yakından takip ettiğimiz takımların avrupa lig farketmez, ortasaha oyuncularına bakalım:

Barca : Chavi-İniesta-Bousquets (diğer hücumcular hücum pres yapıyor messi dahil)

Real : Khedira- Alonso- Coentrao....Önlerinde deli gibi pres yapan Di maria (Ronaldo dahil hücumcular pres yapıyor)

febe : christian-emre-m.topuz-caner
                              bejeke : necip-aurelio-ernst
                              gese : engin-selçuk-melo

ve biz : senin kadroda sadece Colman
                              genelde ise : Colman -zokora (ilerde gerçek anlamda ve bilinçli olarak pres yapan adam yok Burak-Adrian-Volkan -Alan-PAwel-HAlil ) halili belki dunun biraz dışıdna tutabiliriz.

benim anlatmaya çalıştığım bu. İleride 4 tane presle alaksı olamayan ya da gölge pres, ya da kaçak dövüşen 4-5 oyuncu ortda 1 Colman, onun da ne kadar defansif olduğu tartışılır.
                              Kusra bakmayın biraz uzun oldu ama bu durumu yaklaşık 1 senedir söylüyorum
                              En son Nihat Güneş tarafından düzenlendi; 29.10.2011, 12:34.

Yorum

• madem takım kuramıyoruz bari kontra atak oynayacak bir 11 ile çıksak orta saha yok, iki ön libero, uzun top kanatlar ve gol gelir.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X