Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 9. Hafta | Gaziantepspor 0 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Orta sahayı Aykut , Sercan ,Colman'dan kurulsa hem gençlere fırsat vermiş olurduk hemde diri tutardık.
    Forumuda hayretler içinde okuyorum mutlak galibiz bu maçta kimse canını sıkmasın.
    Yaşam kimliği: Trabzonspor .
    Dünyada gördüğü renkler : Bordoyla Mavi.

Yorum

• Benim anlamadfığım nokta, efsana 3-5-2 taktiğini neden kimse uygulamıyor acaba? Dörtlü sistemde alternetif çok az aslında.
      Zaman çabuk geçse de bugünleri özlesek.

Yorum

• İlk olarak Harun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Benim anlamadfığım nokta, efsana 3-5-2 taktiğini neden kimse uygulamıyor acaba? Dörtlü sistemde alternetif çok az aslında.
        onu bende düşündüm harun abide bizimkiler yapamaz çünkü bizde öyle ileri geri gidecek kanat oyuncusu yok cech ve celu yapar mı bilmem ama onun dışında yok,onu bırak orta sahadaki adamlarımızın yüzde 61 press yapmıyor geri gelecekler
        Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
        zamanı gelince,elbet buluşuruz..

Yorum

• tolga
          celutska giray glowacki ferhat
          colman aykut
          halil adrian henrique
          pawel

yüksek ihtimalle puan kaybı yaşarız. şenol hocayı volkanı kadroya almamasından dolayı kutluyorum aynı başarıyı alanı ilk 11de başlatmayarak gösterirse en verimli şekilde en azından mücadele ederiz. bu maçta beraberlik kötü sonuç olmayacaktır. şenol hoca asıl hedef olarak cska maçını düşündü ve burakı getirmedi. saygı duymak gerekir ama geçen seneki beşiktaş kupa maçı aklıma geliyor. hem kupadan elenip hem de fenere yenilmiştik.
          OF Republic! (Doka, Doumbia, Yarmolenko, Jay Emanuel Thomas, Ndongala)

Yorum

• Abi Pawel uzak dursun o forvet mevkisinden lütfen başka bir şey istemiyorum.
            -------BİZE HER YER TRABZON-------

http://twitter.com/#!/eren_1967

Yorum

• İlk olarak freze tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bence Sercan'ı kadrolara yazmaya gerek yok.

Vasat altı.Yakın zamanda Sezer,Mehmet Çakır,Ferhat,Pawel muamelesi görmeye başlar.

Mehmet Çakır? Up to Date degilsin renkdas!

Yorum

• henrique'yi forvete yazmayın olduğu yerde top bekleyen oyuncudan forvet mi olur.

Yorum

• Ligtv'nin sitesinde yayınlan 11 : Tolga, Celustka, Giray, Glowacki, Ferhat, Serkan, Colman, Halil, Alanzinho, Adrian, Pawel.
                  Benim denenmesini istediğim 11 ise şu şekildeydi :
                  --------------------ONUR-------------------
                  CELUSTKA----GİRAY-----MUSTAFA----FERHAT
                  ------------AYKUT------COLMAN----------
                  SERCAN----------ADRIAN--------------EREN
                  ----------------HENRIQUE----------------
                  Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.

Yorum

• İlk olarak abcabca tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    henrique'yi forvete yazmayın olduğu yerde top bekleyen oyuncudan forvet mi olur.
                    Higuain'i yazmayı nasıl da unuttum Ne yapalım elde Pawel-Halil ve Henrique var, Pawel'in durumu ortada keza Halil de öyle; formdaysa şayet Henrique değerlendirilmeli. Formda bir Henrique bize çok katkı sağlayacaktır.
                    Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.

Yorum

• eren ilk 11 başlamalı ne kadar saçmalayabilir ki çok kötü oynasa bile.
                      Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...

Yorum

• İlk olarak cendelsahinov tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        -----------------Onur------------------

Celutska------Giray----Mustafa-------Ferhat

-------------Colman----Aykut------------

Henrique-----------Alanzinho----------------Eren

-----------------Halil-------------
                        Kadromuz bencede öyle olabilir.Ferhat'ın yerine Cech'de olabilir
                        Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• İlk olarak Eren Karaahmetoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Abi Pawel uzak dursun o forvet mevkisinden lütfen başka bir şey istemiyorum.
                          Burak yokluğunda bence Pawel iş yapar. En azından duvar pasları ve benzeri organizasyonlar da bence hiç de fena değil. Bu şekilde kullanılırsa arkadan gelecek oyunculara pozisyon hazırlayabilir. Ayrıca şu anda forvet olarak oynatılabilecek bir oyuncu da yok elimizde. Henrique sakatlıktan yeni çıktı. Zaten hazırlık maçları hariç çok da iyi oynamadı. Bence ayrıca sol açık da Eren de değerlendirilebilir.

Yorum

• aahh jaja ahhh onun yerine adrianı aldıkk adam daha çok kanat oynuyorr ben bu işten bu transfer metodundan hiçbişey anlamadım bu yönetim zaafiyeti sezon boyunca okadar adam izliyorlar bir tane adamm gibi adam bulamıyorlar suraya bak ya futboldan soğudum resmenn bu şike olaylarının üzerine bir de trabzonun forumsuzluğu hiç bir maçı zevkle izleyemedim umarım ve dilerim antep maçı da önceki maçlar gibi olmazz bir an önce dua ediorum devre arası gelsin vee bir sihirli değnek bizi şampiyonlar liginden bir üst tura çıkartsın sans bikerede bizden yana gülsünnn fenerliler birşeylerin geçen seneki şampiyonluğun kendi hakları olduğunu ispatlamak için var güçleriyle savaşıyolar bizimkilerde her maç saçma sapan gol yemeye devam ediyolar bu işte bir gariplik var demekki bu takımın herşeyi jaja selcuk egemen ve burak üzerinden gidiyomuşşş dierleri de onlara eşlik ediyomuşş acı gerçekler ...

Yorum

• İlk olarak Harun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Sahaya çıkılmsı gereken kadro ve diziliş şu şekilde olmalı diye düşünüyorum.

Tolga

Serkan-Celluska-Giray--Cech

Colman
                              Volkan----Alan-----Aderian

Halil-Pawel

Şu kadroyla başlarsak heralde Colman'ın en az 20 km falan koşması lazım. YAhu anlayamıyorum, Barcelona dediğiniz takım bile ortasahada 3 ortsahasa özellikli adamla oynarken, geçen hafta Antalya rezaleti yetmedi ki hala tek ortasaha oyuncusuyla maça başlayalım diyenler var, Colman'ın da defansif ortsaha olduğu tartışma konusu iken.

Abartmıyorum şu kadroyla çıkarsak tarihimizin en ağır yenilgilerinden birini alırız.

Yorum

• İlk olarak Asi Çaykaralı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Kadromuz bencede öyle olabilir.Ferhat'ın yerine Cech'de olabilir
                                Halil den forvet mi olur? Halil hareket edene kadar millet 50 defa topu alır onun önünden halil kenarda ya da forvet arkasında press yapar başkada bir faydası olmaz.
                                En son Ömer Kibar tarafından düzenlendi; 29.10.2011, 12:05.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X