İlk olarak DoxuqanACAB tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 9. Hafta | Gaziantepspor 0 - 1 Trabzonspor
Daraltma
X
-
Tff nin sitesinden süper lig yazip cezalar kismini secip takimlarin kart cezalilarina bakiyorsun.İlk olarak Asi Çaykaralı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNerden bakıyorsunuz Cafer abi oraya ?"Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
Beyler takim olgusundan uzaklasmayin lütfen. Burak sadece tek bir kisi. Biz gecen sezon takim oyunu ile basarili olduk ki bunun haricinde zaten zor basarili oluruz.
Onun icin su tek adam sevdasindan kurtulalim biran önce. Kadroda kim varsa onlar oynayacak ve en az Burak kadar tecrübeli ve iyi isimler mevcut. Takim oturdukca daha iyi olacaklar. Bu sezon istikrarsiz sonuclar alacagimizi "kadronun bozuldugu" an söylemistik. Takim olabilmek icin yine sabir gerekli.En son Ilelioglu tarafından düzenlendi; 28.10.2011, 22:15.İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
gs den beter oluruz diyecegim ama gaziantepli oyuncular 2-3 günlük arda bu kadar performansı kondisyonu kaldıramaz.. cok yıprandı onlarda...İlk olarak oguzkoc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületolga
tayfun-giray-mustafa-ferhat
colman-aykut
sercan-adrian-alanzinho
pawel
cok güzel top oynadı adamlar..Allah ol dedi, oldum . Öl dediğinde ölürüm...
Yorum
-
ama harbiden öyle 31 kişi diyor hoca ama çogu futbolcular 2.lig kalitesinde sezer badur,tayfun cora,sapara,serkan balcı,vittek,pawel ve piotr brozek,barış özbek,glowacki yi ben olsam devre arasında satarım bu adamların hiçbiri bize katkı vermez iyi bir paraya anadolu takımlarına satılır.bide bjk gs fb nin yedeklerine bak.
Yorum
-
Bende tek adam sevdasini hic sevmem ama burak disinda yarin gol bolgesinde tehlikeli olabilecek bir oyuncu görebiliyormusun takimimizda?İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBeyler takim olgusundan uzaklasmayin lütfen. Burak sadece tek bir kisi. Biz gecen sezon takim oyunu ile basarili olduk ki bunun haricinde zaten zor basarili oluruz.
Onun icin su tek adam sevdasindan kurtulalim biran önce. Kadroda kim varsa onlar oynayacak ve en az Burak kadar tecrübeli ve iyi isimler mevcut. Takim oturdukca daha iyi olacaklar. Bu sezon istikrarsiz sonuclar alacagimizi "kadronun bozuldugu" an söylemistik. Takim olabilmek icin yine sabir gerekli."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
Pawel ile Halil Burak'dan daha tecrübeli isimler. Orta saha saglam durdukca ve kanatlar daha iyi calistikca onlarin isi dahada kolaylasir diye düsünüyorum. Biz bir keren takim olamadik. Takim halinde defans nedir bilmiyoruz. Bunlari ancak zamanla asabiliirz.İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBende tek adam sevdasini hic sevmem ama burak disinda yarin gol bolgesinde tehlikeli olabilecek bir oyuncu görebiliyormusun takimimizda?En son Ilelioglu tarafından düzenlendi; 28.10.2011, 22:20.İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
Bu isler sadece tecrübe ile olmuyor,özgüven gerekir beceri gerekir bu olgu su anda ne pawel ne halil ne alanzinho ne de adrianda var.İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePawel ile Halil Burak'dan daha tecrübeli isimler. Orta saha saglam durdukca ve kanatlar daha iyi calistikca onlarin isi dahada kolaylasir diye düsünüyorum.
Yarin kanatlarin falan calisacagida yok defansi saglam tutup duran toplarlan gol bulmaya calismaliyiz."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
sen pawele gerçekten güveniyor musun...İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePawel ile Halil Burak'dan daha tecrübeli isimler. Orta saha saglam durdukca ve kanatlar daha iyi calistikca onlarin isi dahada kolaylasir diye düsünüyorum. Biz bir keren takim olamadik. Takim halinde defans nedir bilmiyoruz. Bunlari ancak zamanla asabiliirz.paraya karşı yetenek ve emeğin savaşı...
Yorum
-
Defansi degil orta alani saglam tutmak daha önemli bence. Yukarida sonradan ekledim yazima. Zamana birakmaliyiz. Takim halinde defans ve kanatlarin islemesi zamanla olur. Ama duran toplara gereken önemi vermedigimizde bir gercek. Böyle maclarda cok önemli duran toplar.İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu isler sadece tecrübe ile olmuyor,özgüven gerekir beceri gerekir bu olgu su anda ne pawel ne halil ne alanzinho ne de adrianda var.
Yarin kanatlarin falan calisacagida yok defansi saglam tutup duran toplarlan gol bulmaya calismaliyiz.İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
Defans zaten defanstan degil orta sahadan hatta forvetten baslar.İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDefansi degil orta alani saglam tutmak daha önemli bence. Yukarida sonradan ekledim yazima. Zamana birakmaliyiz. Takim halinde defans ve kanatlarin islemesi zamanla olur. Ama duran toplara gereken önemi vermedigimizde bir gercek. Böyle maclarda cok önemli duran toplar.
Gecen sezon bu konuda umuttan bile fayda görüyorduk rakip defansin rahat cikmasina engel oluyordu.
Umut olsaydi denizin golünü yemezdik antalya macinda."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
İlk olarak yalniz adam tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesen pawele gerçekten güveniyor musun...
Kadroda o var. Onlarca kez milli olmus bir oyuncu. Performansi düsük bunu herkes kabul ediyor ama elimiz mahkum. Suan yapabilecegimiz hicbir sey yok. Sezon öncesi izlenen yanlis bir transfer politikasi maalesef bizi bu durumlara getirdi. Oynanan Futbol kötü ama sonuclar iyi olsun istiyoruz ki bunuda yapabilecegimizi SL'de gayet iyi gösterdik diye düsünüyorum.
Kadro bozuldu hemde öyle böyle degil. En iyi oyuncular gitti. Yeniden takim olabilmek icin sabir lazim. Bugün kadroyu bozanlardan hesap sormaya kalksak yine aleyhimize olur durum. Onun icin sabretmeliyiz.İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDefans zaten defanstan degil orta sahadan hatta forvetten baslar.
Gecen sezon bu konuda umuttan bile fayda görüyorduk rakip defansin rahat cikmasina engel oluyordu.
Umut olsaydi denizin golünü yemezdik antalya macinda.
Cafer abi Umur varkende elestiri yagmuruna tutuyorduk cocugu. (Ara sira bende yapiyordum bunu) Oysa sadece kacirdigi golleri ve kötü top kontrolünü daha fazla ön plana cikariyorduk. Yaptigi presi ve dolaysiyla takimi rahatlatisini, her sezon ortalama attigi 15 golü daha az öne cikariyorduk. Bunlar geride kaldi. Ben en cok Egemen'i ariyorum ama. Oda hic arkasina bakmadan gitti. Hepsi geride kaldi. Tabi burada Yönetiminde cok büyük hatalari oldu. Artik önümüze bakacagiz.İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum