Antebin kendi evinde ne kadar sıkıntılı maçlar oynadığını biliyorum...Yukarıdaki maç öncesi yorumların olumsuzluğu benim bu maçtaki galibiyet inancımı daha da pekiştirdi..Yarın tv başında güvenilmeyen oyuncularımızın onur maçını izleyeceğiz...Hayat Trabzonsporla güzel..Yenilme korkularının sevince,yenileceğimizi hesap edip sevinmek için bekleyenlerin de hüsrana uğramaları dileğiyle...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 9. Hafta | Gaziantepspor 0 - 1 Trabzonspor
Daraltma
X
-
Bu tip maçları 0-0'a bağlayabiliyor olmamız gerekir.
Kimse 1 puana tepki göstermez.
Becerip de arada rakibin konsantrasyonu düştüğünde 1 de gol atarsan ballı kadayıf olur.
O yüzden kimin gol atabileceği değil, oyunu nasıl oynayacağımız önemli.
Biz doğru oynayalım, elbet biri gol de atar.
Öncelik gol yememek için çok kontrollü bir defans anlayışı olmalı.Önce iletişim düzelmeli...
Yorum
-
neyyy ????? yook paşam yok sen git elini yüzünü yıka. colman son maçta kötüydü kabul, colman'a gelene kadar ohooooo.tek başına oynadığı günleri ne çabuk unuttunuz hemen asacaksınız adamı durun bakalım.İlk olarak Mahmut Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleColmaaaaaaaaaaaaaaaan Birak Bizi Git Nolursun Sensiz Takim Izliyim Ne Kosuyorsun ne Pres Yapiyorsun Ne Sut Atiyorun Sende Kurtul Bizde
Yorum
-
celutska nerde oynarsa oynasın farketmez popovu tutsun yeter yoksa biz başka bir şeyi tutcaz celutskada tutamazsa diğer dafansta oynayanlardan bir şey beklemiyorum zaten, aykut oynarmı bu maçta ah bide alanzinhonun yerine ereni görsekEn son Taha Muhammet tarafından düzenlendi; 29.10.2011, 16:04.Trabzonsporu sevdim , seveceğim . Ama bunun sonunda ızdıraplar varmış , felaketler varmış, hatta karşılaşılacak türlü kahpelikler doluymuş. Hepsi kabülüm Trabzonspor var olsun !
Yorum
-
Burak'ın yükünü hafifletecek bir oyuncu lazımİlk olarak Uğur GEMİCİOĞLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTakıma devre arasında nokta transferler yapılması lazım. Burak olmadığı zaman zor gol atıyoruz.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
bence colmanın pres yapmadığını söylemek barış özbekin colmandan 10 gömlek üstün oyuncu olmasından daha ironikİlk olarak Necmi6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşenol hoca barış özbek in üstünde durursa sakatlığı ne zaman geçeceği şüpheli, burak ile ilgilendiği kadar onunla ilgilenirse.
colmandan 10 gömlek üstü oyuncu olur.
henrique oynamalı en azından maç eksiğini gidersin, csk maçına oynar.
Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor
Yorum
-
Hayal satmayalım.İlk yarısı skandal bir oyun ile başlayacak olan ANTEP maçı ekran başında başlayacağız yine kaptırmaya.Bu sene böyle devam edecek BURAK gibi bir kuvvetden yoksun bir takım diyorum buna bizleri mecbur eden beş kuruş etmeyen BROZEK ve Henrique acaba yarın ne halt yiyecekler.
Orta saha üstünlüğünü yakalamamız lazım yarın ama bizde COLMAN gibi bir gölge markajı yapan adam varken nasıl oyun kuracağız aklım almıyor.SERCAN süpriz'i bekliyorum.
Yorum
-
.................Onur
Serkan Celutska Giray Mustafa Ferhat
................Aykut Adrian
Halil(colman)................... Eren(60 veya 70. dakikada alanzinho)
.........................Henrique
buda benim kadrom colman dinlendirilecekse halille başlayabiliriz hala 3 kaleciyle dolaşıyoruz oda işin başka tarafı
En son Taha Muhammet tarafından düzenlendi; 28.10.2011, 19:01.Trabzonsporu sevdim , seveceğim . Ama bunun sonunda ızdıraplar varmış , felaketler varmış, hatta karşılaşılacak türlü kahpelikler doluymuş. Hepsi kabülüm Trabzonspor var olsun !
Yorum
-
yaklaşık 3-4 sene önce gs de mükemmel top oynuyordu, barış .İlk olarak Mahmut Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSu cirkef top oynamakdan Baska herseyi Yapan Baris Colmandan 10 gömlek üstü oyuncu Olucak
almanya altyapısıda var. milli takımındada oynadı gençken. mesutla
şenol hoca ile birlikte büyük şans yakalayacak. eğer hocamz özen gösterirse ben çok umutluyum.
ne demek istedin anlamadım ?
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum