Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 9. Hafta | Gaziantepspor 0 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Antebin kendi evinde ne kadar sıkıntılı maçlar oynadığını biliyorum...Yukarıdaki maç öncesi yorumların olumsuzluğu benim bu maçtaki galibiyet inancımı daha da pekiştirdi..Yarın tv başında güvenilmeyen oyuncularımızın onur maçını izleyeceğiz...Hayat Trabzonsporla güzel..Yenilme korkularının sevince,yenileceğimizi hesap edip sevinmek için bekleyenlerin de hüsrana uğramaları dileğiyle...
    Vakti gelmiş bir şampiyonluk kupasını almamızı hiçbir güç engelleyemez..
    UEFA sifonu çekti..TFF şimdi kararını düzelt..Düzeltmezsen..

Yorum

• Bu tip maçları 0-0'a bağlayabiliyor olmamız gerekir.
      Kimse 1 puana tepki göstermez.
      Becerip de arada rakibin konsantrasyonu düştüğünde 1 de gol atarsan ballı kadayıf olur.
      O yüzden kimin gol atabileceği değil, oyunu nasıl oynayacağımız önemli.
      Biz doğru oynayalım, elbet biri gol de atar.
      Öncelik gol yememek için çok kontrollü bir defans anlayışı olmalı.
      Önce iletişim düzelmeli...

Yorum

• Gaziantep Muhammed Demir'i kullanıyorsa bizde Eren Albayrak veya Sercan'ı kullanalım artık yahu Antalya maçındaki ilkyarıdan daha kötü bir oyun ortaya çıkmaz herhalde.
        KASTAMONUSPOR 1966 - TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Mahmut Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Colmaaaaaaaaaaaaaaaan Birak Bizi Git Nolursun Sensiz Takim Izliyim Ne Kosuyorsun ne Pres Yapiyorsun Ne Sut Atiyorun Sende Kurtul Bizde
          neyyy ????? yook paşam yok sen git elini yüzünü yıka. colman son maçta kötüydü kabul, colman'a gelene kadar ohooooo.tek başına oynadığı günleri ne çabuk unuttunuz hemen asacaksınız adamı durun bakalım.

Yorum

• Alanzinho yazmayinda hangi ismi yazarsaniz yazin ilk 11e

HEP
            DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• celutska nerde oynarsa oynasın farketmez popovu tutsun yeter yoksa biz başka bir şeyi tutcaz celutskada tutamazsa diğer dafansta oynayanlardan bir şey beklemiyorum zaten, aykut oynarmı bu maçta ah bide alanzinhonun yerine ereni görsek
              En son Taha Muhammet tarafından düzenlendi; 29.10.2011, 16:04.
              Trabzonsporu sevdim , seveceğim . Ama bunun sonunda ızdıraplar varmış , felaketler varmış, hatta karşılaşılacak türlü kahpelikler doluymuş. Hepsi kabülüm Trabzonspor var olsun !

Yorum

• İlk olarak Uğur GEMİCİOĞLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Takıma devre arasında nokta transferler yapılması lazım. Burak olmadığı zaman zor gol atıyoruz.
                Burak'ın yükünü hafifletecek bir oyuncu lazım

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak Necmi6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  şenol hoca barış özbek in üstünde durursa sakatlığı ne zaman geçeceği şüpheli, burak ile ilgilendiği kadar onunla ilgilenirse.

colmandan 10 gömlek üstü oyuncu olur.

henrique oynamalı en azından maç eksiğini gidersin, csk maçına oynar.
                  bence colmanın pres yapmadığını söylemek barış özbekin colmandan 10 gömlek üstün oyuncu olmasından daha ironik
                  Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• ...allah ın izniyle yarın bu maçta tribünlerde olacağım .....inşallah yenerük...
                    deha: imkansizda mumkunu gorebilmektir..
                    ....gemilerin karada da yuzebilecegini gormek
                    ....mehmetlerden birini fatih yapar.......

Yorum

• Hayal satmayalım.İlk yarısı skandal bir oyun ile başlayacak olan ANTEP maçı ekran başında başlayacağız yine kaptırmaya.Bu sene böyle devam edecek BURAK gibi bir kuvvetden yoksun bir takım diyorum buna bizleri mecbur eden beş kuruş etmeyen BROZEK ve Henrique acaba yarın ne halt yiyecekler.
                      Orta saha üstünlüğünü yakalamamız lazım yarın ama bizde COLMAN gibi bir gölge markajı yapan adam varken nasıl oyun kuracağız aklım almıyor.SERCAN süpriz'i bekliyorum.

Yorum

• Eren'i oynatması lazım hocanın bence. Genç oyunculara forma şansı verilmeli her takımın yaptığı gibi. Diğerleri bugün var yarın yok.
                        7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• zor maç olacak 0-1 olsun bizim olsun
                          Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• Berabere bitsin iyidir.Su kadroyla yenmemiz imkansiz.En onemli iki adamimiz Zokora ve Burak yok.Volkan Sen gibi her an patlama yapacak adam yok.1 puan iyidir.

Yorum

• .................Onur
                              Serkan Celutska Giray Mustafa Ferhat
                              ................Aykut Adrian
                              Halil(colman)................... Eren(60 veya 70. dakikada alanzinho)
                              .........................Henrique
                              buda benim kadrom colman dinlendirilecekse halille başlayabiliriz hala 3 kaleciyle dolaşıyoruz oda işin başka tarafı
                              En son Taha Muhammet tarafından düzenlendi; 28.10.2011, 19:01.
                              Trabzonsporu sevdim , seveceğim . Ama bunun sonunda ızdıraplar varmış , felaketler varmış, hatta karşılaşılacak türlü kahpelikler doluymuş. Hepsi kabülüm Trabzonspor var olsun !

Yorum

• İlk olarak Mahmut Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Su cirkef top oynamakdan Baska herseyi Yapan Baris Colmandan 10 gömlek üstü oyuncu Olucak
                                yaklaşık 3-4 sene önce gs de mükemmel top oynuyordu, barış .

almanya altyapısıda var. milli takımındada oynadı gençken. mesutla

şenol hoca ile birlikte büyük şans yakalayacak. eğer hocamz özen gösterirse ben çok umutluyum.

ne demek istedin anlamadım ?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X