Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 9. Hafta | Gaziantepspor 0 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Zor bir mac olacagini biliyoruz ama dogru bir ilk 11 ile hersey mümkün...

---------------------Tolga--------------------

Celustka-------Giray--------Mustafa------Cech

-----------Serkan---Aykut---Colman-----------

Halil----------------Adrian-----------Pawel/Henri

-----------------------------------------------

Bu ilk 11 kaybetmez ama kazanir mi oda yapacagimiz prese ve duran toplara bagli diye düsünüyorum.

..
    İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• LİGİN TELAFİSİ VAR AMA MOSKOVA MAÇININ YOK O YÜZDEN BURAK HAMLESİ DOĞRU

Bence Burak'ın csk maçına saklanması gayet olumlu

kızan taraftarları anlamıyorum

lig zaten playoff sisteminde devre arasında takviyelerini yaparsın bi şekilde ilk 4 de bulursun kendini formayı sahaya koysan ilk 4 e girer.

Ama Ş.ligi moskova maçını kaybedersen herşey biter Ş.ligi gruplardan çıkma yolunda en önemli maçımız Bu maç

Dolayısı ile BURAK Ş.ligi maçına saklanmalı
      Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Sefaenes tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Senol Hoca kumar oynuyor gibi Burak kadroda olmamasi yanlis. Alan ve serkan olmamasi gerekirdi aslinda neyse insallah mac bittikden sonra biz demistik demeyiz. Ama serkani ve alani ilk 11 oynatmasini anlamiyorum
        tam haberi beklemeden yorum yaptim özür diliyorum . Burakkonusunda ama Alan ve serkan artik bence yinede dinlendirilmeli. Alani genelde 2 yari kullanmaliyiz 11 de oyniyacak oyuncu degil kendisi, ama 2 yari girerse daha basarili oluyor gecensenede öyle biraz öyle oynuyordu
        Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• İlk olarak samet güven tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          zürriyetin, zilliyetin yalanlarına inanıp deli danalar gibi kapıştık buralarda. bunada inanalım nolur. belki de perde arkasında fazla tepki çekmemek için yapılmış olabilir bu haber. ama bölesi işimize geliyo blesine inanalım.

size bişi sorcam, bana bi önem sıralaması yaparmısınız. maddeler şunlar

TRABZONSPOR, şenol hoca, futbolcu, başkan(yönetici), taraftar.

her ne olursa olsun nası bi seçim yaparsan yap futbolcu ismi şenol hocanın önüne geçemez.

geçmemeli de...
          senol hocaninda eksileri var her insan gibi, benim gibi senin gibi, kusursuz insan yoktur ama eksileri benim gozumde cok azdir, sunu diyebilirim senol hoca bu takimin alex fergusonu olmali ayrica ilaveten kisisel fikrim, futbolcuyu yuhalama ve futbolcuyu ilahlastirma huyumuzdan vazgecmeliyiz, hem bize hem futbolcunun kendisine zarar...

Yorum

• Trabzonspor sahada olduğu zaman burak olmuş olmamış farketmez

Yorum

• İlk olarak Gurpas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Trabzonspor sahada olduğu zaman burak olmuş olmamış farketmez

Oscar CARDOZO
              İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi
              Gerçek değeri gittikten sonra anlaşılacak olan bir sanatçı. Ortaçağ döneminde ''farklı'' olduğu için idam edilen insanlar gibi.

Yorum

• Sene başında Antep'in oyuncularını istediğimizde eleştiren arkadaşlar için iyi bir kıyaslama maçı olacak. Bakalım maçtan sonra kim, kimleri beğenecek ve keşke bizim takımımızda olsaydı diyecek. Bu arada CSKA Moskova maçının telafisi yok .. gruptan çıkma açısından en önemli maçlardan biri.. O yüzden Burak oynamazsa saygıyla karşılamalıyız... Antep in kanat ataklarına mutlaka çare bulmalıyız..
                İyi olmak kolaydır, zor olan adil olmaktır. En mükemmel adalet ise Vicdandır. // Victor Hugo

Yorum

• Kazanmamız mucize olur formda bir Antep karşısında,beraberlik alırsak bana göre yeterlidir...

Yorum

• antep muhammed'i oynatıyor...Bu maçta sercan ve ereni oynatırsa kaybedeceğin en fazla 3 puan olur...Bu taraftarda o adamları oynattın diye kimseye hesap sormaz...Hiç olmazsa adamlara bu maçta süre vermeleri lazım.
                    .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

• Tamam Gaziantep bizden daha formda ama abartmayalım lütfen.Trabzonspor, formasını koysa o maça 1-0 önde başlar.Onlar çok formda olsun biz biraz formda olalım Gaziantep'i yeneceğimizden eminim.

Yorum

• tayfun tek forvet oynasın...
                        poetricus

Yorum

• İlk olarak Ömür Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Kazanmamız mucize olur formda bir Antep karşısında,beraberlik alırsak bana göre yeterlidir...

Bence biraz abartmışsınız.Görende biz gaziantepspor,onlarıda trabzonspor zanneder.Tabiki zor maç ama trabzonspor ne kadar formsuz,ne kadar sakat oyuncusu olursa olsun,ne kadar kötü oynuyor olursa olsun antep karşısında kazanması mucize olamaz.Gaziantepspor-Trabzonspor maçı bin kerede oynansa bence bin kere trabzonspor favoridir.

Yorum

• antep'i de gözünüzde amma büyüttünüz. alırız maçı işimize bakarız.

Yorum

• İlk olarak sbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              antep muhammed'i oynatıyor...Bu maçta sercan ve ereni oynatırsa kaybedeceğin en fazla 3 puan olur...Bu taraftarda o adamları oynattın diye kimseye hesap sormaz...Hiç olmazsa adamlara bu maçta süre vermeleri lazım.

Sizin için kaybedilen tek şey 3 puan olur.Ama üzülerek söylüyorum öyle taraftarlarımız var ki bir yenilgide bütün gemileri yakıp ''şenol hoca istifa,bu takımdan bir şey olmaz''gibi şeyler söyleyen.

Yorum

• geçmiş olsun
                                Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X