Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 9. Hafta | Gaziantepspor 0 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Nasil yok ya abartmayin sizde Onur Tolgadan daha iyi!!!!!!
    İyi güzel de Onur'un eski formunu yakaladığını nereden biliyorsun?
    Trabzon bir sevda,
    Trabzonspor bir destan...

Yorum

Akşam maç 2-0 ken, kameraların bizi yedek klübesini çektiği anda Şenol Güneş hiddetle birşeyler yazıyordu kağıda.Daha sonra Ünal hoca onu elinden aldı ve buruşturdu.Benim aklıma kötü şeyler geldi.Farkeden oldu mu bu sahneyi ?
      KUTSAL OLAN KUŞKUSUZ Kİ VATANDIR,ADAM DEDİĞİN MEMLEKETİNİN TAKIMINI TUTANDIR

https://twitter.com/backhandwinner

Yorum

İlk olarak federer61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Akşam maç 2-0 ken, kameraların bizi yedek klübesini çektiği anda Şenol Güneş hiddetle birşeyler yazıyordu kağıda.Daha sonra Ünal hoca onu elinden aldı ve buruşturdu.Benim aklıma kötü şeyler geldi.Farkeden oldu mu bu sahneyi ?
        Gördüm ama aklıma kötü bişeyler gelmedi
        Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU

Yorum

İlk olarak Ogün DOĞANAY tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Gördüm ama aklıma kötü bişeyler gelmedi
          Ben ciddi ciddi istifasını yazdı diye düşündüm.
          KUTSAL OLAN KUŞKUSUZ Kİ VATANDIR,ADAM DEDİĞİN MEMLEKETİNİN TAKIMINI TUTANDIR

https://twitter.com/backhandwinner

Yorum

Burusturmadi yahu, sadece kiristirmis oldu...

Yorum

Bu maçın çıkış maçımız olması lazım.İyi bir seri yakalamalıyız.

Yorum

Aykut gibi adamı kullanmıyoruz ya.Ksk da iken keşke Rize yada Ts alsa diyordum bu adam kendinden çok söz ettirecek diyordum..

----------------TOLGA-----------------
                CELUSTKA---GİRAY---MUSTAFA---FERHAT
                ----------------AYKUT------------------
                VOLKAN--------COLMAN----------ADRİAN
                ---------HALİL----------BURAK----------

Yorum

Trabzonspor geçen sene 25 galibiyet ve 7 beraberlik almıştı.Bu sene ise 3 galibiyet ve 4 beraberliğimiz var.

Geçen sene fazla puan toplandığını göz önüne alırsak bu sene yaklaşık 5 beraberlik 2 de mağlubiyet hakkımız daha var.Bu sonuçlarla 75 puanımız olur.Play-Off için hiçte kötü bir puan değil.

Yorum

Tolga Onur karşılaştırması yapılmış. Tolga çok iyi bir gelişim gösterdi ve çok iyi bir kaleci oldu. Her şeyi ile hırsıyla mücadelesiyle müthiş bir adam oldu.Ama bir Onur değil.Asla olamaz.Onur başka bir şey çok farklı çok değişik. Kaleye geçtiğinde göreceğiz bunu.
                    Més Que Un Club

Yorum

İlk olarak Sami Kuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Aykut gibi adamı kullanmıyoruz ya.Ksk da iken keşke Rize yada Ts alsa diyordum bu adam kendinden çok söz ettirecek diyordum..

----------------TOLGA-----------------
                      CELUSTKA---GİRAY---MUSTAFA---FERHAT
                      ----------------AYKUT------------------
                      VOLKAN--------COLMAN----------ADRİAN
                      ---------HALİL----------BURAK----------
                      kale: sağlam.
                      defans: iyi.
                      aykut: acaba.
                      volkan: ne ortası orta ne şutu şut.
                      colman: yürüyo.
                      halil: yetersiz.
                      ''Trabzonspor''

Yorum

Cumartesi günü Gaziantep maçı benim için Çarşamba ki maçtan önemli değil.İnşallah sakatlık olmadan maçı en iyi bir şekilde tamamlarız.Yoksa çarşamba günü galibiyet hariçinde bir sonuç takımı strese sokar sonumuz hüsran herkeze makara oluruz.Onun için çarşamba günü tek yumruk tek yürek takımın galip gelmesi için stadı doldurup gerekeni yapmamız lazım.Yolun açık olsun Şenol Hocam.....
                        Birgün herkez fenerli olabilir ama geri kalan 364 ´de TRABZONSPORLU!!!

Yorum

Arkadaş kim derdiki o saç baş yolduğumuz günleri özleyecez diye.
                          o zamanlar pozisyon zenginiydik, 90 dk heyecanla izlerdik, hop oturup hop kalkardık.
                          şimdi? kaleye kadar gel, o kadar. pozisyon bitti.

Umut Bulut sen neymişsin arkadaş..(içimden geldi yazdım)

Yorum

İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            İyi güzel de Onur'un eski formunu yakaladığını nereden biliyorsun?
                            Abi oynayarak yakalar.
                            Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

Mağlubiyet garanti, beraberliğe fitim.

Yorum

Ligtv spikerinin de dikkatini çekti o sahne.
                                Olay şu ki beraber taktik değişikliği için beyin fırtınası yaptılar. Kimi çıkaracaklarını kimi nereye çekeceklerini tartıştılar karara vardılar ve kağıdı ünal hoca aldı. Sonra da Sapara çıktı Halil girdi.

Yani orada taktik değişikliğine gittiler.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X