CSKA maçından dolayı Glowacki'nin yine dinlendirileceğini düşünüyorum. İnşallah Muhammed, Mustafa'ya futbolu bıraktırmaz...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 9. Hafta | Gaziantepspor 0 - 1 Trabzonspor
Daraltma
X
-
Bu maç zihinlerin daha konsantre olacağı bir maç..Deplasman takımı hüviyetinde bir takımız...Antebi zorda olsa yeneriz diyorum...Tek şart,ilk yarı gol yemeyelim...Vakti gelmiş bir şampiyonluk kupasını almamızı hiçbir güç engelleyemez..
UEFA sifonu çekti..TFF şimdi kararını düzelt..Düzeltmezsen..
Yorum
-
-----------------------onur------------------
tayfun-------glo--------celustka-----cech----
-----------colman----aykut-----------------
----Volkan------------------Halil------------
-----------Burak-------Henrique--------------
serkan inanilmaz kötü Tayfunu begenmiyoruz ama serkandan iyidir. Girayin hatalarindan biktim.
Kaleye artik Türkiyenin en iyi Kalecisi gecmeli.Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.
Yorum
-
kadro olarak bu ligde cok takım bizi gerıde bırakır 3 cücükleri saymıyorum her halukarda bızden daha ıyı kadroları var.anadoludan ise kayseri,g.antep ve bursa ..katılmayacak olan vardır..saygı duyarım .
2010_2011 süperlig şampiyonu TRABZONSPOR
Yorum
-
şenol hoca ne demişti ''size göre bu kadrodan 3 takım çıkar ama bana göre 1 takımı zor çıkarıyorum''dün bu sözlerin ne kadar gerçekci olduğunu anladım.bizdeki kadro derinliği sadece antremanlarda karşılıklı oynamaya yarıyor baska bir izahı yokk!!antep maçına şenol hocadan değişik bir kadro ile çıkmasını beklemiyorum,neticede beraberlik üzerine oynayan bir takım göreceğiz gibi
Yorum
-
Yol yakinken birseyleri anlamasi o kadar da kotu olmaz sankiİlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCSKA maçından dolayı Glowacki'nin yine dinlendirileceğini düşünüyorum. İnşallah Muhammed, Mustafa'ya futbolu bıraktırmaz...
Yorum
-
----------------Onur------------------
--Tayfun--Giray---Mustafa--Ferhat--
---------------Aykut-----------------
-----Colman----------Adrian--------
Volkan-------------------------Cech
--------------Burak-----------------
Böyle bir kadro geldi icimdem
Celustka sakat degilse Tayfun'un yerine oynar.
Serkan -> yedek !!#BorussiaDortmund
#8 - Mehmet Ekici !
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum