Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 9. Hafta | Gaziantepspor 0 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Hoca mesela Eren'e sans verir mi ?

bence vermez....

Su halimiz ile 1 Puan kafi'dir...
    *
    * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

g.antep maçı zor maç olacak inşALLAH 3 puanla döneriz yeterki istekli olmak lazm
      Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Hoca mesela Eren'e sans verir mi ?

bence vermez....

Su halimiz ile 1 Puan kafi'dir...
        Hala şans vermekten nasıl bahsediyorsunuz anlamıyorum. İdeal kadron neyse onla çıkacaksın arkadaş. Bir adam dinlendirdin Antalya'ya karşı içerde perişan oldun Antep'e karşı aynı hataya devam edersen beğenmediğin bir puanda uçar.
        Gurbetçi Gençler.

Yorum

hazır maç için antepe gitmişken,

dany,ivan ve olcan ı da alıp gelsek olmaz mı.

sol bek sol açık sol stoper.

ne güzel olurdu.
          Oscar CARDOZO
          İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi
          Gerçek değeri gittikten sonra anlaşılacak olan bir sanatçı. Ortaçağ döneminde ''farklı'' olduğu için idam edilen insanlar gibi.

Yorum

3 PUANI rahat alırız..antep baskılı oyna gibi gözükecek ama duran toptan gol atıp alacağız..

burak halil aykut giray mustafa celutska ilk 11 de başlasın duran toptan gol atacağız..takımın fiziğini yükseltmek lazım..

...............tolga.
            celutska giray .. mustafa...cech
            volkan....aykut.....sapara....henrique.
            ..........halil .... burak

Yorum

TOLGA
              CELUSKA GİRAY GLO CECH

SERKAN AYKUT COLMAN ADRİAN

HALİL BURAK

ilk yarı oyunu tut, zaten en iyi yaptığımız şey, ikinci yarı başla oyunu tut 15 dk., alanzinho oyuna, geçen sene çok puan aldık böyle.
              ama bu sene almayalım mazallah şenol hoca alanzinho ne zaman sonradan oyuna girip maçı çevirse ertesi hafta alan ilk onbire aynı senaryo
              Bir Sevdadır trabzon , rengide bordo mavi

Yorum

İlk olarak Hüseyin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Hala şans vermekten nasıl bahsediyorsunuz anlamıyorum. İdeal kadron neyse onla çıkacaksın arkadaş. Bir adam dinlendirdin Antalya'ya karşı içerde perişan oldun Antep'e karşı aynı hataya devam edersen beğenmediğin bir puanda uçar.
                hmm,alanzinho serkan iyidir,yine onlarla çıkalım diyosun yani.anladım...
                from BOGAZIÇI

Yorum

Aykutu oynat hocam, yenilsekte uzulmem ozaman.

HEP
                  DESTEK TAM DESTEK

Yorum

Maçın hakemi : Özgür YANKAYA
                    Hamiş

Yorum

İlk olarak ahamitokutan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      hmm,alanzinho serkan iyidir,yine onlarla çıkalım diyosun yani.anladım...
                      Tamam algı kabiliyetini düşünerek sana daha fazla cevap vermiyorum.

Sen Zokora'yı dinlendirmeye devam et. Çemişgezeksporla oynuyorsunya 3 puan garanti ne de olsa.
                      Gurbetçi Gençler.

Yorum

Çok zor maç,

nereden nereye geldik,geçen yıl ki takım geleni gideni öttürüyordu,şimdiki halimize bak.
                        10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

Bu halimizle 4 yeriz
                          Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

Bakmayın gslilerin hakemden yakındığına Sabri'nin 2. sarı kartı öncesi faul çalınmazsa çalınmazdı belki onun dışında Antep'in penaltısı verilmedi, bana göre abarttıkları gibi bir durum söz konusu değil. G.Antep yine tehlikeli, gerçekten çok iyi bir kadroları var; yenilme olasılığı düşük değil ama bu sahte lig çok da umrumda değil açıkçası.
                            Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.

Yorum

inşallah antalya dibe vurduğumuz maç olur ve antep maçıyla berabaer çıkışa geçmeye başlarız. bu temennim. ama gelin görünki durum çok kötü. sakat çok, takım da uyum yok , hep yanlış seçim ve takım çok yorgun. colman çocuk gibi küsüyor, laubali oynuyor, anlam vermek zor. şimdi zokorada yok. orta alan büyük ihtimalle aykuta emanet. sapara güven vermiyor. adrian daha orta yapamıyor. stoper için zaten seçim hakkımız bile yok. mustafa ceza mecbur giray ve glowacki ikiside aksıyor. önceleri geçen yıl ki trabzonu arıyoruz diyorduk ama şimdi ben ondanda geçtim inşallah galib geliriz diyorum. allah yardımcımız olsun.
                              .....................Tolga........................
                              celustka..........giray...glo..........cech
                              volkan............aykut....sapara........halil(adrian)
                              ....................colman..................
                              ....................burak...............

Yorum

Kimseyi suçlamak gibi bir niyetim yok ama takımda inanılmaz bir vurdumduymazlık havası var.Acilen temizlenmeli ve geçen yılki havaya bürünmeliyiz.Yoksa işimiz iyice zorlaşır..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X