rahat yeniliriz
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 9. Hafta | Gaziantepspor 0 - 1 Trabzonspor
Daraltma
X
-
Çok zor maç. Formda Antep'e Zokora'sız gidiyoruz. İnşallah kazanırız.
---------------Tolga-------------
Celustka---Giray---Mustafa--Cech
-----------Serkan---Colman-------
Volkan----------------------Adrian
-----------Halil------Burak--------
Henrique artık iyileştiyse Henrique 11'e. Aykut'la Eren'in de oynamasını istiyorum ama. Bugün çok kötü bir iki puan kaybettik. Cumartesi günü kazanmak zorundayız. Of of. CSKA maçını düşünmeden oynayın şu maçı..En son Eren Karaahmetoğlu tarafından düzenlendi; 26.10.2011, 23:54.-------BİZE HER YER TRABZON-------
http://twitter.com/#!/eren_1967
Yorum
-
uzun yıllar sonra yenileceğimiz olarak baktığım bir maç
hiç ilgilendirmiyor bu maç, cska maçı daha değerli@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
Bu akşamki gibi oynarsak 3 puan almak hayal Gaziantep'ten. Takımları düzeldi, Abdullah Ercan sayesinde. İŞimiz bir hayli zor...TRABZONSPORUM, SEN ISTANBUL SALTANATINA SON VEREN TEK TAKIMSIN,SEN KARADENIZDEN KOPAN BIR FIRTINASIN,SEN EN BÜYÜKSÜN.BU BÖYLE BILINE!!!! Eski nickim : Ünyeli61
Yorum
-
abdullah elinde sihirli değnek mi vardı ki?İlk olarak TAMTÜRK61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu akşamki gibi oynarsak 3 puan almak hayal Gaziantep'ten. Takımları düzeldi, Abdullah Ercan sayesinde. İŞimiz bir hayli zor...
belli ki takımda futbolcular tolunay'ı kovdurmak için oynamıyordu.
antep zaten iyi bir takım@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
Topçuların Tolunay'ı kovdurmak istemesinden çok Tolunay Hoca ayrılmak istedi diye düşünüyorum çok isteksiz başladı sezona..İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleabdullah elinde sihirli değnek mi vardı ki?
belli ki takımda futbolcular tolunay'ı kovdurmak için oynamıyordu.
antep zaten iyi bir takım
Tolga, Celustka, Giray, Glowacki, Cech, Aykut, Colman, Sapara, Volkan, Halil, Burak 11'i ile oynayabiliriz tabi Hoca Serkan ve Alan aşkından vazgeçerse..
Yorum
-
bu macta girayin dinlendirilmesi gerek bence hos girayin dinlenmis hali de neysehttps://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
Eze eze 2021-2022.
#Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum