Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 8. Hafta | Trabzonspor 2 - 2 Antalyaspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Dün yedigimiz Golleri tekrar izledim ve halen nasil olurda o ilk Golü yeriz anlamadim.
    Bir Takim böyle beceriksiz oldugunu bildigimiz bir oyuncuda olsa öyle bos birakirmi ya.
    Birde Colmanin son anda Topa dokunmasi resmen assist olmus Denize.
    Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• 3.lig takımları böyle gol yemiyor ya! Deniz denilen adam köfteden yıldız oldu sayemizde.
      TRABZONSPORUM, SEN ISTANBUL SALTANATINA SON VEREN TEK TAKIMSIN,SEN KARADENIZDEN KOPAN BIR FIRTINASIN,SEN EN BÜYÜKSÜN.BU BÖYLE BILINE!!!! Eski nickim : Ünyeli61

Yorum

• Maçı izleyemedim..
        İyi ki izleymedim.
        Yine sinir krizi,yine stres yaşamaktan kurtuldum..
        Golleri izledim ve yediğimiz ilk gol tam bir rezalet..
        İnsanın kafasını öne eğdiren cinsten..
        Ya ayakta kal,ya öl...Asla diz çökme!
        Şampiyonluk var ufukta..Karadeniz dalga dalga.
        Türkiye'de futbol,içinde oyun olan bir oyundur.

Yorum

• Taraftara laf atmak istemiyorum ama bu sene lig maçlarında bir türlü atmosfer oluşmuyor. Tabi tv başında öyle düşünüyorum, stadda farklı oluyor olabilir.
          En son Mert67 tarafından düzenlendi; 27.10.2011, 22:44.
          ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
          Kazım Koyuncu

Yorum

• Bir daha böyle bir maç izlemek, böyle bir atmosfer yaşamak istemiyorum.
            İnsanın sinirleri bozuluyor.
            Böyle olmaz. Yeter artık! Silkelensin ve Trabzonspor kendine gelsin. Zaten herkes bizim aleyhimizde ne olursa yapıyor.

Yorum

• Deniz'in geçtiği yerden Doumbia geçebilir mi ? Tüm mesele bu :=)

Yorum

• Futbol böyle...fazla takmamak lazim...

Hep ileriye bakalim...
                ...TRABZONSPOR...
                "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• bazi taraftarlarda bu colman sevdasi nedir anlamadim.
                  Ilk geldigi sene oyle milimetrik pas atardi skora katkisi olurdu.
                  Adam bir tek inter macinda oynadi

Yorum

• Yaziklar olsun sizin gibi tarftara. Adriani hemen sildiniz. Ben adriana guveniyorum ve sonuna kadar arkasindayim. Kumasi belli. Ama maalesef bizim taraftar profilimiz cok farkli.
                    Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.
                    Domuzdan post, fenerliden dost olmaz...

Yorum

• İlk olarak trab61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Yaziklar olsun sizin gibi tarftara. Adriani hemen sildiniz. Ben adriana guveniyorum ve sonuna kadar arkasindayim. Kumasi belli. Ama maalesef bizim taraftar profilimiz cok farkli.
                      .. bir futbolcuyu beğenmeyince niye yazıklar oluyor a kardeşim...ben şahsen Adrianı hiç yazmadığımdan,hiç silmedim...Adrianın güçsüz olduğu ilk maçlardan beri net görünüyor...el insaf
                      .....

Yorum

• İlk olarak Xavi Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Inanmiyorum... nasil bir taraftar profilimiz var?! Daha bir kac hafta önce tüm oyuncularimiz laf dokundurmayn simdi yerden yere vuruyor. Yattaralar, Enginler, Ceyhunlar.. arayan var resmen
                        Geçen yıldan daha iyiyiz yani. Mesele yok o zaman.

Sen gülmeye devam et.
                        Şampiyonluk süreci devam ed(em)iyor..!

vectra29

https://twitter.com/caglarts

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          kale arkasi görüntüsünden izledin mi olayi ?? net penalti, hürriyet Burak'i çekmisti penalti vermemisti ya, hatirlarsan, benzeri olmdu dün iste, kabak gibi hakemin gözüne girince mecbur çaldi, ki karar dogru
                          Hakem kırmızı kartı vermeseydi varya 698794165498116554 kere oynansın pozisyon. Hiçbirinde penaltı vermezdi. Zaten öyle bir penaltı da yok kendinizi kandırmayın. 2-1 galip olduğumuz bir maçta rakibimize o penaltının verildiğini düşünün. Ben o penaltıyı kabullenirim diyene eyvallah.

İlk olarak trab61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Yaziklar olsun sizin gibi tarftara. Adriani hemen sildiniz. Ben adriana guveniyorum ve sonuna kadar arkasindayim. Kumasi belli. Ama maalesef bizim taraftar profilimiz cok farkli.
                          Geçen sene onun yerinde Jaja gibi bir adam olunca mecbur siliniyor. Sen arkasında durmaya devam et, yanlışları görme. Hızlı adımlarla gerilemek yolunda ısrarcı ol bravo.
                          Gurbetçi Gençler.

Yorum

• yediğimiz ilk gol halı sahada yenmez, bu sene savunmamız berbat işin özü gidenleri fazlasıyla arıyoruz...
                            TrabzonSporlu olmak ayrıcalıktır...

Yorum

• kadro aciklanmis. burak yilmaz yok

Takımımızın Gaziantepspor'la oynayacağı müsabakadaki seyahat kadrosu belli oldu.

Kafilede aşağıdaki 20 futbolcu yer aldı:

Tolga Zengin

Onur Kıvrak

Zeki Ayvaz

Marek Cech

Remzi Giray Kaçar

Ferhat Öztorun

Serkan Balcı

Arkadiusz Glowacki

Aykut Akgün

Halil Altıntop

Ondrej Celustka

Sercan Kaya

Alanzinho

Adrian Mierzejewski

Tayfun Cora

Pawel Brozek

Gustavo Colman

Eren Albayrak

Mustafa Yumlu

Paulo Henrique

Futbol, basketbol, voleybol, hentbol, atıcılık, judo, atletizm, masa tenisi ve boks dallarında faaliyet gösteren kulübün resmi sitesi.

Yorum

• İlk olarak Hüseyin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Hakem kırmızı kartı vermeseydi varya 698794165498116554 kere oynansın pozisyon. Hiçbirinde penaltı vermezdi. Zaten öyle bir penaltı da yok kendinizi kandırmayın. 2-1 galip olduğumuz bir maçta rakibimize o penaltının verildiğini düşünün. Ben o penaltıyı kabullenirim diyene eyvallah.

Geçen sene onun yerinde Jaja gibi bir adam olunca mecbur siliniyor. Sen arkasında durmaya devam et, yanlışları görme. Hızlı adımlarla gerilemek yolunda ısrarcı ol bravo.
                                kale arkasinda ki açidan izledin mi olayi renkdasim
                                Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X