Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 8. Hafta | Trabzonspor 2 - 2 Antalyaspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Başkan İmzayı Uefaya Uygun Olsun diye Attım demiş.

Hemen İnandım.

helal Başkan ,Süpersin ,İşte bu..

Kriter,Etik Değer...
    Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
    Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      - Valla Alper için istenen para ne olursa olsun o çocuk çok büyük yetenek , Colmanx2 diyorum , abartmıyorum , eskişehirin maçlarında her pozisyonda bu çocuk var.
      - Olcan için şüphelerim vardı ama artık tamamdır bu çocuk alınmalı , alt yapıdan topçu gelmiyor o yüzden 3'üne 5'ine bakılmadan bu iki isim alınmalı...

kesinlikle,dibine kadar, baştan sona katılıyorum. şiddetle talep ediyorum.hatta dahada ileri gidip, pavel piotr glovacki yi gönderiyorum, alper ve olcan dan sonra dany ve ivan de souzayıda alıyorum. ama şu an için olmazsa olmaz alper ve olcandır.

maliyet filanda konuşmak istemiyorum.şimdiye kadarki transfer politikasını gördükten sonra, bu dediğimiz isimlere dünyaları versinler 3 sene transfer yapmasınlar!
      Oscar CARDOZO
      İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi
      Gerçek değeri gittikten sonra anlaşılacak olan bir sanatçı. Ortaçağ döneminde ''farklı'' olduğu için idam edilen insanlar gibi.

Yorum

• İlk olarak Harun CAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Belki ligde 50 tane Holmen var ama o 50 tanenin Colman'dan aşağı kalır yanları yok, mesela en iyi 30 forveti yazsak Pavel giremez, en iyi 10 sağbek desek Serkan giremez... O yüzden bence şu takıma Holmen bile fayda sağlar, sağlam adam, Colman gibi toptan korkmaz, şutu var, Colman o kadar gerilediki malesef sıradan bi ortasaha oyuncusu oldu, bizim yapacağımız en akıllı şey Gökdeniz-Noboa-Kanoute gibi 3 adam alıp sonra da Türkiye2den takas+ para yoluyla 2-3 yerli almak...

Takaslıklar

Sezer-Tayfun-Serkan-Murat Tosun
        Yolla gitsin : Pavel-Piotr
        bizi okuyan dikkate alan olmaz agabey Kanoute diyelim olmadi, Gökdeniz'i de almazlar, ama su Noboa var ya Noboa simdiden bile devre arasinda bize imza atacagi kesinlesmis olmasi lazimdi, sözlesmesi bitiyor, adam kalite kokuyor, bizimkiler uyuyoooorrrr, Zokora zaten bir süre olmayacak, Baris Özbek gelecek biraz fayda saglar oynarsa + Noboa'yi aldik mi tamamdir, Colman ile rekabete girer 2si için de faydali olur, ki Noboa hakikaten oyunun 2 yönünü de iyi oynayabilen bir oyuncu, güzel paslar da atiyor oyunu yönlendirebiliyor tam bir 2.oyun kurucu, ne bekliyorlar bizimkiler ne ne ne neeeee ???????????
        Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Bir takım içerideki maçlara bu kadar yavaş başlamamalı. Ölüm gibi ilk yarıydı. Her maç böyle ama bir maçlık bir şey değil. Rakip kapanıyor ve bizim stoperlerin oyun kurma ıkınmasını izliyoruz. Orta saha oyuncuları topu alıp dönemiyor. Dönseler faul oluyor. Faul olmasa bizden kimse olmuyor 2 kişi kişiyle hücum yapıyoruz. Tam kısır döngü yani. Bu futboldan bıktık, usandık yahu. Dünya üzerinde yeni kadro kuran tek takım biz miyiz? Millette bizi beğenmezlik yapıyoruz sanıyor, iyi oynamıyoruz diyince. Yav takım top oynamıyor top. "Futbol ulemaları" diyip dalga geçiyordunuz ama Şenol Güneş'in ilk yarı hakkındaki yorumlarını okumuşsunuzdur herhalde. Resmen futbol oynamıyoruz demiş. Oynamıyoruz da yani. Başka bir spor dalı. Taraftarların uhrevi imtihan sporu.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• He he yediğimiz kazıklar yetmedi değil mi? Onu alalım bunu alalım, hiç durmayalım. İsterseniz Faty Papy, Christian Brüls ve Rood Boffin üçlüsünü geri çağıralım.

O değil de 2-2'den sonra ne baskı yaptık yaa, adamlar değil sahasından çıkmak kalelerinin içinde nefes bile alamadı (!) Son dakikada rakip üstüne gelirken topu taca atan oyucularımız var artık, ne mutlu bize.
            BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?

Yorum

• İlk olarak ysfemr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              borc 94 milyon 200 küsür olarak acıklanmıs 35 35 milyon euro falan ama cl parasını tamamı alınmıs mı gosterildi onu bilmiyorum bilen varsa yazabılırmı cunku orda daha toplam 50 trilyon gelecekti...
              Bir gazete yerel gazete haberinde;
              Sadri Şener, "Trabzonspor Kulübü'nün ekonomik yapısı bana göre iyiye gitmekte borcu 42 trilyon civarında. Hep borcu anlatıyorsunuz geliri değil. Şampiyonlar ligi gelirlerimiz 30 milyon dolar bugün itibariyle turu geçersek daha da artacak bu rakam. 6 milyon dolar civarında başbakanlıktan yardım aldık stadyumu yenilemek için. Maaşlarımızı ayın 1'in de değil 29'unda öderiz biz böyle bir sıkıntımız da yok" ifadelerini kullandı.

Yorum

• İlk olarak Emin Danışmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Dun ARENA`da futbol izledim harika bir ANTEP vardi sahada GS rezil SELCUK rezil ENGIN freni bosalmis kamyon misali idi ANTEP`i ayaga topu cok iyi,bizim futbolcularda DENIZ denilen adama COLMAN efendi refakatinde gol`u yemisler neyini ve ne tarafini izleyecegim bunlarin takimda oynayanlar BURAK harici havalarda bak gelir elin oglu alir havani.Burak helal olsun lakin TOLGA beni korkutmaya basladi yine.
                Muhammed`e diyorum ki bizi es gec bu hafta,YAKALARSAM cakarim abi dedi.
                Herseye ragmen ARENA`da mac izlemek harika antep taraftari 26 kisi idi 10 kisi sadece biz TRABZONSPOR`lular vardi` MUHAMMED atti biz HORON oynamaya basladik.
                Bize Trabzonsporlular çok gol attı abi Muhammed'de atsın ne olacak Tabi Trabzonsporlu diye düşünüyorum yanlışsam düzelt. Sevinmesin bari

Yorum

• Dün akşamki maçta yediğimiz o saçma golden sonra takımın dengesi bozuldu Deniz hayatında bu kadar beleş bir gol daha atmamıştır. Maçğ kazanabilirdik o saçma golü yemeseydik.

Yorum

• Transfere dünya para harcıyoruz ama yine de ihtiyacımız olan mevkiler:

En az 2 satrfor + 2 kaliteli stoper + sol bek + sağ bek + sağ açık(gerçek sağ açık sıfıra inip orta yapabilecek) + sol açık(gerçek sol açık sıfıra inip orta yapabilecek)

Yorum

• İlk olarak Gurpas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Dün akşamki maçta yediğimiz o saçma golden sonra takımın dengesi bozuldu Deniz hayatında bu kadar beleş bir gol daha atmamıştır. Maçğ kazanabilirdik o saçma golü yemeseydik.
                      yapma allah askına aga hangi saçma hangi beleş gol ya....adam senın oyuncunun atamayacagı golü attı be...bızım oyuncuların salaklıgına tepki koyacagına adama laf edıyorsun...

2010_2011 süperlig şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• Ali Zitouni allah belanı versin lan. Aklımı okudu, yada ben onun aklını okudum.
                        Daha orta kesilmeden lan tutun şu adamı şimdi kesicekler ortayı gelişine yapıştırıcak köşeye dedim(hiç inanmıyordum böyle bişey olacağına), aynen de öyle oldu.

Yorum

• şu gelinen noktada orta saha yükünün tamamem zokora nın üzerinde olduğu anlaşıldı.. zokora nın kötü ya da vasat oynadığı maçlarda çok zorlanıyoruz ve pozisyon veriyoruz(cska maçı örnek ve dünkü maç).. colman bu sene oynadığı bir iki maç hariç eski görüntüsünden uzak... hal böyle olunca şu an için zokora ya bişey olmaması ve colmanın bir an önce eski formuna kavuşması için dua etmeliyiz.. bize düşen göev takımımıza en iyi şekilde desteklemek... takımın işi en iyi şekilde mücadele etmek.. yönetim işi de bir an önce devre arası yapacağı transferleri hallaetmek ... bu takıma yerli ve yabancı en az 4 oyuncu gerekli... alper, olcan yada ozan ipek,yabancı bir stoper ve bir de forvet yabancı olabilir..
                          YENİLSEN DE YENSEN DE..HER ZAMAN HER YERDE...DİK OYNA DİK....
                          !!!!!!!!Şenol Hoca adamın dibisin!!!!!!!

Yorum

• kusura bakmayın ama ferhat ileri çıktığında arkasını kollayan hep colman oldu. adam basmadık yer bırakmadı.

Yorum

• hala sinirimden yerime oturamıyorum.antalya gibi bir takıma kendi evinde 2 gol hediye ediyorsun inanılacak gibi değil.böyle saçma defans olurmu?glo ve giray tam uyumsuz bir biçimde oynuyorlar.özellikle glo ofsayt taktiğinin uzaktan yakından ilgisi olmayarak oynuyor.biraz dikkatli olsa bir çok atak ofsayt olacak,aynı hatayı giray da yapıyor.burak gibi olmasada ona uyum sağlayacak bir yabancı forvet alamadık gittik.polanyalılara verilen payı toplarsak bu parayla kaliteli bir forvet alırdık ve burak üzerindeki yükü azaltırdık.son sözüm burak için tek kelimeyle helal olsun ona verilen paralara.gollük pasları veriyor arkadaşları kaçırıyor ama kendisi tam net olmayan pozisyonlarda golü atıyor daha ne yapsın.

Yorum

• İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Alternatif ve katkı Anlamında Güç katarlar..

Alper Colmanın yerine Zokora ile Daha iyi durur.

Sol tarafta Zaten Oyuncu Yok Olcan Burası için iyi olur.

Ancak Söylemeyle olmuyor Alper için istenilen Bonservis ücreti Çok yüksek,Olcan için gelme İhtimali Yüksek ancak Beşiktaş Araya girdi.
                                bjk araya girdiyse bjk allir onu.Adamlar onca iyilik ettiler Antepe yaparlar bir güzellik tansferde.
                                çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X