Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 8. Hafta | Trabzonspor 2 - 2 Antalyaspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    - Holmen ve Yiğit'den lahana yaprağı bile olmaz , bakın görüceksiniz Olcan için bilemem ama bu Alper çok ama çok pişman olacağız yazın kenara...
    Olcan ile alper kötü demiyorum sadece alabileceğimizi düşünmüyorum..

Ayrıca holmenide lahana yaprağından kıymetsiz yaptınya ne desemki sana sedat abi.
    ömür umuttan önce bitmeli

Yorum

• borc 94 milyon 200 küsür olarak acıklanmıs 35 35 milyon euro falan ama cl parasını tamamı alınmıs mı gosterildi onu bilmiyorum bilen varsa yazabılırmı cunku orda daha toplam 50 trilyon gelecekti...

Yorum

• İlk olarak bordo08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Ayrıca holmenide lahana yaprağından kıymetsiz yaptınya ne desemki sana sedat abi.
        Lahana yaprağı çok değerli,sen yanlış anladın bordo

Ula Sedat alemsin valla,lahana yaprağı hee,hiç güleceğim yoktu
        Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak bordo08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

- Emin ol o belediye takımından bir tane adam almam ben 50 tane holmen var bu ligde güven bana , ama emin ol Alper bir tane...
          Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
          Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
          ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Halil ilk geldiğinde ayağında top tutuyor, gol atamasa bile oyunda bir anlam taşıyordu. Giderek öyle berbat hale geldi ki tanımakta zorlanıyorum. Umut bu haliyle Halil'e beş basar. Halil'in son sekiz sene ortalaması 6 gol. Dün fırsatları değerlendiremedi yine. Hepimiz onun 2006 yılı performansını ve küllerinden yeniden doğmasını bekliyoruz, iyi niyetinden de şüphem yok ama bu görüntüsü bana hiç umut vermiyor. Umarım kendini toparlar ve bize çok katkı yapar.
            her kim bu pisliğin cezasız kalmasına göz yumuyorsa....

Yorum

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Lahana yaprağı çok değerli,sen yanlış anladın bordo

Ula Sedat alemsin valla,lahana yaprağı hee,hiç güleceğim yoktu
              Aslında doğru anladım ertan abi benim içinde lahana yaprağıda(özelikle karalahana) holmende çok kıymetli..

İnşallah bordo mavi formayı giyerde katkısını hep birlikte görürüz..

Yorum

• İlk olarak murat erdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                5 milyon € maliyetli 4 oyuncu adrian-henriuge-zokora-volkan transfer edip...zokora hariç hiç birinden gram fayda görmemek kimsenin hesabında yoktu...cech-sapara-vittek..."ismi var cismi yok" oldular...eren-sercan-aykut...kayıplarda...şenol güneş'in yerinde olmak istemezdim...bu kadar negatif etmenlere bakarak, topladığımız cl ve lig puanını başarılı buluyorum...
                hocam Çok doĞru tespİt

Вы попали по адресу!

Yorum

- Emin ol o belediye takımından bir tane adam almam ben 50 tane holmen var bu ligde güven bana , ama emin ol Alper bir tane...
                  Demek 50 tane holmen var bizim takımada bir tanesi denk gelmemiş ne diyelim şansızlık olsa gerek..

Alperde kötü demedim gene tekrar edeyim ama malum şehirin durumu kritik satmazlar o yüzden alternatiflerine göz gezdirmekte fayda var..

Yorum

• ne yazırlır ki, her hafta sonu maç var diye o günü başka bir heyecan kaplardı beni, dün arkadaşıma döndüm dedim bu akşam maç var, var mı bi heyecan? yok... içine ettiler futbolun, özledik özledik dediler futboldan bıktırdılar beni. ha gelelim bize madalyonun diğer yüzüne gol yemesi lazım bizimkilerin futbolun gereklerini yerine getirmeleri için, arı kovanındaki arılar gibi bizim takım dokunmazsan sokmuyor bi dokunursan sokulmadık yer bırakmıyor sende...
                    TrabZonguldaklı...

Yorum

Belki ligde 50 tane Holmen var ama o 50 tanenin Colman'dan aşağı kalır yanları yok, mesela en iyi 30 forveti yazsak Pavel giremez, en iyi 10 sağbek desek Serkan giremez... O yüzden bence şu takıma Holmen bile fayda sağlar, sağlam adam, Colman gibi toptan korkmaz, şutu var, Colman o kadar gerilediki malesef sıradan bi ortasaha oyuncusu oldu, bizim yapacağımız en akıllı şey Gökdeniz-Noboa-Kanoute gibi 3 adam alıp sonra da Türkiye2den takas+ para yoluyla 2-3 yerli almak...

Takaslıklar

Sezer-Tayfun-Serkan-Murat Tosun
                      Yolla gitsin : Pavel-Piotr

Yorum

• takım komple yardımcı atak oyuncuları dolu, sonuca giden tek adam burak. sadece gol düşünen adamlar lazım ofansta...

Yorum

• 3x=Stoper+Orta Saha+Forvet ise x Kaçtır ?

x= Zokora

Trabzonspor Haziran-Temmuz-Ağustos Ayında 13 Transfer Yapar.Bu Transferlerin 5'i Mithat Halisin Olduğuna Göre.Temmuz-Ağustos Ayı (Yani Sadece 2 Ay için ) Ödediğimiz Menejer Ücreti 6 trilyon 700 milyar ise Bu paranın Sadece Mithat Halis'e ödenecek tutarı ne kadardır.?
                          Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
                          Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

• - Alper'i alırsak bölgesinde Selçuk kadar faydalı olur en az 5-6 sene o bölgede sıkıntı çekmeyiz , Holmen , Zayette gibi adamlar sadece kasaptır , ancak ve ancak belediye gibi takımlarda oynarlar , şu eskişehirde bile 2-3 tane transfer edilicek adam vardır , bana kimse belediyenin oynadığı oyundan zevk aldığını söylemesin , ayrıca Colman'la Holmen'i kıyaslayanlar görüyorum ve sadece tebessüm ettim...
                            Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                            Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                            ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Zokora'ya kötü demiyorum yanlış anlaşılmasın. Başkan Zokora'yı alırken ne diyordu? Selçuk'tan daha iyisini aldık. Zokora ile Selçuk'un ne alakası var? Hoca forvet isterken Jaja'yı alıp, canım ne olur forvet al dedi forvet arkası aldık, şunun şurası 10 metre gerisi derse... İşte başkan transfere haddinden fazla karışırsa böyle oluyor
                              En son Travelair tarafından düzenlendi; 27.10.2011, 14:39.
                              Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                              Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Zokora'ya kötü demiyorum yanlış anlaşılmasın. Başkan Zokora'yı alırken ne diyordu? Selçuk'tan daha iyisini aldık. Zokora ile Selçuk'un ne alakası var? Hoca forvet isterken Jaja'yı alıp, canım ne olur forvet al dedi forvet arkası aldık, şunun şurası 10 metre gerisi derse... İşte başkan transfere haddinden fazla karışırsa böyle oluyor
                                Tek Adamcılığı Oynuyor.

Hoca,Yönetim,Asbaşkan hepsi isyanlarda.

Tek Başına Yönetiyor Transferi..yanına Aldığı Kişilerle.
                                Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
                                Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X