Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 8. Hafta | Trabzonspor 2 - 2 Antalyaspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Murat Erdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    maçın sonucunu bu sabah öğrendim...maçla ilgili notlarda dikkatimi çeken şey, 35.dakikada ki sapara-halil değişikliği oldu...maçın izleyenlere bir sorum var...bu değişiklik sakatlık sonucu mu...yoksa sapara'nın çok kötü oynaması yüzünden mi oldu ?
    takım çok kötüydü. birşeyler yapmak adına yapılmış değişiklikti. Burak hariç kim çıksa farketmezdi.
    Şampiyonluk süreci devam ed(em)iyor..!

vectra29

https://twitter.com/caglarts

Yorum

• Pozisyon penaltı değil.
      Çünkü Uğur İnceman, Glowacki'yi çekerken top oyunda değildi.
      Top oyuna girdikten sonra çekmeyi bırakıyor Uğur İnceman.

Yorum

• 5 milyon € maliyetli 4 oyuncu adrian-henriuge-zokora-volkan transfer edip...zokora hariç hiç birinden gram fayda görmemek kimsenin hesabında yoktu...cech-sapara-vittek..."ismi var cismi yok" oldular...eren-sercan-aykut...kayıplarda...şenol güneş'in yerinde olmak istemezdim...bu kadar negatif etmenlere bakarak, topladığımız cl ve lig puanını başarılı buluyorum...

Yorum

• İlk olarak DİNÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Fotoğrafı görünce penaltı konusunda daha bir fikir sahibi oldum...
          Evet penaltıymış...
          geçen hafta bursayda sayılmayan golümüz ne kadar faülse dünkü penaltı da o kadar penaltıııı
          Türk futbolunun en büyük marka değeri TRABZONSPOR

Yorum

• Maalesef oyuncu kalitemiz transfer sezonu sonunda kötüye gitti. Hadi Selçuk ve Egemen'in sözleşmeleri bitmişti. Başta Jaja olmak üzere Engin,Umut ve Ceyhun hatta Yattara takımda kalmalıydı. 3 yılda oluşmuş takımı bir transfer sezonunda dağıttık resmen.
            Şampiyonluk süreci devam ed(em)iyor..!

vectra29

https://twitter.com/caglarts

Yorum

• Şu sekan balcıyı artık kesmek lazım...
              Hücüm özelliği olmayan bu adamda şenol güneş ne görüyoda ataklara bu kadar çıkıyor anlamış değilim...
              Defans özelliği evet şimdilik; ama oyunu iki yönlü oynayamayan serkanın artık alternatifini bulmak lazım....
              İnsanda güzel olan yüzdür, yüzde güzel olan gözdür ama aslında insanı insan yapan ağzından çıkan sözdür.. »
              Mevlana Celaleddin-i Rumi

Yorum

• kotu futbol .

Yorum

• Inanmiyorum... nasil bir taraftar profilimiz var?! Daha bir kac hafta önce tüm oyuncularimiz laf dokundurmayn simdi yerden yere vuruyor. Yattaralar, Enginler, Ceyhunlar.. arayan var resmen
                  TRABZONSPOR 1967

Yorum

• zokora-aykut- colman üçülüsünün orta alanda denenmesi gerektiğini düşünüyorum..

Kadro yapımız şuursuzca hucum edecek durumda değil sakin ve dengeli oyunla gereken sonuçları yakalarız..
                    ömür umuttan önce bitmeli

Yorum

• Yaşanılan Sıkıntının Bir Sebebi de Giden Oyuncuların yeri tam olarak Dolmadı veya aynı Özelliklerde değil?

Burada Sorun var ?

Umut yerine gelen Aynı Özellikte oyuncu yok.

Egemen yerine Gelen Oyuncu Yok.

Engin yerine gelen oyuncu yok.

Yattara Tarzı kanat Oyuncumuz Yok.

Jaja vb.. isimleri haliyle Arıyoruz.

Takım Oturana,Eksikler gideriline kadar veya Kimlik değiştirne kadar Arayacağız Gibime geliyor..
                      Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
                      Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

• Zokora'dan başka CL için orta sahada bir tane yeterli futbolcumuzu söylermisiniz ?

Yorum

• İlk olarak Nzdrovia tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Zokora'dan başka CL için orta sahada bir tane yeterli futbolcumuzu söylermisiniz ?
                          Engin Baytar, Ceyhun Gülselam, Ibrahima Yattara
                          TRABZONSPOR 1967

Yorum

• - Alper Potuk ve Olcan diyorum başka bişey demiyorum...
                            Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                            Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                            ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              - Alper Potuk ve Olcan diyorum başka bişey demiyorum...
                              Onlari transfer ettikten sonra'da Ah Colman, ah Adrian, vah Volkan diyip dururuz.
                              TRABZONSPOR 1967

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                - Alper Potuk ve Olcan diyorum başka bişey demiyorum...
                                gücümüze güç katacak kesinlikle 2 futbolcu
                                Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X