alanzinho muhtemelen sözleşmesi biteceği için parlatılmaya sonrasında da pazarlanmaya çalışılıyor 4 milyon euro bonservis buhar olup uçacak yoksa
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 8. Hafta | Trabzonspor 2 - 2 Antalyaspor
Daraltma
X
-
İlk olarak Adem Öztürk 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDemekki interi tesadüfen yenmişiz..
yok yok 90 dakka baskı kurduk adamlar sahalarından bıle cıkamadı fark yıyecektıler 1 golle kurtardılar...
2010_2011 süperlig şampiyonu TRABZONSPOR
Yorum
-
Adrian ne yaptı bugüne kadar da oraya yazdın onu...Bu takımın oynadığı şey futbol falan değil.Burak olmasa şuan sadece 2-3 puanla son sıralarda olurduk.Hocanın taktiği falan da yok, Allah ne verdiyse, Burakın bileğine kuvvet.İlk olarak Adem Öztürk 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence ilk 8 e bile giremez..
Burak, Adrian ve Tolga yı çıkar küme düşer bu takım..
Yorum
-
Antalya maçına bakarak böyle bir kanıya nasıl vardığını çok merak ettim..İlk olarak Adem Öztürk 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDemekki interi tesadüfen yenmişiz..
Açıklarsan sevinirim...
Yorum
-
Bu kadar met cezir bir başka takım var mıdır ?
Yahu tamam ilk 11'den 7 as oyuncusu gitti, doğrudur. Onlar varkende biz böyle değil miydik ? Oyun standardımızı bir türlü oturtamıyoruz. 2010 yılının ikinci yarısındaki oyunumuzun 10'da biri yok. Ne yapalım şimdi ? Şenol Güneş'i gönderelim sonra tekrar geri mi çağıralım ? Bu tansiyon ve disiplinsizlikle gelen kayıpları neyle telafi edeceğiz bilemiyorum.Trabzonspor √Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|İki Renk ve Asalet √BordoMavi.Net √
Yorum
-
Rakipler bu sene çok kolay çıkabiliyor.
Bu sorun savunmadan değil ileri hattan başlıyor.Burak presi tek başına yapmaya çalışıyor ama imkansız.
Rakip savunmaya nefes aldırmayan bir Umut rakibin rahat çıkmasına ve top yapmasına izin vermiyordu.
Geçen seneye göre oyun düzeninde ki en temel eksiklik bu.ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR
UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU
Yorum
-
8. Hafta sonunda 24 puanın 12 sini alabilmişiz.....
Yani % 50 sini......
Her maçta hatalı goller yiyoruz....
Defans hattıımız evlere şenlik Deniz Barış bile elini kolunu sallayarak gol atıp gidiyor...
Forvet hattımız bir tek Burakın eline bakıyor.o gol atarsa sonuç alıyoruz....
Orta sahamız rakibe basmıyor...
kanatlar doğru dürüst çalışıyor....
kıssacası takımın her noktası sorunlu.....
ilerki haftalarda çok sıkıntı çekicez gibime geliyor.....Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
-
hep eleştiriyorum ama madem zokora ve halili kullanacaktın yada kurtarıcı olarak onları sahaya sürecektin niye yedek başlattın.ben aykut la başlar diye düşünmüştüm olmadı , aykut fiziğiyle orta sahada diri duran toplarda hava hakimiyeti olan bir oyuncu sapara beklentilerin çok altında anlatıldığı gibi klas ortahasa değil.alanzinho kendi bile şaşırıyordur 11 başlamasına son 15 dakikanın adamı gösterdiği iyi performanslar hep son 15 dk larda.
bakalım şenol hoca neşteri vurabilecekmi manisa maçından sonrada sonradan girenler için bişiler sölemişti şimdi sonradan girenler iyi başlayanlar kötü ortası yokmu bu işin.
Yorum
-
İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle8. Hafta sonunda 24 puanın 12 sini alabilmişiz.....
Yani % 50 sini......
Her maçta hatalı goller yiyoruz....
Defans hattıımız evlere şenlik Deniz Barış bile elini kolunu sallayarak gol atıp gidiyor...
Forvet hattımız bir tek Burakın eline bakıyor.o gol atarsa sonuç alıyoruz....
Orta sahamız rakibe basmıyor...
kanatlar doğru dürüst çalışıyor....
kıssacası takımın her noktası sorunlu.....
ilerki haftalarda çok sıkıntı çekicez gibime geliyor.....
agzına sağlık faik abi işte takımın özeti budur ama sana katılmadıgım tek bir nokta....sıkıntı cekıcez gibisi.....az kalmış .
2010_2011 süperlig şampiyonu TRABZONSPOR
Yorum
-
Altı delik, önü açık 35 numara ayakkabıyı parlatsak ne olurİlk olarak cahana tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülealanzinho muhtemelen sözleşmesi biteceği için parlatılmaya sonrasında da pazarlanmaya çalışılıyor 4 milyon euro bonservis buhar olup uçacak yoksa
Yorum
-
maçı izlemedim aynı anda maç olunca tokatta gsaray'ın maçını verdi bütün cafeler...maça sapara ve colman ön liberosuyla başlamak zaten maçı kaybetmek demektir. sapara ön libero olursa benden messi olur...maalesef bu takım yetersiz ve gereksiz oyuncularla dolu...kimse kimseyi kandırmasın..umut-jaja-engin-selçuk-egemen-yattara hatta ceyhun bu takımdan bir anda ayrılmamalıydı..biz intihar ettik bunları göndermekle. şenol hoca da alan-adrian-sapara-volkan ile aynı anda başlayarak intihar etti. takım çok kötü ve oyuncular umursamaz. oyuncularımız ikili mücadelelerde çok kırılgan ve güçsüzler..ben ısıran pres yapan bir takım göremiyorum umuttan sonra..eren,aykut,sercan neden bu takıma alındı merak ediyorum...oynatmayacaksak neden aldık. sezer,barış,tayfun,piotr,pawell,bora takımda neden tutuldu...volkan neden kendine oynar sadece.alandan yıldız olmaz topçu da olmaz...adrian da bu şekilde oynatılmaz. adrianı oynatmak için arkasında 4 tane basan ısıran adam olacak.. adrian serbest oynacaak burağın arkasında ancak öyle faydalı olur..defansımız berbat sol bekimiz ferhat bu zaten bizim geçen yıldan bu yıla nasıl yol kat ettiğimizi gösteriyor..geçen yıl cale olmadığı zman egemeni sol bek oynattık neden o zman bu adam takımda tutuldu cidden torpili nedir merak ediyorum.
işin özü/onur-celsutka-giray-cech-colman-zokora-adrian-sapara-burak-volkan dışında hiçbir adamın bu takımda yeri yok..
Yorum
-
arkadaşlar bu konuyla ilgili son birşey söylicem bu kalitesiz ve kötü oynayan kadorumuzla allah yardımcımız olsun ancak şunuda söylemeliyimki taraftar bu takımın arkasında durursa avniaker ful dolarsa özellikle şampiyonlar liginde bence yinde şansımız var aslında şöyle düşünmek lazım tamam eleştirelim ama takımı asla yalnız bırakmayalım unutmaylımki bizimde destekliyecek arkasından gidilecek başkabir takımımız yoook iyide olsa kötüde olsa bizim birtane trabzon sporumuz var.2010-2011 sezonu şampiyonu trabzonspor
Yorum
-
ahhhh jajaa ahhhhhh..meğer tarihimizdeki en kaliteli yabancıymışsında haberimiz yok..forvet umutken bile neler yaptıydın..burağın forvet olduğu takımdaa seni düşünemiyorum..seni satıp ne yaptığını 12 maçtır çözemediğim adrianı aynı paraya almanın mantığını bir ömür çözemeyeceğim..Hemşeri: Trabzonlu Olan Değil, TRABZONSPOR'lu Olandır.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum