Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 8. Hafta | Trabzonspor 2 - 2 Antalyaspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ben bi anlam veremiyorum diyolarki burak takımın gol yükünü çekiyomuş evet çekiyo çünkü dogal olan bu adam en uçta oynuyo burak'a gelen pozisyonar ötekilere geldide atmadılarmı? celustka gol attı brozzek attı evet burak gol atıyo ama sadec burak mücadele etmiyo dün akşam zokora o pası atmasa burak kendi kendine pas atıptamı gol pozisyona girecekti...anlamsız bir başlık...bence
    ''Suç yokken suçlu arayanlar suç varken suçluyu bulamıyor'' Şenol Güneş

eski nick:Emres61

Yorum

• dünkü maçın 20 ile 30. dakikalarını silin hafızalarınızdan, geriye kalan dakikalarda eleştirilecek ne var Allah aşkına? diyebilirsiniz ki antalya gelmedi. bakış açısıdır değişir ben de bizim takım çıkarmadı derim, öyle gördüm!

eleştirilcek birşey göremedim mi takımda? elbetteki var. giray ve glonun inanılmaz pozisyon hataları var mesela. colman ve alanın saçma sapan oyun kurma çabaları var mesela. volkanın hayret verici top sevdası var mesela... zokoranın amatörce kırmızı kartı var mesela... var da var işte... ama unutmayalımki, şampiyonlar liginde 4 puanla 2. olan takım bu! interi yenen takım bu! az daha sabredelim derim ben...
      Ben Kuzeyin Oğlu, sen Bizans Torunu! Ben Asaletin Rengi, Sen Entrikanın Başkenti! Ben TRABZONUM, BİZ TRABZONSPORUZ!!!

Yorum

• galiba futbolcular sakatlanmamak için kendilerini pek zorlamıyorlar, ne de olsa önemli olan şampiyonlar ligi..
        playoff yüzünden liderliğe oynamak için kasmıyor çoğu takım, fener hariç, o kadar önemsememek lazım bu puan kayıplarını..
        ▂▃▅▇█▓▒░NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE! Gazi M.Kemal ATATÜRK░▒▓█▇▅▃▂

Ayinesi İŞTİR Kişinin Lafa ( Demogojiye, Propagandaya, Dedikoduya ) Bakılmaz !

Yorum

• Takım eleştirilecek tabiki ama bu takımın daha yeni olduğunu ve takım halinde uyumsuzluk olduğunu, geçen seneki gibi yıllardır beraber oynayan bir kadro olmadığını unutmadan, bel altı yorumlar yapmadan eleştirilirse yapıcı olabilir.
          Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• tek taktik bu ise şampiyonlar liginde şimdiye kadarki taktik neydi ? bir turnuva oynuyorsanız ki (şu anda iki turnuvada oynuyorsunuz)oyuncu seçimleri dahil maç kurgularını sadece o maça özgü yapmazsınız..elinizdeki imkanları uzun vadede maksimum fayda verecek şekilde kullanırsınız, dolayısıyla maçları tek tek ve skor talebasındaki duruma göre yorumlarsak manisa maçından sonra yerin dibine sokulan futbolcuları inter maçında göklere çıkartır, sonraki maçta yine yerin dibine sokarız ki maalesef 5-10 kişi hep bunu yapıp duruyor..bundan çıkarları nedir acaba?

Ayrıca;
            "Rakibi karşılamadık. Bu gol ne kadar koptuğumuzu gösteren bir olaydı. Benim yanlış tercihlerim vardı. Bunun sorumluluğumu üzerime alıyorum. Hatayı yaptım ve düzeltmek için elimden geleni yapacağım. Bazı oyuncu tercihlerini yorgunluğa dayalı yaptım. Katkı yapacağını düşündüğüm oyuncular bekleneni veremeyince sonuç aleyhte oldu.”

diyerek özeleştirinin en sağlamını kendisi için yapabilen başka teknik direktör var mı bu ülkede ?
            En son calypso tarafından düzenlendi; 27.10.2011, 10:22.
            ▂▃▅▇█▓▒░NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE! Gazi M.Kemal ATATÜRK░▒▓█▇▅▃▂

Ayinesi İŞTİR Kişinin Lafa ( Demogojiye, Propagandaya, Dedikoduya ) Bakılmaz !

Yorum

• takımı eleştirmek herkesin hakkıdır, eyvallah. eleştiri önemlidir insanlara eksiklerini gösterir eyvallah. ama maçın daha 35.dakikasında maçı izlemeyi bırakıp takımı eleştirmek için foruma girip bu yazıyı yazmak marjinal olma çabasıdır ancak!
              Ben Kuzeyin Oğlu, sen Bizans Torunu! Ben Asaletin Rengi, Sen Entrikanın Başkenti! Ben TRABZONUM, BİZ TRABZONSPORUZ!!!

Yorum

• şenol hoca ilk defa öz eleştirisini yaptı ve hata yaptığını kabul etti. "ısrarla aynı futbolculara forma vermemem gerekirdi " dedi. sonunda hocam. şu alanzinho bu yıl bırakın bize puan kazandırmasını takıma hiçbir katkısı olmuşmu? ama her maç ilk 11 de çıkıyor. alanzinho 70. dakkadan sonra oyuna girebilecek bi oyuncu, orta sahada colman yorgunlugu artık laubaliliğine vurmuş. resmen dalga geçti. denizi arkadan seyretti. arkadaşlar bu takım belki 30 kişilik bir kadromuz var ama iskelet kadro alternatifsiz. zokora yoksa yandık. colman gününde değilse yandık. ayrıca colman çok yanlış yerde oynatılıyor artık forvet arkası denenmeli. ön libero oynayamıyor bu adam. devre arası acilen stoper ve santrofor. brozek içinde kampanya yapsınlar brozeki alana alanzinho bedava aykuta şans verilmeli, bu arada paul henrique iyileşmedimi?

Yorum

• Komik penaltı ve klasik anadolu takımı korkaklığı olmasa puanı bile zor görürdük.

Bursa maçından sonra şükredilen bir beraberlik daha.

Takım gittikçe kötüye gidiyor.Rotasyon için düşünülen oyuncular o kadar formsuz ki şu an an mevcut klasik 11 her maçı oynayacak başka çare kalmadı.

Düzen,organizasyon sıfır.Hatlar kopuk.Çok pozisyon veriyoruz.

Gol için tek taktik var Burak'ın önüne topu bir şekilde at 10 savunmacı arasında olsa bile gölü yapar.

Nereye kadar gider bu tek oyuncunun sırtında.
                  ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR

UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU

Yorum

• vallah artik kizmiyorum ligde 4 bitirsek bile yeridir. ligde 1 olsan play off da basarisiz olsan ancak uefa gidersin onuda basarirsan. 4 olup play off da sampiyon olursan sampiyon ligine gideriz. Play off da Takimlardan cok hakemler ve Tff sampiyonlugu belirliyecek. Türk futbolunu öldürdüler. Artik Trabzon disindaki maclari bakmiyorum genelde burada olursa bakiyorum
                    Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• İlk olarak golasaliyim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      dünkü maçın 20 ile 30. dakikalarını silin hafızalarınızdan, geriye kalan dakikalarda eleştirilecek ne var Allah aşkına? diyebilirsiniz ki antalya gelmedi. bakış açısıdır değişir ben de bizim takım çıkarmadı derim, öyle gördüm!

eleştirilcek birşey göremedim mi takımda? elbetteki var. giray ve glonun inanılmaz pozisyon hataları var mesela. colman ve alanın saçma sapan oyun kurma çabaları var mesela. volkanın hayret verici top sevdası var mesela... zokoranın amatörce kırmızı kartı var mesela... var da var işte... ama unutmayalımki, şampiyonlar liginde 4 puanla 2. olan takım bu! interi yenen takım bu! az daha sabredelim derim ben...
                      Hiç objektif bakmıyorsun derim ben sana.

Bu takım İnter'i yendi diye diye kendimizi kandırıyoruz hala. Böyle devam edersek 30. hafta ligde 8. sıradayken hala İnter İnter der kendimizi avutmaya devam ederiz.

Galatasaraylılarda başarısız geçen her senenin ardından "ama bizim Uefa kupamız var" diye avutuyor kendilerini. Hatta makara yapıyoruz onlarla bu söylemlerden sonra.

Sen ne kadar yeni takım olursan ol, uyum olayını 2 aydır aşmış olman lazım. Her yeni transfer döneminde uyum sebebiyle bir sezon kaybedeceksen ne anladım ben öyle futboldan.

Hem istersen uyum sorununu aşamamış ol, içerde Antalya'yı, Belediye'yi yeneceksin arkadaş. Dışarda 10 kişi kalmış Manisa'dan 87 de gol yemeyeceksin. Bursa yense seni, Antep yense, Galatasaray yense eyvallah rakiplerin güçlü de oynadığımız takımlar ligdeki en kolay takımlar şuanda.
                      Gurbetçi Gençler.

Yorum

• ii futbol iyi oyuncuyla oynanır bizde bunlar yok malesef en başta berbatbi defans bir iyi bir kötü oynayan orta saha burak hariç doğru dürüst bir golcüsü olmayan bir takımız iyi bir kalecimiz (tolga) ve iyibir golcümüz (burak) olmasa şuan ne haldeydik düşünmek bile istemiyorum.
                        2010-2011 sezonu şampiyonu trabzonspor

Yorum

• Demekki interi tesadüfen yenmişiz..

Yorum

• Alanzinho'nun ilk 11 oyuncusu olmadığını anaokuluna giden çocuklar bile biliyor ama niye ilk 11'de ısrar ediliyor?
                            Volkan atmaya çalıştığı çalımlarla saç baş yolduruyor ama ısrarla bencil oynamaya devam ediyor, acaba böyle oynaması mı söyleniyor yoksa kimseyi takmam deyip bildiğini mi yapıyor?
                            Deplasmanda olsak anlayacağım ama, kendi sahamızda antalya gibi bir takıma karşı neden tek santfor Burak oynuyor?
                            Adrian çok fazla tercih hatası yapıyor ve hayatında hiç orta yapmamış gibi oynuyor, bütün ortaları auta atıyor, kornerleri bile hep ön direkteki adama nişanlıyor.
                            İkisi yabancı 3 tane sol bekimiz var ve biz 3. sol beki neden oynatmak zorunda kalıyoruz?
                            Celustka hariç yıllardır bu takıma alınan hiç bir genç oyuncu takıma giremedi çoğu hiç denenmedi bile, çok kötü gençler mi alıyoruz, yoksa biz mi bunları köreltiyoruz?
                            Lig maçlarında Burak hariç hemen hemen bütün futbolcularımız gayet rahat, gamsız ve sıfır hırsla oynuyorlar, belli ki motivasyon eksikliği var.
                            Burak'ı bu takımdan çıkarın, (ki böyle devam ederse çok fazla kalmayacak gibi) küme düşmemeye oynayan takımlardan bir farkımız kalır mı?
                            Trabzon-Sürmene-Muratlı

Yorum

• ben tesadüf kelimesini doğru bulmuyorum ama biraz mücadale ve tabiyki şansımızında sayesinde kazandık ama çsk rovanşı bizim için ama çok önemli bu takımla naparız nasıl kazanırız bende bilmiyorum gerçek şuki zaman zaman rakip üzerinde baskı kursakta çok kötü oynuyoruz.
                              2010-2011 sezonu şampiyonu trabzonspor

Yorum

• yalanzinho, sapara, volkan şen, halil, adrian

bunların hiçbirisi pres yapabilen oyuncular değil..

biraz burak pres yapar

6 futbolcu kafadan gitti..

solda tecrübesiz ferhat

ortada ağır ve formsuz giray ve glo

Denizin 76 metre top sürmesi çok doğal..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X