Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 8. Hafta | Trabzonspor 2 - 2 Antalyaspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak yalniz adam tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    deniz diyor ki şans eseri önümde kaldı colmanın dokunuşuyla...millet defansın ağzına etti...
    yooo arkadas sen bizim bilmis taraftardan daha mi iyi biliyorsun

adam sans eseri bir gol atti tsliler hemen defansa cullandilar zaten o kisilerin isi baski yapmatik , kiskanc herifler . adamlar milyonlar aliyor diyorlar sanki sizin cebinizden cikiyor para kiskanclikdan baska birsey degil sizinkisi !!
    ne olursa olsun her zaman trabzonsporu desteklerim yenilse bile 10 sifir olsa bile davamdan vaz gecmem hele pes hayatta etmem ayni bugünki gibi 2 sifirdan sonra hep dedim yenecegiz bunlari diye ama az kalsa oluyordu , neyse insallah bir
    dahakine biraz daha iyi oynariz !!!

Yorum

• - Hatırlarmısınız eskiden bu maçların hepsini kaybederdik , en azından artık çevirebiliriz diye bir rahatlık var içimde buda bir gelişme bence...
      Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
      Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
      ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak Hasan Cubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        yooo arkadas sen bizim bilmis taraftardan daha mi iyi biliyorsun

adam sans eseri bir gol atti tsliler hemen defansa cullandilar zaten o kisilerin isi baski yapmatik , kiskanc herifler . adamlar milyonlar aliyor diyorlar sanki sizin cebinizden cikiyor para kiskanclikdan baska birsey degil sizinkisi !!
        ne olursa olsun her zaman trabzonsporu desteklerim yenilse bile 10 sifir olsa bile davamdan vaz gecmem hele pes hayatta etmem ayni bugünki gibi 2 sifirdan sonra hep dedim yenecegiz bunlari diye ama az kalsa oluyordu , neyse insallah bir
        dahakine biraz daha iyi oynariz !!!
        aynen öyle...millet diyor ki yedekleri niye oynatmıyorsun onlar da sakatlansa ne yapacak şenol hoca...şenol hoca araya kadar kadroyu idareli kullanıyor bence...burda yorum yapanların yaşı kadar şenol hocanın hocalığı var...hocanın gizli silahı bence aykut...zamanı gelince aykut ve sercanı sahaya sürecektir...
        paraya karşı yetenek ve emeğin savaşı...

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          - Hatırlarmısınız eskiden bu maçların hepsini kaybederdik , en azından artık çevirebiliriz diye bir rahatlık var içimde buda bir gelişme bence...

Yorum

• Barış Özbek,Vittek sakat sakat alındılar farkında değilmisiniz hala..
            Hele Barış Özbek..bari vittek 2 maç oynayabildi..
            ölümüne trabzon !

Yorum

• İlk olarak Hasan Cubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              - Hasan abi seninde çok alkışını aldık bu akşam eyvallah
              Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
              Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
              ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Barış Özbek,Vittek sakat sakat alındılar farkında değilmisiniz hala..
                dogru diyorsun sonucda hata , bu daha düzelmez is isden gecti , elestirmek bu durumda huzursuzluk getiriyor cok haklisin !!

Yorum

• Arkadaşlar bireysel futbolcuları eleştirmek yanlış.... Takım oyunu yok takım ruhu yok kanat yok taktik yok olay budur
                  ...imza...

Yorum

• İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Barış Özbek,Vittek sakat sakat alındılar farkında değilmisiniz hala..
                    Vittek de Barış özbek de alındıklarında sakat değildi.
                    Vittek'in yediği darbeyi kim yerse sakatlanırdı.
                    Bu takımda mevcut sakatlar içinde en çok aranılan adamdır.

Yorum

• maçtan sonra şifonun bir sözü çok önemliydi,seyirciyi oyuna dahil etmemeye çalıştık ama olmadı...şimdi bazıları trabzon taraftarını soğutup stattan çekmeye çalışıyor..

Yorum

• 961. yorumum hayırlı olsun

Yorum

• acik acik fantezi yapti senol hcoa ilk yari, zokoranin yerine saparayi aldiki defansif yonu 0 hci geriye gelip top almadi rakibe basmadi..alanzinho desen fos bu adam 30-40 dakikalik topcu maca baslamasi hep hata..zokoranin oyuna girmesinden sonra oynadigimiz futbolu gorduk geriye gelip top alisi yonlendirisi takimin lideri olmus durumda onsuz bir hic bu takim...
                          baskan 32 tane futbolcumuz var demisti tayfun cora, murat tosun, sercan kaya, eren albayrak, mustafa yumlu, pawel brozek, piotr brozek, glowacki sirtimiz yere gelmez bunlarla yemin ediyorum...
                          İnsan ol evlat!

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            - Hasan abi seninde çok alkışını aldık bu akşam eyvallah
                            Positif düsünüyorsun önemli olanda budur karamasar degilsin , yik yak mantigiyla yasayan seyirciler benim gözümde kiskanclardir trabzonun basarisini istemyiorlar !!
                            cafede mac izlerkene herkes antrenör kesiliyor , cildiriyorum coguda top bile oynamamislardir !!

Yorum

• yeri değil ama gs maçının hakem triosu Trabzonluydu...utandım,bir maç bu kadar rezil mi yönetilir ya...meloya önünde cam gibi kırmızı kartı vermiyor,servete yanlış kırmız kart veriyor,yarımcısı serdar diyadin evlere şenlik...bu kadar saçma bir yönetim görmedim....bizim maça gelince,herşey bi tarafa Adrian bi tarafa...bir futbolcu bu kadar güçsüz olabilirmi ya
                              .....

Yorum

• Barış Özbek evinde sakatlandı..damını aktarırken..
                                tamam(!)..ne zaman,nasıl,ne şekilde döneceği de tartışma konusu..
                                En son Armağan Dere tarafından düzenlendi; 27.10.2011, 01:58.
                                ölümüne trabzon !

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X