Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 8. Hafta | Trabzonspor 2 - 2 Antalyaspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak yalniz adam tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    bence denizin golünde defans doğru olanı yapmış...ofsayt taktiğini bozan durum topun çarpıp denizin önünde kalması...yani şans..ikinci golde zeytin efendi harika vurmuş tolganın yapacağı bir şey yok...
    Abi yapma deniz 70 metre top sürüyor yakınlaşıp bozmaya çalışan yok, Colman ucuyla dokunuyor 2 defansta denizle koşmuyor 1i bile denizle koşsa tolgayı öyle rahat geçemez , tolgayla 1 defans kapatır en azından.

2.golün başlangıcına bak Colman Alana atıyor alanda top alacak mecal yok rakip kapıyor tak tak gol zaten. Colman'ın arkasına dönmeden Alan'a bakışı gözlerden kaçmasın orda, sana pas atmaz olaydım der gibi.
    Ey Türk Gençliği!
    Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Yükü kaldıracak futbolcular bulmalıyız. Yükün altında kalanlar değil. Elbette takım yorgun. Ama hedefin neyse ona göre kadronu oluştur o zaman. Transferlerini de hoca yapsın, başkan veya x menejer değil
      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Penaltıda çekme mi var itme mi..sanki Giray'ı arkasından itmiş Uğur..kafaya çıkarken itilip pozisyonunu kaybetmiş..ben mi yanlış gördüm..
        Herkese Merhaba

Yorum

• bu takım sadece Egemen'i arıyor..
          Adrian acayip kötü oynadı ama,Colman da öleydi..
          Bu akşam maçı Burak'tan başka kimse istemedi..
          ölümüne trabzon !

Yorum

• Denizin golünde hata 100% ortasaha oyuncularda.Adamlar resmen Cezasahasina kadar koridor aciyorlar denize.Deniz onlari gectikten sonra kosmuyorlar bile.2 Gol güzel gol ama orda Zitouniyi tutacak adam nerde?
            çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• en iyi adamını satmak..........elindeki malın zekatını vermek gibidir...takımın içini temizler zakat gibi..........
              tabi buna herkes inanmaz...inansa zaten burda kalkıp maç kritiği maç yorumu yapmaz....

elimizden gidenlerle ve bugun kazandıklarımıza bakalım...................bence kazançlıyız....ama tek sorun benim için .....şenol hoca...!!!

Yorum

• Colman'ın şu kötü hali 10 tane Adrian kadar oynadı yine.
                Ey Türk Gençliği!
                Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Biz yoğun maç tempomuza göre iyiyiz. Sadece bireysel olarak Alanzinho,Pawel ve Adrian çok etkisiz. Keza Volkan'da eski Volkan değil. Bu adamlar adam gibi oynasa maçları rahat kazanırız. Adrian o paraları haketmiyor. Biz yorgun bir takımız. Peki gayse? Onlar bile evinde 4 yedi.
                  Bir Sevdasın Trabzonspor'um..

Yorum

• Volkan-Sapara-Colman-Alanzinho-Adrian

Hayranım Şenol Hocanın bu cesaretine

Yorum

• Adam topa basar çalım yer servete neden güldük dersiniz...Adam oyuncuyu karşılar hamle yapmasını beklerken kendi adamı topa girince rakibin önünde kalır suc yine girayda öyle mi? gülerek takip ediyorum bu yorumları...

Sürekli geçmişteki oyuncular olsaymış söyle olurdu yok böyle olurdu...Nerden biliyoruz? Bursa satmadı en iyi oyuncularını da ne yaptı şampiyon olduktan sonraki sezon?

Halil forvette oynamıyor ki gol atar mı endişesindesiniz...Sorunu bu konuda transfer edilirken ne için alındıgına bakarak bulabilirsiniz...Forvet oldugu için mi alındı? yoksa komple bir oyuncu oldugu için mi? ya da ne için alındı?

Paweldn sonra saparanında Şenol hocanın kararları sonucu alınmadıgını gördüm bugün..Sonunu da tıpkı pawel ya da m.çakır gibi görüyorum..Şenol hocamın, şu top kaybından baska birşey yapmayan alanzinho ya da vasatın bile altına inmiş serkana verdiği sansı, sapara için verdiğini göremiyorum malesef ...

Ferhatın üstüne gidilirse solbek sıkıntısı yaşamayız türk statüsü olarak...Bir R.Carlos olmaz ama vasatın altında da oynamaz düşüncesindeyim yıllardan bu yana..

Takımın en büyük sorununun mental oldugunu düşünüyorum..Ne yapacaklarından ya da yapmak istediklerinin farkında değilmişler gibi davranıyorlar..Haftalar geçiyor ama bir gram iyileşme yok taktik anlamında...Sistem yerini futbolcuların doğaçlamasına bırakmış...Zevk alınmayan bu görüntü iyileşir umarım en kısa zamanda..
                      Bazen yazdığınızla değil,kendinizden neleri sildiğinizle değer kazanırsınız...

Yorum

• İlk olarak sadrisenerfan61 tarafından gönderildi
                        Bu arkadaşın yorumlarını ilgiyle takip ediyorum. Hakikaten ince ayrıntılar yakalayan, sorgulayan, kendine ait fikirleri korkmadan endişelenmeden paylaşabilen birisi.

Ayrıca ağdalı sözcüklerden kaçınarak anlama akıcı bir hava katıyor. Yani yazdıklarını okuyunca insan içinden ister istemez seslendiriyor, o kadar duygulu anlatmış yani

Ekşide falan yazıyor musun kardeşim?

Tüm arkadaşlara selamlar.
                        yedik numarani ....ilk mesajda birini bukadat met ediyorsun vay be....tamam güzel yazmissinda sahte profille kendini övme

Yorum

• İlk olarak İsa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Volkan-Sapara-Colman-Alanzinho-Adrian

Hayranım Şenol Hocanın bu cesaretine
                          evet 2 gole neden oldu o cesaret..
                          Hani 96'da bastırın da bastırın..
                          ne diyim maça zokora ve halille başlasaydı yenerdik..
                          ölümüne trabzon !

Yorum

• Birde su haftada 2 mac muhabbetti var.Dünyada sadece bizimkiler sanki haftada 2 Mac yapiyorlar.Beyzadeler yoruluyor,kaldiramiyor.Asgari Ücretlen Günde 8-10 saat makine basinda durmuyorlar.Kaldirsinlar kiclarini ve Dolgun maaslarini hak etsinler.
                            çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Benim anlamadigim Hakem önce oynatiyor sona Orta geliyor top disari atiliyor ve Hakem ardindan Zokora'ya Sari Kart'i veriyor ??? Hani düdükten önce baslatti sen oynattin ve gol oldu diyelim sen o Stadtan nasil cikacaksin ???

Hakem bize karsi degil genel anlamda berbat ötesi bir mac yönetti.
                              "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• inşallah cl gruptan çıkarızda transferler yeniden şekillenir.alan ve tüm polonyalıları göndermeliyiz.antalya maçında ilk yarıdaki futbol bize yakışmadı,2.yarı burak sayesinde yüzümüz güldü.zokorayı yan hakemin uyarısıyla atan hakem kırımızıyı gösterdikten sonra yanlış yaptığını düşünerek uyduruk bir penaltıyla gönül almaya çalıştı.bu takımın böyle dandik penaltıyla değilde çatır çatır oynayarak puan almasını isterdim ama nerdeee

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X