Ligi ve Şampiyonlar ligini aynı anda nasıl goturebilecegimizi düşünürken şikebahçe yüzünden Çarşamba macları oynamak,çok geniş ve birbirine denk bir kadro gerektirir .Koy üzerine birde sakatlıkları .Al sana bu tablo.Supriz olmasa gerek dimi arkadaslar.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 8. Hafta | Trabzonspor 2 - 2 Antalyaspor
Daraltma
X
-
Sol kanat oyuncumuz olmadan maç oynuyoruz, bak atmış Abdullah hoca sahaya Muhammed'i attı golünü. Hem de Henry golü attı öyle bir vuruş yok yani zeki futbolcu belli.
Eren'i koy bakalım bir maç görelim arkadaş 20 dakika koy bari onu da geçtim kadroya al adamı bir kez yahu 3-4 savunmacıya ne gerek var kulübede. Tayfun Cora'yı alacağına al o çocuğu otursun.7 tertemiz şampiyonluk
Yorum
-
1 puana sevinen sizlersiniz yani sorun yok ikinci yarı hallederiz play off'da çekeriz fişlerini diyenler. Bu takım bu oyunla Play Off falan OYNAYAMAZ ! Kötü olana kötü demeyip "amaaan olsun, yok ya iyiydi" demekle bir yere varamayız. Eleştiri yapıcı olduğu müddetçe faydalıdır. Sizin yaptığınız pembe gözlük takma meselesidir.İlk olarak Ahmet F. Zengin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTamam O Zaman Ne Sıkıntı Yapıyorsunuz 5. Oluruz Anca Deyin 1 Puana Sevinin Ozaman.Trabzonspor'un "T"si büyük yazılır!
Yorum
-
iyi futbol oynayan bir tane takım söyleyin bana o zaman ?İlk olarak Ahmet Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle1 puana sevinen sizlersiniz yani sorun yok ikinci yarı hallederiz play off'da çekeriz fişlerini diyenler. Bu takım bu oyunla Play Off falan OYNAYAMAZ ! Kötü olana kötü demeyip "amaaan olsun, yok ya iyiydi" demekle bir yere varamayız. Eleştiri yapıcı olduğu müddetçe faydalıdır. Sizin yaptığınız pembe gözlük takma meselesidir.
Beşiktaş mı ?
Galatasaray mı ?
Yoksa saçma sapan gollerle lider bulunan Fenerbahçe mi ?
Bu kadar eksikle böyle mücadele edebilmekte önemli. Kutluyorum bütün futbolcularımızı.7 tertemiz şampiyonluk
Yorum
-
Ligde artık hakemlerin doğru düzgün maç yönetmesi lazım, bugun Bursaspor'da puan kaybetsin diye çok kötü yönetti hakem, Bursa'ya faul bile çalmadılar. Orduspor kazansın istiyordum ama nasıl bir maç yönetiyor hakemler gerçekten ligin içine ediyorlar.Ey Türk Gençliği!
Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.
Yorum
-
Bu günkü sonuçları gördük ki Ligtv nin oyuncağı olmuş bir ligin "marka değeri" paspas olmuş insanlar futbol heyecanını yitirmiştir.
Ben hiçbir futbolcumuza suç bulamıyorum.
Çünkü ben her hafta sonu için işyerinde,serviste maç heyecanını yaşar arkadaş sohbetleri haftanın ilk günleri oynanmış maçlar iken son günlerinde oynanacak maçların tatlı tartışmalarıyla geçerdi.
Bugün kimle oynayacağımızını bile bilmeyişi futbolun ne hale geldiğini göstermeye yeter.*
*
Şampiyonluklarımız:1.1975-76, 2.1976-77, 3.1978-79, 4.1979-80, 5.1980-81,6.1983-84,6+1.2010-11
Yorum
-
Pembe Gözlük ?İlk olarak Ahmet Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle1 puana sevinen sizlersiniz yani sorun yok ikinci yarı hallederiz play off'da çekeriz fişlerini diyenler. Bu takım bu oyunla Play Off falan OYNAYAMAZ ! Kötü olana kötü demeyip "amaaan olsun, yok ya iyiydi" demekle bir yere varamayız. Eleştiri yapıcı olduğu müddetçe faydalıdır. Sizin yaptığınız pembe gözlük takma meselesidir.
Kimse Burda Bugun Takım İyiydi Dedi Mi ?
Bence Siz At Gözlüklerinizi Çıkartın.
2.9 Günde Bir Maç Ortalamasına Sahibiz.
Avrupada Oynamayan Takımlar Bile Tel Tel Dökülüyor.
İddaa Ediyorum Geçen Seneki Takım Olsa Bile Bu Periyotta O Da Çuvallardı.
Sadece Ligde Gidebilmek İçin Türkiye Kupasından Vazgeçmedik Mi Geçen Sene.
Sonrasında Haftada Bir Maç Yaptık. Çoğunu Son Dk'da Aldık. Hepsini Tek Farkla Yendik. Bi Hafta Hazırlanıp Konya'yı 1-0 Zor Yendik Geçen Sene.
Etrafa Bi Bakın Sonra Eleştirin. Takım İyi Demiyorum. Kötü !!
Yorum
-
+ Hakemler. Sadece Bizim Maçlar Değil Her Maçta Hakemler Facia.İlk olarak Oğuzhan ÖZAD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleiyi futbol oynayan bir tane takım söyleyin bana o zaman ?
Beşiktaş mı ?
Galatasaray mı ?
Bu kadar eksikle böyle mücadele edebilmekte önemli. Kutluyorum bütün futbolcularımızı.
Yorum
-
sezon basinda bu takimda ancak ikinci yarinin baslarinda form tutar uyum saglar demistim tepki almistim ama ne yazikki durum bizim yapmamiz gereken fazla beklentiye girmemek, o yuzden fazla uzulmeyin.
bir durum varki cok tajikomik bir durum 32 tane futbolcunun sadece 23nden yararlaniyoruz en dusunu artik....sakin olun...
Yorum
-
Niye taktınız bu fenere galatasaraya beşiktaşa anlamadım gitti. İBB, Ordu hatta Manisa. Bizden çok çok daha kaliteli futbol oynuyorlar. Bu kadar eksikle mücadele demişsinizde, bu akşam ilk yarı bir mücadele mi gördük ? Sahada resmen yürüdü futbolcularımız..İlk olarak Oğuzhan ÖZAD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleiyi futbol oynayan bir tane takım söyleyin bana o zaman ?
Beşiktaş mı ?
Galatasaray mı ?
Bu kadar eksikle böyle mücadele edebilmekte önemli. Kutluyorum bütün futbolcularımızı.Trabzonspor'un "T"si büyük yazılır!
Yorum
-
Alanzinho ta ilk geldiginde ondan bi cacik olmayacagi belliydi ama para verdik diye oynatip durduk..
Insallah ayni hatayi adrianda yapmayiz..
Adriandan bi cacik olmaz.. Gucsuz durarak oynuyor, vurdumduymaz, top pesinden kosmayan bi adam..
5.5 milyon avroyu nasil oluyorda bu adama veriyorlar gercekten anlamak cok zor..
Yazik gunah.."İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"
Yorum
-
Tolga 6, Bu defansın arkasında kaptana üzülüyorum.
Ferhat 6, Oyunda varmıydı yokmuydu bilmiyorum ama hata yapmadı en azından.
Serkan 5, Nerde geçen senenin ilk devresindeki serkan, milli takıma seçilen serkan nerde bu Serkan !
Glowacki 4, Bu adam polonyada gitsin çocuklara defansif antrönörlük yapsın bıraksın futbolu falan. 3 haftadabir oynatacaksın yada.
Giray 4, Birşeyler yapacak da defansta nereye koşacağını bilmiyor yanında sağlam biri olmadığı sürece oda ?
Volkan 5, Rezil değildi ama yaptıkları şeyler çook ama çook gereksiz.
Adrian 2, Sabotaj adlı filmin çekimlerinde başrolde oynuyordu ben başka oynadığı birşey görmedim bugun. 1 metreden bile topa vuramıo
Alan 3, İlk 11 oyuncu değil !
Sapara 3, Yürümeye mecali yok.
Zokora 8, Oyuna girdi top kapabilecek, mücadele gücü yüksek tek adam olduğunu gösterdi
Colman 5, Adrian , Alan, Saparadan iyidir ama kötüydü.
Burak 9, Helal olsun , Burak olmasa heralde 2-3 golden fazla atamazdık bu sene
Pawel ? Satın gitsin, bizim ayarımızın topçusu değil.
Halil 6 , eh işte ama gol atacak adam değil, Orta saha oynasın. Yada kayarak topa vurmayı öğrensin.Ey Türk Gençliği!
Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.
Yorum
-
O zaman yanlış anlamışım özür dilerim..İlk olarak Ahmet F. Zengin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePembe Gözlük ?
Kimse Burda Bugun Takım İyiydi Dedi Mi ?
Bence Siz At Gözlüklerinizi Çıkartın.
2.9 Günde Bir Maç Ortalamasına Sahibiz.
Avrupada Oynamayan Takımlar Bile Tel Tel Dökülüyor.
İddaa Ediyorum Geçen Seneki Takım Olsa Bile Bu Periyotta O Da Çuvallardı.
Sadece Ligde Gidebilmek İçin Türkiye Kupasından Vazgeçmedik Mi Geçen Sene.
Sonrasında Haftada Bir Maç Yaptık. Çoğunu Son Dk'da Aldık. Hepsini Tek Farkla Yendik. Bi Hafta Hazırlanıp Konya'yı 1-0 Zor Yendik Geçen Sene.
Etrafa Bi Bakın Sonra Eleştirin. Takım İyi Demiyorum. Kötü !!Trabzonspor'un "T"si büyük yazılır!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum