Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 8. Hafta | Trabzonspor 2 - 2 Antalyaspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ahmet Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Şu anki durumda Orduspor'u dahi geçebileceğimize inanıyor musun ? Kabul edin artık takım kötü. Polyanacılık oynamakta bi yere kadar.. Yatalım kalkalım Burak'a dua edelim..
    Tamam O Zaman Ne Sıkıntı Yapıyorsunuz 5. Oluruz Anca Deyin 1 Puana Sevinin Ozaman.

Yorum

• Şenol Hoca'nın açıklamalarına takıldım..????

Kendi hatasını kabul ediyor??

Hani burda Şenol Güneş'i eleştiridğimiz zaman, Bazı arkadaşların zoruna gidiyor ya, Hani Şenol Hoa'nın bir bildiği var diyorlardı ya.. Demek kı her zaman doğru bilmiyormuş...Bunu kendisi de söyledi, Bende söyledim..

Bu takım takım oyunu oynayamıyor.. BUnun zamanla da alaksı yok...Kımse kendini kandırmasın, Süre hep elehimize işliyor, Çunku takımda yetersiz oyuncular var...Bu akşam Şenol Hıca bunu itiraf etti...TRABZONSPOR FORMASINI HAK ETMEYENLER VAR

Sapara
      Glowacki
      Brozek
      Alanzinyo

Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• İlk olarak magicyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Zokora neden 2. sarıyı gördü arkadaşlar..maçtaydım çözemedim olayı..
        Düdüğü beklemediği içinmiş. Halbuki hakemin düdüğümü bekle dediğini görmedim ben bu durumda sarı gösteremez.. Bir de oyun başlıyor hakem izliyor izliyor nerdeyse yarım saat sonra çalıyor düdüğü veriyor kartı..

Yorum

• İlk olarak yalniz adam tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          her şey mükemmel gitsin isteseydik,18de 17 yapan şikebahçeli olurduk...yenmek var yenilmek var...
          burda insanlar neden her maçı kazanamıyoruz diye eleştirmiyolar takımı
          derdimiz başarı olsaydı 27 senedir(geçen seneyi katmadım malum durumdan)şampiyonluk görmemiş takımın forumda bulunan bu insanların acaba %10 u olurmuydu burda şu an
          eleştirilerin neden yapıldığını dahi anlayamıyorsunuz malesef
          bu takım iyi futbol oynamıyor ve ışık falan da vermiyor
          rakibin kendi sahasına kapanması ve bizim zoraki baskımız aldatmasın kimseyi
          bu sene en iyi maçımız olan cska deplasmanında maç kaç kaç bitti ortada
          sanıyorum maç sonunda sert konuşmuş hoca
          umarım dank etmiştir bazı şeyler kendisinde

Yorum

• Hücumda yine fiyaskoyduk 15 şut çekiyoruz 4'ü kaleyi buluyor Burak dışında baskın forvetimiz yok. Forvet diye oynattığımız oyuncular hep top taşıyan oyuncular,ceza sahasından uzak duruyorlar, yardımlaşarak oynayamıyorlar ortalarımız hep boşa gidiyor bu toplara vuracak oyuncusu da yok Trabzonspor'un. Yan toplara vurabilecek, ön direğe koşu yapabilecek oyuncu eksikliği bariz bir şekilde ortada.
            Trabzon SK 1967
            #8 Adam Maher

Yorum

• O değil de gol yemediğimiz maç var mı? En iyisinden en kötüsüne oynadığımız tüm takımlardan gol yedik. Bu da takım her maça 1-0 geride başlıyor demektir. Yani her maç en az 2 gol atmalıyız ki maç kazanalım. Bir tek burak var haricinde gol atabilecek oyuncumuz yok. Kısacası işimiz hiç kolay değil.

Yorum

• trt 3 maçları verecek birazdan..
                paraya karşı yetenek ve emeğin savaşı...

Yorum

• Bence girer.

Yorum

• Alan ikinci yarı oyuna girecekse kalmasını isterim, yoksa gitsin. Volkan her topu aldığında çalım düşünüyor, mutlaka uyarılıyordur ama demekki kulak asmıyor, bence kulağını çekmek lazım. Adrian'a bir daha korner attırılmasın, hepsini ön direkteki adama atıyor ve yaptığı diğer ortalar hep isabetsiz. Burak hariç tüm futbolcularımız çok gamsız, biraz hırs, biraz agresif olmaları sağlanmalı.
                    Trabzon-Sürmene-Muratlı

Yorum

• Bir stoperin savunmamıza kadar gelip savunmayı komple geçip gol atması da skandaldır..

Ayıptır ya böyle gol mü olur..

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Adrian , Alanzinho , Volkan havaya giden 12 Milyon Euro..
                        Adrianı savunan biri olarak imzamı atıyorum.

Yorum

• iyi bir stoper ve forvetle bu takim is yapar. Adrianinda cok fazla usunte gidiyoruz iyi olacak biraz daha zaman taniyin. Yani bukadar kotu orta yapmasi anormal cunku en iyi yaptigi is bu. Ortasahada saparayi hicbir mac begenmedim ama illada yabanci oynatacagiz. Madem Zokorayi kesiyorsun Aykutu oynat. Senol hocayi elestirmek degil maksadim bence bazi futbolcularda israr etmekte hakli. Bir futbolcuyu 5-10 mac devamli oynatmadan iyi bir kanaas getiremezsin hatta bazen eger kabiliyetine inaniyorsun bir futbolcuyu kotu oldugu halde 1 sezon bile tahammul edebilirsin ama alternatifler icin genclere yonelmemiz lazim.
                          Kücük beyinlerin yönettigi büyük takimdir, Trabzonspor!

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Düdüğü beklemediği içinmiş. Halbuki hakemin düdüğümü bekle dediğini görmedim ben bu durumda sarı gösteremez.. Bir de oyun başlıyor hakem izliyor izliyor nerdeyse yarım saat sonra çalıyor düdüğü veriyor kartı..
                            Ben gördüm hoca serbest vuruştan önce net bi şekilde düdüğümü bekleyin diyor oyuncunun yanına gelip.

Yorum

• Bu ne ya Maçın özetini bile izleyemiyoruz

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Hakem Adriana Düdüğümü Bekle Dedi. Zokoraya Değil.

Sonra İzledi Pozisyonu Mal Gibi.

Bi Anda Aklına Geldi Düdük Çalmadım.

Bi Sarı Vereyim Dedi.

Bi Baktı Zokora Kullanmış Sarısıda Var.

Sonra Eywah Naptım Ben Bi Penaltı Çalıyımda Durumu Kurtarayım Dedi.

Olay Bu !!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X