Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 8. Hafta | Trabzonspor 2 - 2 Antalyaspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak sessizkral_1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    maçın 30. dakikasından sonraki Trabzonspor Ligi 10 farkla şampiyon bitirir.30. dakikadan önceki trabzonspor düşmeye oynar.

böyle bir maçtı işte
    Katilmiyorum,macin her aninda kötüydük bize yakismayan bir futbol oynadik.

Hücum oyuncularimiz burak haricinde yoklari oynadi,hemen hemen her orta yerini bulmadi.

Özellikle ilk yarida bank asya takimi gibiydik,denizin golünü amatör takim bile yemezdi.

Takimda eksiler o kadar cokki hangisinden bahsetsek bilemiyorum.
    "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Yediğimiz ilk gol komedi bir tane futbolcu 70 m top sürüp kaleciyle karşı karşıya kalıp onuda çalımlayıp gol atıyor hayatımda böyle gol görmedim ben. Orta saha ve defans oyuncuları kendilerini çok sorgulamalı. Özellikle iki golde de hatası oldugunu düşündüğüm colman...

Yorum

• Colman konusu yanlış yerlere gitmeden susayım ben yoksa Colmana Düşman ilan edilicez ama ben Bu Colman ın perfonmansından hiç memnun değilim geçen senelerdeki Colman YOK

gelelim ALANZİNHO ya aslında hiç gelmesek mi ne

kesinlikle ama kesinlikle İLK 11 oyuncusu değil neden bu ısrar anlamıyorum

Yorum

• tff aciklama yapti su saatlerde.sampiyonlar ligine playoff da 1. ve 2. olan gidecek.Onun icin 34.haftayi 1.bitirmek bir anlam ifade etmiyor.
          iho istifa.

Yorum

• Bu takım, maçlarda 2 devre arası olmadığı sürece kolay maç kazanamaz. Burak'da sezon sonu gider aptal değil, Adrian'la aynı takımda oynamam ben yahu, hocaya derim ya beni çıkar ya o çıksın.
            Ey Türk Gençliği!
            Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• İlk olarak haltun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              başarılı bir sistemi niye eleştiriyorsunuz, tek sistemizide yok etmek yerine bekleyin burak zaten bizim uzaylılar mı kaçırcak anlamıyorumki, daha henrique de gelecek
              bi sakin olun
              henrinin dönmesi yetmez ki zaten oynarken yetersiz oldugunu hepimiz görmüştük. sorun takıma taktik verilememesinde. takım sahada bi karmaşa içinde gözüküyor malesef. düzeltilir bu yanlışlarda vazgeçilir umarım.
              Önce TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak MahmutHSO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Colman in yanında ,Zokora nin yerine, Aykut varken , Sapara yi oynatmayı aklım almıyor .Şenol ve Ünal Hoca , hemde ikisi beraber nasıl böyle bir hata yaparlar.Ben bu konuda takıldım kaldım .Düşünüyorum düşünüyorum mantıklı bir gerekçe bulamiyoru
                belki macera olsn istediler hani birazda hedeflerine ulaştılar 2 0 sonra 2 2 maçı izleyemedim ama skor macera gibi
                ‎Burak Yılmaz'ın kapatmadıgı Trabzon defteri İcraya verdigi Kulübümüzden parasını alınca kapatacaktır NOKTA!!
                NANKÖRSÜN BURAK YILMAZ

Yorum

• eren ve aykut

neden oynamaz? kaybedeceksek bile onlarla kaybedelim böyle maçları gençler oynasın.
                  @tsmustafakemal
                  "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Serkan yerine Tayfun oynasin daha iyi....
                    #BorussiaDortmund
                    #8 - Mehmet Ekici !

Yorum

• artık gözümüzü şl çevirme zamanı geldi.az çok futbolcu ve takım kalitemiz belli oldu.bizde bu kaliteye uygu hayaller kurmalıyız.ben ligden vazgeçtim.şl üst tura çıkalım yeter.ısrarla söylüyorum.ya colman ya da adrian ilk onbirde oynasın.ya alan ya da volkan ilk onbirde oynasın.eşleşme bunlar.hepsi sahadayken bir cacık olmaz.
                      YA DIŞINDASINDIR ÇEMBERİN YA DA İÇİNDE YER ALACAKSIN.KENDİN İÇİNDEYKEN KAFAN DIŞINDAYSA ÇARESİ YOK KARDEŞİM.

Yorum

• burak bizi ilk 5 e sokarda serkan kümeye oynatır.. denge
                        1967 DEN BERİ TRABZONLU OLUPDA TRABZONSPORLU OLAMAYANLARIN TRABZONLULUGU DÜŞMÜŞTÜR geçmiş olsun

selçuk AYDIN

Yorum

• Antalyanın attığı ilk gol tam mahalle takımının yiyeceği gol.Ancak acı olan Allahın kazması Deniz'in slalom yaparak şansının da yardımı ile gol atması.Kötü geceden 1 ouan çıkardık buda iyidir.
                          Takım genel olarak yorgun görünüyor.Allah hepsinin yaardımcısı olsun.Kolay değil,seyehat,maç,kamp,Ş.L. maçları.
                          Biraz da olumlu tarafından bakalım.Kimse bizden çok çok iyi oynayıp maç kazanmıyor.
                          Şenol hocam Allah sana güç kuvvet versin.Bu işi senden çok daha iyi bilen Trabzonlular var nede olsa...
                          2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• Volkan tam maça ısındı anlamsız bi şekilde oyundan çıktı

Yorum

• Ama eleştirim şu olabilir; Sercan Kaya, Trabzonsporun orta sahasında oynayabilecek ve oynaya oynaya kendisini geliştirebilecek bir oyuncu...

Keza Eren Albayrakta öyle...neden denenmezler,bilmiyorum.

Zaten bu sene lig DENEME LİGİ.Deneyin hocam.Neyse inşaallah Türkiye Kupasında.
                              Entropi İyidir.

Yorum

• yazık oldu kopunuma bari bunun hatrına atsaydık 1 tane daha..

üç cücüklerin yalancı sevdaları bir yana, çıkarsız sevenlerinin sana bağlanmaları ayrı bir yana...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X