Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 8. Hafta | Trabzonspor 2 - 2 Antalyaspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 4-2-3-1 iptaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaallllllllllllllll şenol hocam duy sesimi

4-4-1-1 veya 5-3-2 tam bize göre sistemler. bu 4-2-3-1 sisteminde resmen 6-0-0-4 oynuyoruz orta saha yok. jaja tarzı adam olsa bu sistmimiz iş yapar ama orta sahada ofansif beyin yok.
    Trabzonspor

Yorum

• Turkiyedeki futbol takimi yoneticilerinin
      futbol takimi taraftarlarina layik olmadiklari
      kesin
      AMA her klupte ayni

Yorum

• Burak hariç ileride iyi bir tane adamımız yok.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Ben sezonun başından beri söylediğimi söylüyorum, stoper mevkiisi hariç her mevkiinin oyuncuları geçen seneki oyunculardan daha iyi. yine söylüyorum daha iyi.

Sorun oyuncu kalitesinde değil,sorun takım görüntüsünde,takım olamadık ve olamamak doğaldır.Bu yeni kurulan bir takımın ilk senesi.

Reddedebilirsiniz ama gerçek şudur ki yeni kurulan takımlar bir sezon geçmeden oturmaz.

Ben yine bunu söylüyorum,yenilsekte bunu söyleyecektim.

Ve bazen geriden gelmek önemlidir.Puan kaybedebilirsin ama yeni bir takım geriden geliyorsa takım olma yolunda adımlar atıyor ve bu adımlar büyük adımlar demektir...

Sen dik oyna Trabzonsporum.Dik oynayasın hep.

Burak Yılmazda güzel bir cevap vermiş oldu ama; bu ülkenin hakemleri hakem olmadan önce adam olabilmeli.

Kendimce son bir dipnot: Devre arasında bu takımın geçen seneden iyi olduğunu söyleyen mallar nerde demişti birisi,isim verip teşhir etmek de gururumdur,Helvacı61.

Sinirlenip insanlara hakareti herkes edebilir,örneğin sana,senin dediğin gibi bir hakaretle cevap verebilirim.Ama o zaman ikimizin birbirimizden bir farkı kalmaz,sen düşünmek istemeden cevap veriyorsun ve ya düşünemeden cevap veriyorsun diye ben sana aynı terbiyesizliği yapmam RENKTAŞIM.

Ne kadar futbol uleması olursanız olun,bu oyunu çok iyi bilmeyen biri olarak şunu diyebilirim ki, bu takım iyi takım ve kötü oynadığı zamanda bile geri gelebilmesi mesafe aldırır.

Saygılar.
          Entropi İyidir.

Yorum

• İyi günde ve iyi günde , sağlıkta ve sağlıkta seni hep seveceğime söz veriyorum Trabzonsporum .

Yorum

• umarım polonyalılar en yakın zamanda ülkelerine dönerler.yakıma bir olumlu katkıları yok.takımda sonucu değiştirecek oyuncu var mı? cevap belli çok düşünmeye gerek yok.

Yorum

• bu takım play ofa kalamaz anca orta sıralarda oynar oda burak yılmaz iyi olursa 30 yıldır bu kadar kötü trabzonspor ilk defa izledim
                hakem kötü maç yönetti birde penaltı yarattı.

Yorum

• İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Burak'la Zokora'yı çekeceksin kenara ötekilere çok sağlam para cezası vereceksin bu ne yahu, bitsede gitsek edası 5. dk da olur mu oyuncularda !
                  Yönetimin Allah belasını..
                  I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• kime ceza veriyosa versin hoca kimi kadro dışı bırakıosa bıraksın böyle gol yenmez herkes bireysel oynuyor gidip kahveden adamm toplasan defans daha sağlam olur
                    Trabzonsporu sevdim , seveceğim . Ama bunun sonunda ızdıraplar varmış , felaketler varmış, hatta karşılaşılacak türlü kahpelikler doluymuş. Hepsi kabülüm Trabzonspor var olsun !

Yorum

• halil ve zokorayı dinlendiriyor kendine göre, 30 dkdan sonra oyuna alıyor. 11 de başlatsana be! ha 30 dk dinlenmiş ha oynamış ne fark edecek.

marek cech i niye oynatmazsın onuda anlamam. adama bir garezin mi var anlamadım ?

Yorum

• İlk olarak Chiko tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        o isi gec sen...
                        3 haftadir herkes forumda oyuncular dinlensin diye haykiriyor.
                        hocamiz oyuncuyu dinlendirince de suclu oluyor.
                        Cok güzel taraftariz, helal olsun bize.
                        Aynısını yazdım.Zokora dinlensin diye bas bas bağırdık.Yedeğe aldı diye İSTİFA yazan oldu.

Tamam Şenol Güneş'i eleştirin ama birazda anlayışla karşılayın.Kadroda boş oyuncular var .+ Takımın iskeleti bozulmuş.Yeniden yapılanma içine girdi takım.Şenol Güneş'in yaptıklarını unutmayalım.Tekrar gönderirsek Trabzonspor çok zor toparlanır !!

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• alternatiflerimiz olması lazım adam nezamana kadar kurtaracak bizi
                          kesinlikle çok kötüyüz. kadro tercihleri çok kötü hocanın
                          Önce TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            İyi günde ve iyi günde , sağlıkta ve sağlıkta seni hep seveceğime söz veriyorum Trabzonsporum .
                            herkes mücadele etti sadece ilk yarım saat ciddiye almadılar o kadar.
                            [/B]Tolga Zengin: Bana saygısı olmayanın oynadığım takıma saygısı olmalı ben TRABZONSPOR'un kaptaniyim!

Yorum

• ben ikinci yarıda 10 kişi ile ilk yarı alanzinho ile 11 kişi! nin oynadığı oyunda pek fark göremedim.hatta 10 kişi daha iyi oynadık.hala 11de oynatmaya devam edecek mi şenol hoca bilmiyorum ama alanzinho bankasyada bile 11 çıkamaz.bu kadar söylüyorum.ve adrian.kesinlikle yılın kazığısın buna kanaat getirdim.senin yaptığın kadarını eminim sezer badur da yapardı.aranızdaki fark sen 5 milyon euroluk bi adamsın...
                              from BOGAZIÇI

Yorum

• Adrian,Colman,Volkan ve Alanzinho takımı sabote ediyor rezalet top oynuyorlar..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X