Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 8. Hafta | Trabzonspor 2 - 2 Antalyaspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 1 puan deydimi şimdi mücadeleye. O kadar mücadele et koş çaba sarfet sonra 2-2ye yat.

Yorum

• 5 milyonluk kazik bugun kendisini cok daha siddetli belli etti...

Yorum

• Maçı izlemedim ama Adrian'a laf yok Gelecek maçlarda kendisini affettirir.
        '' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
        Kazım Koyuncu

Yorum

• burak olmasa napardık

Yorum

• Macın katili adrian dır.asist katili
            Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...

Yorum

• yeni transferlerimiz maalesef gram üzerine koyamıyor.tek korkum kapasitelerinin bu olması.
              YA DIŞINDASINDIR ÇEMBERİN YA DA İÇİNDE YER ALACAKSIN.KENDİN İÇİNDEYKEN KAFAN DIŞINDAYSA ÇARESİ YOK KARDEŞİM.

Yorum

• İlk olarak Necmi6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                bu skor şenol güneşin suçudur, 2-2 ...

şimdi herkez başlicak savunmaya . kabullenin artık.

hem sapara adrian alanzinho 3 tane aynı adamla çıkıyorsun sahaya 35. dakikada kurtarmaya çalışıyorsun.
                o isi gec sen...
                3 haftadir herkes forumda oyuncular dinlensin diye haykiriyor.
                hocamiz oyuncuyu dinlendirince de suclu oluyor.
                Cok güzel taraftariz, helal olsun bize.
                #BorussiaDortmund
                #8 - Mehmet Ekici !

Yorum

• 2005-2006 sezonu vol2.
                  İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                  Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• Her maç ilk yarıları boş mu geçeceğiz?

Yorum

• play-off olduğu için fazla üzülmeyin asıl lig 2.yarıda olacak gibi

Yorum

• İlk olarak Dorukhan Açıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Maçı izlemedim ama Adrian'a laf yok Gelecek maçlarda kendisini affettirir.
                        Maci izleseydin laf etmeden duramazdin emin ol. Rezalet bu adam yahu...

Yorum

• Hakem müessesesi kendini acilen yenilemesi lazım Türk hakemliği rezalet bir noktada
                          önce şunu bir belirtelim

Yorum

• iki tane 45 dk, ilk 45 de sadece yürüyen adamlar ikinci yari kosmaya basliyor.
                            Birdenbire pres yapmaya basliyor. Dar kadronun sebebi yönetim olabilir ama bu isin sorumlusu ya t. direktör yada oyuncular.
                            Bunada careyi ben bulacak degilim.

Yorum

• takım rezil taraftar rezil yönetim rezil sahasında 2-0 yenik duruma düşüp 2-2 yapmış rezil takım birde zafer kazanmış edasıyla dolanıyor

Yorum

• 1-şükredelim bu maç için.

2-eğer şikebahçe yarınki maçı kazanırsa bu senenin şampiyonu olur.
                                Darağacında olsak bile son sözümüz: "şikebahçe düşecek."

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X