Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 8. Hafta | Trabzonspor 2 - 2 Antalyaspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kısacası bu sene ligden bir şey beklemeyin.

Zaten Şenol hoca da bunu demişti.

Bir maça orta sahasız çıkılırmı?

Yorum

• antep attı
      Bursatv spikeri Valencianın 61 lik maçından sonra Valencialılar erkekseniz heykele gelin dedi.
      18.11.2009

Yorum

• antep 3 yaptı
        Trabzonspor

Yorum

• Orhan Gülle attı
          2-3

Yorum

• oha antep atti 2-3

Yorum

• İlk olarak ALDENİRO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              biz tutkuyla bağlı taraftarız. kör gözle değil.
              tutkuyla bağlı taraftar inşallah 5 yeriz demez

Yorum

• Yavaş paslarla anca kendini kandırıyor takım rakibin işine geliyor bu yan ve yavaş paslar.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak ThornWithin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Renkdaş, aylar önce seninle transfer forumunda Şenol Hoca yüzünden tartışmıştık.
                  Eleştirmek yasak değil tabii ki ama her takım kötü gittiğinde ilk tekmeyi atmak kime ne kazandırıyo?

Resmen takımın kötüye gitmesi için fırsat kolluyormuşsunuz(Şenol Hoca istifa etsin diyenler için söylüyorum genel olarak) gibi gözüküyor
                  ben kesinlile senol hocanin istifa etmesini istemem cünkü kim gelecek benim birkere zoruma giden her hatayi yine tekrarlamasi ben onu anlamiyorum...

beni hatirladiysan söylediklerimde aklindadir senol hocanin yeni kadro kurma yetenegi yok demistim.. ve maalesef su ana yanilmamisim..insallah ilerleyen haftalarda yanilirimda senol günes beni utadirir
                  1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• Muhammet demiri nasil almadik. Birde eren oynatmaliyiz alan dan okadar kötü degildir bence
                    Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Akşam üstü rüya gördüm yenilecez diyen biri vardı gözüme gözükmesin eğer yenilirsek.
                      çççççç ilahi abi ççç
                      BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• helal olsun antep'e abdullah hoca bu topcuları iyi tanıyor ne yapabileceklerini biliyor

Yorum

• pawel giricek
                          Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• Pawel girecek.Haydi 1 gol daha bulalım da...

(UEFA)

Yorum

• pawel girecekmis

Yorum

• İlk olarak ilbey__26 tarafından gönderildi
                                ya git barcayı tut... sen ne tür bir madde kullanıyorsun ben hala ordayım... tam bir dallama ya yememişmiş senol hocayı...
                                sen tutarsan... bana olan lafinida sana iade ediyorum iyi geceler
                                1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X