Alanzinho gibi 85.sınıf topçularla 10 kişi oynarız işte.rezildende öteyiz.lanet olsun.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 8. Hafta | Trabzonspor 2 - 2 Antalyaspor
Daraltma
X
-
hoca iyice sacmalamaya basladi. Sezon basindan beri cok umursamaz bir tavri var.
Artik ne olursa olsun diyor ya. Takimda ruh yok. 7inci maci oynuyoruz bir gram ileriye gidemedik.
Gol yiyoruz, simdi baski yaparlar diyoruz hic tik yok. Ulan adam bi topun pesinden kosmaz mi ya?
Bas, pres yap iyi oyna 2 gol ye sesimi cikarmam. Bizimkiler seyrediyorlar ya.
Zokorayi dinlendirecegime 7 mactir cok kötü oynayan serkani dinlendirim hic olmazsa eziyet cekmem.
Yorum
-
Umutu arıyoruz inanki.İlk olarak arakli1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUmut Bulut hakkatten topçuymuş arkadaş.
Pozisyon namına birşey yok.
Yorum
-
Hangi akla hizmet böyle bir orta sahayla maça çıktık onu açıklar umarım teknik heyetimiz maç sonunda.
Stoper mevkiinde bu denli ciddi zaafları olan bir takımın orta alanda tek bir savunmacı oynatmamasına anlam veremiyorum.
Maçın hakkı elbette bu skor değil ancak işimizi bu kadar şansa bırakırsak daha da beter oluruz diye korkuyorum.BORDO MAVİ
Yorum
-
Ben Trabzonspor taraftarını anlamıyorum.Kaç haftadır Zokora dinlensin diyen biz şimdi oynatmıyor diye kızan biz. !!!İlk olarak sessizkral_1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMaçı Zokora ve Halili Yedek tutan ŞENOL GÜNEŞ VERMİŞTİR.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
keske mac trafigini kaldirmiyor olsa, bu takim ligi kaldiramiyor ya. Her mac ayni futbolu oynuyoruzİlk olarak bordo08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleZokora afrika kupasına gidince çekeceğimiz var...
Kadro bu maç trafiğini kaldıramıyor arada olur böyle sürpriz skorlar soğuk kanlı olmakta fayda var...
Yorum
-
Alanzinho mu bilmem kacinci sinif yoksa 3 metreden topu kaleye yollayamayan milyonluk kazik Adrian mi?İlk olarak FATİH ÖZTÜRK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAlanzinho gibi 85.sınıf topçularla 10 kişi oynarız işte.rezildende öteyiz.lanet olsun.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum