Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 8. Hafta | Trabzonspor 2 - 2 Antalyaspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Alanzinho gibi 85.sınıf topçularla 10 kişi oynarız işte.rezildende öteyiz.lanet olsun.
    Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• hoca iyice sacmalamaya basladi. Sezon basindan beri cok umursamaz bir tavri var.
      Artik ne olursa olsun diyor ya. Takimda ruh yok. 7inci maci oynuyoruz bir gram ileriye gidemedik.
      Gol yiyoruz, simdi baski yaparlar diyoruz hic tik yok. Ulan adam bi topun pesinden kosmaz mi ya?
      Bas, pres yap iyi oyna 2 gol ye sesimi cikarmam. Bizimkiler seyrediyorlar ya.

Zokorayi dinlendirecegime 7 mactir cok kötü oynayan serkani dinlendirim hic olmazsa eziyet cekmem.

Yorum

• Futbol Ulemalari yine isbasinda...
        “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

• Eyvah eyvah...
          .

Yorum

• Egemen gidince takimda defans diye birsey kalmamis. Selcuk ve jaja olmadan paslar yerini bulmuyor. He jajayi takiminda gormek istemem o ayri.

Yorum

• İlk olarak arakli1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Umut Bulut hakkatten topçuymuş arkadaş.
              Pozisyon namına birşey yok.
              Umutu arıyoruz inanki.

Yorum

• Zokora'ya laf söyleyenler görmüşlerdir o olmadan orta sahanın durumunu, 20 dakikada 2 tane gol yedik.
                7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• Hangi akla hizmet böyle bir orta sahayla maça çıktık onu açıklar umarım teknik heyetimiz maç sonunda.

Stoper mevkiinde bu denli ciddi zaafları olan bir takımın orta alanda tek bir savunmacı oynatmamasına anlam veremiyorum.

Maçın hakkı elbette bu skor değil ancak işimizi bu kadar şansa bırakırsak daha da beter oluruz diye korkuyorum.
                  BORDO MAVİ

Yorum

• Bu arada geçen sezonki yapılan presleri özlüyorum. Başta Umut olmak üzere; Ah Umut, Ah Jajá...

Yorum

• İlk olarak sessizkral_1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Maçı Zokora ve Halili Yedek tutan ŞENOL GÜNEŞ VERMİŞTİR.
                      Ben Trabzonspor taraftarını anlamıyorum.Kaç haftadır Zokora dinlensin diyen biz şimdi oynatmıyor diye kızan biz. !!!

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• bazı şeyleri görebilmek için maçın bitmesine gerek varmı ki? iki hafta öncede aynı şeyleri diyorduk zaten yeni değil.
                        Önce TRABZONSPOR

Yorum

• adrian beş para etmez yazık paralara sapara niye alındı çok merak ettim bu kadar gereksiz bir transfer olurmu bide ferhat varya onu hoşuna deli gibi oluyorum bu kadar yeteneksiz bir adam neden oynar anlamak imkansız
                          ALLAH UTANDIRMASIN

Yorum

• İlk olarak bordo08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Zokora afrika kupasına gidince çekeceğimiz var...

Kadro bu maç trafiğini kaldıramıyor arada olur böyle sürpriz skorlar soğuk kanlı olmakta fayda var...
                            keske mac trafigini kaldirmiyor olsa, bu takim ligi kaldiramiyor ya. Her mac ayni futbolu oynuyoruz

Yorum

• İlk olarak FATİH ÖZTÜRK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Alanzinho gibi 85.sınıf topçularla 10 kişi oynarız işte.rezildende öteyiz.lanet olsun.
                              Alanzinho mu bilmem kacinci sinif yoksa 3 metreden topu kaleye yollayamayan milyonluk kazik Adrian mi?

Yorum

• Yönetim Istifa.Polonyanin Köyünden 5 Milyona Oyuncu aliyorlar da 15 Milyona satariz dedikleri Jajayi 4.5 Milyona satanlara yaziklar olsun.
                                Bari Egemeni tutsaydiniz sacma sapan Goller yemezdik.
                                Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X